|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Telefonla birisiyle konuşurken karşı tarafın sesi çok kısık geliyor, açık havada ne dediği anlaşılmıyor ama onunda dışında kulaklık olsun, hoparlör olsun ses normal. Bu ahize sorununu nasıl halledebilirim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasso1907 -- 27 Kasım 2020; 2:42:56 > |
|
Hocam aynı sıkıntı bende de vardı. Ahize kızmı çok ufak ve pek dayanıklı değil. Garantisi hala devam ediyorsa garantiye götürün, ücretsiz bir şekilde değişimini yapıyorlar. Ben mikrofon sesi az alıyor ve ahizeden ses çok düşüj geliyor diye gitmiştim. Hepsini eksiksiz bir şekilde yapmışlardı. Üstüne hoparlör ile ilgili bir şey demememe rağmen onu da artık temizlediler mi bilmiyorum gelen sesin arttığını fark ettim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 27 Kasım 2020; 16:24:52 > |
Teşekkürler hocam. Peki servis, hemen yapıp veriyor mu yoksa birkaç gün sürüyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam servise vermeden önce güvenlik için fotmatlıyolar. O yüzden yedek alın. 2,3 saatte yapmışlardı bana. Gün içerisinde verirler en geç. Bir de yedek telefon veriyorlar kullanmanız için. En azından telefonsuz kalmıyosunuz o saatlerde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
s10 plus kaç hz ekranı? , ben olsam mi10t ye bakardım. EK:Antutu puanlarına da bakın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baser -- 29 Kasım 2020; 12:49:34 > |
|
en yakındaki ürünün arkasına bakın bi nerede üretilmiş. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost.dark -- 2 Aralık 2020; 22:26:22 > |