Şimdi Ara

Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.687
Cevap
39
Favori
155.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam

    Cihazı hepsiburada dan sipariş etmiştim bugün geldi. Hemen bluetooth test ettim. Wifi, hücresel her şey açıkken. 10-16 dk kullandım ve sıkıntısız çalıştı hem youtube hem spotify da denedim şimdilik bir sorun yok gibi. Yalnız yeni bir güncelleme var, tarihi 1 aralık yazıyor. Gücellemekten korkuyorum şu an :(
  • FlightClub kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın bende alıcam ay sonu büyük ihtimal 20 şubat mobil kongreyi bekliyorum tanıtılıcak cihazlara göre karar vericem dolarda sürekli çıkıyor açıkçası çokta fiyatının iniceğini sanmıyorum daha mutlaka inerde en azından kısa vadede 2000 tl gibi bir fiyat beklemiyorum a50 çıkalı bir sene oldu hala 2150 tl bandında satılıyor yeni çıkan cihazlardaki kırpmalara bakıcam ekran işlemci anlamında özellikle a31de kesin ekrandan ve işlemciden kırparlar gibime geliyor yani gönlüm a51den yana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FlightClub

    Arkadaşlar selam

    Cihazı hepsiburada dan sipariş etmiştim bugün geldi. Hemen bluetooth test ettim. Wifi, hücresel her şey açıkken. 10-16 dk kullandım ve sıkıntısız çalıştı hem youtube hem spotify da denedim şimdilik bir sorun yok gibi. Yalnız yeni bir güncelleme var, tarihi 1 aralık yazıyor. Gücellemekten korkuyorum şu an :(
    güncelledikten sonramı yaşanıyor sorun?
  • Cutrera kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • cemsaglam C kullanıcısına yanıt
    Henüz güncellemedim. Herhangi bir sorun yok şuan
  • benim cihaz da bugün geldi güncelleme yaptım bluetooth sorunu yok bilgi veriyim dedim
  • Merhaba arkadaşlar cihaz bugün ulaştı.
    Müzik açıkken telefonun arkasında bas gibi titreme orda hoparlör var sanki. Telefonun arka ortasını kulağıma tutunca hoparlör varmış gibi ses iyi geliyor. ( umarım anlatabilmişimdir 😁 )
    Sizde de böyle mi acaba ?
  • Arkadaşlar mi 9t ile samsung a51 arasında çok fena kaldım. 3 gündür inceleme videoları izleyip duruyorum. Normalde donanım olarak mi9t çok daha üstte duruyor özelliklşe samsung a51 işlemcisi bu segment için yetersiz amatelefonda oyun oynamayan biri olarak benim için en önemli detay ekran gövde oranı ve sar değeri. Sar değeri mi9t den düşük ve ekran gövde oranı daha yüksek bir de miu arayüzü hakkında olumsuz yorumlar var bu nedenle bugün samsung a51 sipariş etmek istiyordum ama burada da bluetoth sorununu okuyunca tereddütte kaldım. Bu bluetoth dışında telefondan memnun musunuz? Ön kamerası nasıldır?
  • Plastik kasa normal.
  • Yabancı kaynaklardan araştırdığım kadarıyla, 1 Aralık güncellemesi yani şuan ki son sürüm güncelleme de "bluetooth" problemi yaşandığı belirtilmiş. Fabrikadan ilk çıkan yazılım da sorun yaşayan yok gibi. Eğer durum böyle ise yazılımsal olduğu aşikâr bu durumun.
  • Telefonu alalı 3 gün oldu. Samsung bayii de 3000tl idi ben n11 den 2400tl ye aldım biraz geç geldi 3 gün filan. hepsiburada daha çabuk geliyor diyorlar ama bilemem.
    Telefona gelince, daha önce Note5 kullandım telefon 4 sene boyunca ne performans düştü nede bir sıkıntı oldu. tek problem pili dayanmıyordu zaten adamların politikası bu heralde 4 sene sonunda artık değiştir sana yeni satalım diyorlar.
    neyse pili değiştirmeme rağmen istediğim performansı alamadığım için yeni telefon aldım.
    Bu arada gidip Note10 inceledim yaklaşık 9000tl civarları ulen para sıkıntısı olan biri değilim ama yani saçmalık dedim bu kadar para neden vereyim. S10 da 6500tl idi . ha bir baktım A51 performans özellik kamera vs çok iyi duruyor. dedim deniyim neolacak.

    telefon kullanmaya başladım dediğim gibi performans iyide arkadaş 48mp kamera bu kadarmı kötü olurya. yakınlaştırınca acayip pixelleşiyor. s8 ile kıyasladım 12mp sanırım çok daha iyi. yani birtek bu konuda hayal kırıklığı oldu. artık işemcimi yetmiyor yoksa kamerayı destekleyecek akıllı uygulamalarmı eksik bilemedim.
    Ayrıca Cod Mobile oynayan biri olarak, ekranın çok geniş olması avantaj sağlıyor ama silahları ateşlerken bir gecikme yaşıyor onu bir türlü anlamadım. sanki ekranda 2-3 parmak dokunurken gecikme yaşıyor bunu çözemediğim için COD oynarkene Note5'i kullanıyorum.
    ha grafik olarak A51 COD da orta özellikte gayet güzel bir görüntü sundu.
    I have Spoken.
  • Bu cihazla ben de bluetooth denemesi yaptım. Xiaomi Haylou GT1 kulaklık ile denediğimde, mobil veride sorun olmadı ama Wifi açıkken müzik dinlediğimde 10 saniyede bir falan anlık kesintiler oldu. Bu sorunun sadece Wifi açıkken ortaya çıkması ilginç. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Özellikle Aralık güncellemesi yapmayan kişilerde olmaması sevindirici. Bir sonraki güncelleme ile çözülür diye düşünüyorum.
  • Wifi ve internet kapali sekilde arabada indirilmis spotify listelerini dinlerken de kesinti oluyordu.Internet ile alakasi yok olayin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chn_yldz_

    benim cihaz da bugün geldi güncelleme yaptım bluetooth sorunu yok bilgi veriyim dedim
    arkadaş güncelleme yaptığını ancak sorun yaşamadığını ifade ediyor. Sorun donanımsal sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemsaglam

    arkadaş güncelleme yaptığını ancak sorun yaşamadığını ifade ediyor. Sorun donanımsal sanırım

    Alıntıları Göster
    aynen yok baya test ettim hiçbir kusuru yok telefonun şarj kablosu dandik o kadar
  • Hakikaten o şarj kablosu ne öyle, fabrika üretimi durdurmuş da kutu boş kalmasın diye Tahtakale'den alınmış gibi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FlightClub

    Henüz güncellemedim. Herhangi bir sorun yok şuan
    1 Aralık güncellemesini yaptıktan sonra kesilmeler olmaya başladı. Wifi kapatınca kesilme olmuyor

    Bir de şu her bluetooth açışımda şu ekran açılıyor bunu engeleyebiliyor muyuz

    Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlightClub -- 5 Şubat 2020; 14:35:36 >
  • Serviste 5. günümüz hala sonuç yok.
  • Cutrera kullanıcısına yanıt
    Xiaomi ile Samsung arasında kaldım Xiaomi elinize alıp bide samsungu alıp öyle mi vardınız bu kaniya
  • Beyler a70 ile a51 arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim sizce?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.