Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 [ANA KONU] ★★ (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.347
Cevap
43
Favori
140.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşım SM-A500H modeline hangi ülke romunu kurdun? Türkçe dil desteği varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzerinde satın alırken bulunan Türkiye ROM'u vardı. Dün Wi-Fi açtığımda ekranda ben güncelleme kontrolü yapmadan Lolipop 5.0.2 güncellemesi hazır. Kurmak istiyor musunuz gibi bir ibare çıktı. BAE Romunu kullananların memnuniyetini göz önünde bulundurarak güncellemeyi yükledim. Batarya süresi de sanki KitKat'tan daha iyi.
  • Birlesik arap emirliklei romuna ne zaman lolipop gelecek bilen var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolasın arkadaşım bae 5.0.2 yi bekleyeceğim mecbur. ben 4.4.4 üzerine Özbekistan romunu kurdum wipe yapınca türkçe dil desteği gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blugat B kullanıcısına yanıt
    İnanılmaz ,anlamsız ,niye yaa dedirten bir durum,bende denedim bugün tık yok,otg nin olmadığını yaşayarak öğrendim ,nokia nın en donanımsız cihazlarında otg desteği varken insanı bu durum hayal kırıklığı yaşatıyor,ve samsung a oldukça sinkaflı göndermeler .Pek çok vatandaş Marshmelov beklentisi içine girdi bizler daha yasal bir Türkiye lollipop edinemedik...
    ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekal -- 6 Ekim 2015; 3:28:20 >
  • Arkadaslar bende unknown romunu kurdum turkce destegi yok a500h modeli var bende sammobile da BAE romunu bulamadim siz nerden yüklediniz yardımcı olurmusunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.sokarca -- 6 Ekim 2015; 9:59:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A500FQ modelini SamMobile de bulamıyor bile. Bu modeli kullanan varmı?, ben Tükiyede bu model satılıyor diye biliyorum. Orjinal romlarını nereden bulablirim.
  • Arkadaşlar A5 babama alacağım ama kafam karıştı gezindikçe. 4g li, programsız direk görüntülü arama konuşması olan ve radyosu bulunan model hangisi yahu? Hepsini bulunduran yoksa en azından görüntülü konuşması olsun tek hatlı olursa iyi olur. 500H-F-HQ-FQ-DS-HF birsürü model var hangisi?
  • ilkeriscan İ kullanıcısına yanıt
    FQ modeli dediklerini yapıyor. Türkiyede satılan model bu. 4g li, tek hatlı, radyolu, görüntülü arama var. Diğer modellerini tam bilmiyorum benim kullandığım bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 006DEAN

    FQ modeli dediklerini yapıyor. Türkiyede satılan model bu. 4g li, tek hatlı, radyolu, görüntülü arama var. Diğer modellerini tam bilmiyorum benim kullandığım bu.

    Bazı satıcılarda görüntülü arama var ama uygulama ile yazmışlar. FQ modelinde Tango falan kurmadan direk görüntülü arama var di mi?
  • ilkeriscan İ kullanıcısına yanıt
    Samsung telefonlarının benim bildiklerimin hepsinde şebeke üzerinden görüntülü arama yapabiliyorsun. Ama her iki telefonda şebeke üzerinden görüntülü aramayı destekleyen marka olacak. Örneğin aradığın telefon Nokia Lumia ise ancak Skype programı ile görüntülü görüşme yapabilirsin. Samsung Türkiye garantili FQ uzantılı telefonda 4G desteği var. Paralel ithalat F uzantılı telefonda da var. Bende ki H uzantılı ve çift hat destekli ama 4G desteği yok.
  • ilkeriscan İ kullanıcısına yanıt
    Evet var, direk rehberden arama yapabiliyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu 3 ay önce almıştım
    O zamandan bu zamana hiçbir problem yaşamadım bir kere bile yere düşmedi, dün uyuya kaldığımdan şarja takamadım bugün uyandığımda telefonun şarjı %1 idi. Bu konuda problem yok akşamdan şarjım çok azalmıştı zaten. Şarj konusunda da hiçbir problemim olmamıştı.
    Acil çıkmam lazımdı bu yüzden ultra güç tasarruf moduna aldım.
    Gün içinde şarjı ilginç bir şekilde bitti. Yani çat diye bi anda ekran karardı ve bi daha açılmadı.
    Yaklaşık 6 saat şarjda kaldı
    Şimdi eve geldim ne ekranda şarj olduğuna dair bir şey var ne başka bişey simsiyah ekran.

    Telefonum AÇILMIYOR.

    Böyle bir şeyle karşılaşan biri oldu mu ?

    Lütfen yardım eder misiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi non curo -- 7 Ekim 2015; 17:05:32 >
  • non curo kullanıcısına yanıt
    İlk denemen gereken telefonun açma kapama tuşu ile beraber ses kısma tuşuna 30 saniye süre ile birlikte basılı tutmak. Olmadıysa ses arttırma tuşu ile dene. Yine olmadıysa servis yolu gözüküyor ne yazık ki.
  • Arkadaşlar sizlerin fikirlerine ihtiyacım var daha önceden S3 kullanıyordum kasmalar donmalar başladığı için illet etmiştim telefondan, son 5 6 aydır abimden aldığım iphone 5 kullanıyorum dünya varmış yağ gibi akıyor adamların telefonu ama geri vermem gerekiyor, bu yüzden 1000 1200 liralık sıkıntısız sorunsuz bişey arıyorum krediyle alacağım...
    A5' i tavsiye edermisiniz ?
    Görüntüsü vs çok şık ama bi yerden sonra muhtemelen oda kasmaya donmaya başlar diye düşünüyorum ?
    Cihaz 5.0.2 almış sanırım 5.1 gelmeyecek mi ?
    Samsung J7 diye bi model çıkmış bu mu o mu derseniz, hangisi daha uzun ömürlü duruyor?
    Teşekkürler...




  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Samsung bu telefon ile kronikleşmiş Android sorunu olan şişme, donma, kasma sorunlarını halletmiş görünüyor. Forum başından beri okuyabilirsen bu konuda en ufak bir şikayet bulamazsın. Bu sorunu nasıl hallettiğini bilmiyorum Muhtemelen TouchWiz arayüzü etken olabilir. Ben de kasma, şişme sorunları nedeniyle bir süre Android'ten kopmuştum. Ancak bu telefon ile ön yargılarımı sildim. Analdığım kadarıyla 5.5" telefon arıyorsun. A7, E7 ve J7 bu platformda fiyat sıralamasına girmişler. A7 kullanıcıları konuşma esnasında gelen kronik bir "çıt" sesi şikayetinde bulunuyorlar. Ben de eşimin telefonunu değiştireceğim için 5.5" skalasında araştırmadayım. Şimdilik E7 öne çıkıyor gibi. Eğer 5" benim işimi görür diyorsan kıyasladığında A5'in J5 ve J7'den daha üstün özellikleri olduğunu fark edeceksin. Bu nedenle tercihini gönül rahatlığı ile A5'ten yana kullanabilirsin.
  • Evet bi 5 6 sayfa geriye giderek okudum, memnun olmayan yoktu... 5.5'' büyük geliyor, 5'' daha kullanışlı cebe sığması bakımından, tek elle kullanım için... Bayanlar çantalarında taşıdıkları için 5.5'' sorun olmaz onlarda... 6 güncellemesini alacak mı A5, alsada ne zaman alır kimbilir kasma donma olayları yoksa iyiymiş, A5 kibar duruyor alabilirim
  • arkadaşlar bu telefonu arkadaşım kullanıyor ama donma takılma arada mesajlarda takılma açamıyor hatta bana o yüzden whatsappdan yazıyor sonra ben arıyorum ama ekranda başkası arıyor görünüyor gibi ilginç sorunlar baş gösteriyor telefondan pek anlamaz yarın ben gidip bakacam telefona format vs sonrasında güncel yazılım ne gibi işlemler yapmam lazım yardımcı olurmusunuz? adroid kullanmadım o yüzden güzel bir anlatım yaparsanız sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diyar_21

    Evet bi 5 6 sayfa geriye giderek okudum, memnun olmayan yoktu... 5.5'' büyük geliyor, 5'' daha kullanışlı cebe sığması bakımından, tek elle kullanım için... Bayanlar çantalarında taşıdıkları için 5.5'' sorun olmaz onlarda... 6 güncellemesini alacak mı A5, alsada ne zaman alır kimbilir kasma donma olayları yoksa iyiymiş, A5 kibar duruyor alabilirim

    Galaxy Alpha'yı araştır derim hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.