Şimdi Ara

Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.687
Cevap
39
Favori
156.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tarayıcı olarak Samsung Tarayıcı kullanıyorum, Chromede de oluyorsa genel bir sorun gibi görünüyor. Youtube de sıkıntı çıkarmadığından donanımsal bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Gelecek güncellemeler ile düzeltilir diye umuyorum.
  • NUS53EMRE kullanıcısına yanıt
    Evet mantikli hocam tesekkur ederim. Donanimsal diye korkup telefonu servise falan vermeyi dusunuyordum. Sagolun. Güncellemeleri bekleyecegiz o halde.
  • arkadaşlar merhaba bende A51 kullanıyorum ve kanser olmak üzereyim artık, telefondaki yazılımda çok ama çok fazla stabilize sorunları var yeni gelecek olan android 11 ve one uı 3.0 ile bu sorunların ortadan kalkmasını ümit ediyorum eğer düzelmez ise bu tip kronik sorunlar, (takılmalar, kasmalar, animasyonlardaki fps düşüşleri vs.) A51 her ne kadar da alt seviye bir telefon olmasa da samsung amiral gemisi telefonlar hariç orta ve üst düzey segmenti arasında olan telefonlar ile ilgilenmiyor demektir yeni sürümü dört gözle bekliyorum... inşallah telefon HAK ETTiĞİ performansa kavuşur ve bizi daha fazla üzmez. :(

  • Merhabalar, benim her zaman dikeyde duruyor yatay kullanacağım uygulamaları bixby rutine bağladım. Gayet iyi çalışıyor tavsiye ederim
  • Samsungların şebeke çekim gücünü artırmanın yolu var mı ? 

  • Merhaba arkadaşlar
    Cihaz eskisi gibi akıcı değil sanki.
    Sizde de bi farklılık ve yavaşlık hissediyormusunuz ?
  • nsspawn kullanıcısına yanıt
    Benimkinde bir değişiklik yok
  • kalamare kullanıcısına yanıt
    Cok akıcı değil gibi. Yada bana öyle geliyor belki.
  • YAKINDIĞINIZ SORUN SONRADAN OLAN BİR ŞEY DEĞİL DEVAMLI VAR VE ÇOĞU A51 KULLANICISI BU SORUDAN YAKINIYOR ŞUANKİ SÜRÜMÜN OPTİMİZASYONU ÇOK KÖTÜ ANDROİD 11 VE ONE UI 3.0 İLE BU SORUNLARIN ORTADAN KALKACAĞINA İNANIYORUZ.

  • Eşime 1 sene önce 2450tl ye Samsung A51 telefon aldim . 6 ay sonra şarj yeri arızalandi (kablonun ve şarj cihazının doğru şekilde bağlandığından emin olun) gibi birsey diyordu servise gönderdim şarj bordu üçretsiz birsekilde degişti gönderildi. Fakat kulaklık giriş yeri çalışmıyordu kullanmadigim için önemsemedim. Neyse şimdide aynı şekilde şarj yeri arızalandı ve 01.02.2021 de hem kulaklık girişi hemde şarj girişi yapılsın diye ayni servise gönderdim 2gün sonra mesaj göndermişler. 1885.58 tl ödeme yapıldıktan sonra telefonunuz yapılacaktır yazıyordu. Oanki Sinirle servisi aradım nedir bu durum diye. Telefona cıkan bayan telefonda ekranin kirik oldugunu sonra sıvi temasi oldugundan anakart ,şarj bordu filan degişcek diye saydı durdu. Ben size sağlam telefon gönderdim nasil ekrani kırik olur servis elemanlari kirip faturayi banami kitlemeye çalısıyonuz telefon ekrani saglam birşekilde geri iade edin ödeme yapmiyorum dedim kapattim. içim rahat etmedi 15dk sonra
    başka numaralarini ardadim durumu anlattim bilgilere tekrar bakip buseverde ekranin saglam oldugunu fakat bord kismi sivi temasindan dolayi ekran ve diger parcalar degiscek dendi. onada sinirlendim hepiniz farkli konuşuyonuz 2450tl aldigim telefona 1885tl vermem nasil bunlari garanti karşilamiyor sizleri tüketici mahkemesine şikayet edecegim dedim kapattim. Simdi telefonun geri gelmesini bekliyorum.


    Arkadaşlar durum böyle A51 aldigima bin pişmanim samsung malın arkasinda durmuyor. bunlari tüketici mahkemesine şikayet etsem telefon değişimi yada para iadesi almam mümkünmü . nasil bir yol izlemeliyim . yardimci olun arkadaşlar.

    Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forumcu_Yazar -- 4 Şubat 2021; 14:2:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Android 11 çıkmış arkadaşlar https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a51/firmware/SM-A515F/SER/download/A515FXXU4DUB1/1261320/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nsspawn kullanıcısına yanıt

    Bir şeyden dolayı neden anlamadım arayüz buglanıyor bazen. Uygulamalar açılırken animasyon donuyor. Kapatıp açınca düzeliyor. Belli günlere gece 3'te otomatik yeniden başlatma ayarladım problem kalmadı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 11 rusyada dağıtılmaya başlanmış. Bize de gelir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Android 10 pek performanslı değil di zaten.
    Android 11 düzelir diye dusunuyorum
  • nsspawn kullanıcısına yanıt

    Ben iphonedan geçtim bu konuda hiçbir zaman fazla ümitli değilim. Samsungun çok fazla cihazı var muhtemelen bu sefer yeni optimizasyon sorunları çıkar. Ama hayırlısı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    İPhone hem pahalı hem sarj sorunu var.
    Teknolojik ürünler şans işi biraz.
  • Telefonu aldığımda üzerinde gelen ekran koruyucu var. Yine böyle ince belli belirsiz bi koruyucu almak istiyorum. Tavsiyeniz var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nsspawn kullanıcısına yanıt

    Pahalı olduğu aşikar. Ama iphonelarda pil sorunu var demek söylem olarak anlamsız. Alıp kullanıyorsun telefonu mini veya se olmayanlar da gayet düzgün şekilde gidiyor.


    Pahalı konusu doğru ama bunu takmayan birisi olsam alacağım telefon iphonedur. 3 bin bandında iphone olmadığı için bu telefonu kullanıyorum zaten. 10 bin lirayı 3 bin lira gibi verecek maddi genişliğim olsa neden orta seviye androidle uğraşayım. Kendimize dürüst olalım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 7 Şubat 2021; 14:20:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.