Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.541
Cevap
96
Favori
1.030.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar A50 ile A70 arasında kaldım. Birkaç kez ikisini de elime aldım, A50 daha rahat tuttum. Sanki A70'in tutuşu biraz zor olur gibi. Sizce de öyle midir? Birer kez fotoğraf çektim, A70 biraz daha canlı çekti. Bunların dışında hafıza, pil farkına değer mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 17 Haziran 2019; 17:32:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oturtan boğa kullanıcısına yanıt
    bYUğur kullanıcısına yanıt
    Öyle ama bakıyoruz mesela pratikte arkadaşımda redmi note 7 var karşılaştırıyoruz asphalt 9'u açıyoruz falan bunun cihazı daha 10 dk geçmeden hemen cayır cayır ısınıyor bende tık yok oynuyorum ayarlar en sonda bende sıkıntı yok onda da yok açıyoruz ısınıyor alet hemen kısıyor kendini throtting yapıyor mesela kasıyor oyun, bu tabi kullanılan sn660'lı her cihazda olacak değil ama e her 660'lı cihazda aynı olmuyor. Böyle zaten ufak tefek farkları da var.

    @bYUğur Büyük bir ihtimal dediğin gibidir.
  • A70'in zaten kamera algılayıcısı biraz daha iyidir. Pil gene a50'den biraz daha iyi, ekran zaten büyük, performansta a70 kağıt üzerinde daha iyi kullanımda da biraz farklar var ama a50 gene üzecek türden değil gayet seri cihaz, ben a50'i aldıktan sonra keşke a70 alsaydım deyip gittim a70'e iyice baktım biraz farkları var ama a50'de kötü cihaz değil, yoksa bende iade işi vs uğraşıp a70'e yönelecektim. Hani a50'de rahat ettiyseniz elde tutuş kullanım olarak alın üzmez. Ama aklınız illa a70 de ise a70'i alın derim.
  • 9610'un cpu tarafı sd 660'tan bir tık daha iyi ve 10 nm olduğu için daha az ısınıyor. Ben gpu tarafının daha iyi olduğundan bahsettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün çarşıda normal bi telefoncudan silikon kılıf + ekran jelatini aldım. Kılıf idare ediyo da jelatin hem ekranı tam kaplamiyor hem de takan arkadaş yamuk taktı. Var mı şöyle ekranı tam kaplayan jelatin önerilere açığım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wonnza -- 17 Haziran 2019; 18:2:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Diğer kullanıcıları rahatsız etmemek için özelden yazayım dedim.mesaj bu sıkıntı yok burdan yazarız artık.
    Dostum merhaba. Bağlantılar ordan mobil ağlar ordanda erişim noktası adlarını sıfırlayıp teleDostum merhaba. Bağlantılar ordan mobil ağlar ordanda erişim noktası adlarını sıfırlayıp telefonu kapatıp bir iki dakka sonra açıp kullanırmışım. İki üç gündür sıkıntı yok gibi. Müşteri hizmetleri birde sinyali sıfırladı belkide ondandır. Bilgi verirsen sevinirim.

    Telefonu kapatıp bir iki dakka sonra açıp kullanırmışım. İki üç gündür sıkıntı yok gibi. Müşteri hizmetleri birde sinyali sıfırladı belkide ondandır. Bilgi verirsen sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretutar -- 17 Haziran 2019; 18:40:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu son güncellemeden sonra şarj daha fazla tüketmeye başladı sanki sizde nasıl durum? Bi arkadaş adaptif parlaklık kapanmış açın düzelir demişti. benimki açık ama yinede daha hızlı tükeniyor gibi.
  • Esimin telefonunda da sensor problemi var. Konusurken kulaginda aciliyor ve tuslara basiliyor. Sizce direk servise mi gotursek? Ne yapmak lazim? Daha once sanirim bir arkadas bu sebepten degisim almis.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: travellerrr

    Bu son güncellemeden sonra şarj daha fazla tüketmeye başladı sanki sizde nasıl durum? Bi arkadaş adaptif parlaklık kapanmış açın düzelir demişti. benimki açık ama yinede daha hızlı tükeniyor gibi.
    bir önceki sayfada ekran süresini paylaşmıştım herhangi bir sorun yok yani şarj süresinde, tam şarj sonrası tüm gğn kullanımda kaç saat ekran süresi alıyorsunuz, olmazsa factory reset atıp deneyin isterseniz birde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önereceğiniz güzel tema var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    ben tema olarak felipe leite nin "fantasy dark" kullanıyorum sebebi ise gece moduna göre daha siyah olduğundan pil iyi gidiyor çook nadiren tik koymalı yerler görünmediği oluyor siyaha siyah yaptığı için ama günlük tiklerde değil bazı ekranlarda deneyin pişman olmazsınız
    . ikon paketi olarak da walks on mars ın "joy flat" isimli simge paketini kullanıyorm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hackchen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hoxam bakacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Telefonu evdeyken aşırı kullanmıyorum bilgisayardan internete giriyorum çoğunlukla. Telefonu kullanım sürem iki gündür yaklaşık 24 saat ekran süremde 5 ile 7arasında değişiyor. Pek bir şey kısıtlamıyorum. sadece gece modu açık. Reset attımı bilgiler vs gidecek pek reset atmak istemiyorum kesin çözüm olacağı kesin değils. Bu saatler normal mi başka bir öneriniz var mıSamsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi travellerrr -- 17 Haziran 2019; 23:2:53 >




  • travellerrr T kullanıcısına yanıt
    normal değil hocam 10-11 saat ekran süresi alıyorum telefonda, en iyisi servise gönderin ya batarya değişimi yaparlar yada değişim/iade talep edin.

    bu arada telefonun kutusundan yurtdışında silikon kılıf çıkıyor bize gelince neden böyle ucuz kısıtlamalar yapılıyor akıl işi değil. ayrıca telefonda her ne kadar tek sim desteği varmış gibi görünsede normalde çift sim kart desteği var telefonda. zaten en çok vergi alınan ülkeyiz koskoca samsung bile Türkiye'ye gelince pintilik hesabı yapıyor. sen kutu içindeki kılıfı hangi akla hizmet vermezsin millet yana döne kılıf arıyor üstelik

    buyrun buda videosu çift sim slotunu ve kılıfı görebilirsiniz ;

    https://youtu.be/E2wa0BTHRMs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • travellerrr T kullanıcısına yanıt
    Benim bataryada bu durumda hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muro1234321

    Benim bataryada bu durumda hocam.
    Arkadaşlar normal kullanımda bu batarya ve bu telefon 20-30 saat kullanım süresinde 5-7 saat ekran süresi verir bunun içinde video programlarında veya youtube dan video izlemek olmadan bu değerleri alırsınız. Ekran süreniz çok mu çıksın istiyorsunuz youtube dan wifi ile veya kendi video oynatıcısından 2 saatlik bir video izleyin %5-10 şarjınız gider sadece. Video izlemek ve koyu temada (gece modu) internette gezinerek bu telefonda 10 saat ekran süresi alınır 15-18 saatlik bi kullanım için. Ama dediğim gibi sosyal medya ve özellikle wifisiz ortamda mobil veriden internete girmek güneş altında telefonu kullanmak (parlaklığı maksimum yapar şarjı emer) bu telefonun şarjını olumsuz etkiler. takmayın şarjı kafanıza bu kadar
  • Yazılım güncellemei geldi 153MB

    Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • **EmreBOZKURT** kullanıcısına yanıt
    Sensör ile ilgili hiçbir şey yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muhsin_cepelli M kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Malesef ben birilerine anlatamadım bunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sostoyevski -- 18 Haziran 2019; 13:50:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sostoyevski kullanıcısına yanıt
    Hocam sensor sorunu mu yasiyorsunuz? Esimin telefonunda da sensor sorunu mevcut. Direk emaar magazasina goturmeyi dusunuyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.