hocam merhabalar elimde 128 lik yurtdışı redmi note 9 pro var yine yurt dışı kayıtlı a 51 ile takas etmeyi dşünüyorum kafama takılan iki şey var a51 de iki hat ta açılabiliyormuş imei sonrası ancak güncelleme yapılamıyor diyorlar, bu doğru mu, |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 23 Aralık 2020; 14:5:49 > |
|
a51 in farkı 3 güncelleme alacak android 10 ile başladı 11,12,13 alacak. m31s ise standart 2 ana güncelleme alacak. batarya performansı istiyordanız azıcık daha kalın olan m31s, a51 ise daha kibar bir telefon < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
a51 kibar telefon < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bana da ilginç geldiği için paylaşayım istedim. Acaba a50 daha mı çok satıyor da fiyatı yüksek tutuluyor anlamadım açıkcası. Yani a51'in fazlası var eksiği yok a50'den. Bir bildikleri vardır (umarım). < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba arkadaşlar ben A51 ilk çıktığında 11 ay önce almıştım 2 gün önce telefonum birden dondu ve kapandı ve sürekli kendini resetliyor menüde veya herhangi bir uygulamada 2 dakika da fazla dolaşamıyorum ekran ışığını yükselttiğimde daha çabuk resetlemeye giriyo bazen açılmıyoda ayarları sıfırladım ön bellek temizleme yaptım hafızayı boşalttım ama malesef sorunum devam ediyor böyle bir problemle karşılaşan var mı ? aranızda pazartesi servise vericem. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerencc -- 3 Ocak 2021; 11:27:3 > |
Bir tanıdığım Samsung servisin de çalışıyor A51 modellerinde bunun kronik olduğunu söyledi sürekli anakart problemi ile gelen A51 modelleri ile uğraşıyoruz dedi. Umarım değişince tekrar yaşamayız. |
|
Samsung A51'de kullanılan ana kamera sensörü nedir? Epey.com'da yazılmamış, Kimovil'de ise Sony IMX582 yazılmış ama doğru mu? |