< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
AMOLED ekran yanığını azaltmak için yapılmış bir Samsung hilesi, problem yok. |
Arkadaşa yurtdışından a50 geldi nfc var telefonda türkiyede niye yok acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
samsung usb driver 1.73 sürüm kurunuz ardından hata ayıklama'yı açınız açıksa kapatıp açınız tekrar deneyiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Poco laucher kullanan var mı? Ana ekranda 3 sayfa var bunların arasında geçiş yaparken kasma oluyor bende < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ekim güncellemesi gelmiş galiba ya da ben yüklemediğim için bildirimi yeni görüyorum. Merkür retrosu olduğu için kasım ayından sonra yüklemeyi düşünüyorum :D |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
aa öyle deme biraz da mizah |
Tüm İzmir'e ve forum halkına geçmiş olsun. İzmir'den arkadaşlar vardı aramızda umarım herkes iyidir. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 1 Kasım 2020; 14:33:39 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atila-35 -- 2 Kasım 2020; 10:34:20 > |
Arkadaşlar bende wireless sürekli bir şeyler indiriyor. Arka planda çalışan youtube, whatsapp dışında bir şey yok. Mobil ağda ise böyle bir şey söz konusu değil. Haftanın 7 günü, 24 saat bu böyle, sizde de durum böyle mi? ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaylioglan -- 3 Kasım 2020; 1:38:3 > |