Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU] (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
33
Favori
168.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Whatsappta gelen mesajlar bildirim şeklinde görünmüyor. Whatsapp uygulama simgesine dokunup uygulamayı çalıştırınca gelen mesajları görebiliyorum. Bununla ilgili ne yapabilirim ne tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muteeddib M kullanıcısına yanıt
    Whatsapp ön belleğini temizle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ama işe yaramadı, hala gelen mesajları uygulama simgesine dokunmadan göremiyorum. Gelen mesajlar eskiden simge üzerinde yeni mesaj numarası şeklinde görülürdü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muteeddib M kullanıcısına yanıt
    Whatsapp için pil optimizasyonu kapat , her zaman uykuda olan uygulamalarda varsa iptal et. Arka plan kısıtlaması olmasın. Düzelir muhtemelen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muteeddib M kullanıcısına yanıt
    Uygulamalar kismindan whatsapi bulup izinlerden bildirimler acik olmasi lazim olmazsa gene uygulamayi bulup onbellegi temizle o da olmazsa sil bi daha yukle o da olmazsa ana ekrandayken iki parmagini birbirine yaklastirip ana ekran ayarlarini ac uygulama simge isaretleri var onu aktif et icine gir numarayla goster de olur bunlari yaparsan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa346 M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, pil tasarruf modundaydı, onu kapatınca düzeldi gibi oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muteeddib M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim sorununuz cozulsun maksat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamerası bariz sorunlu. Netleme ve odaklamada problem var. Aldığıma pişmanım.
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Arka kameradan mı bahsediyorsunuz?

    Benim telefonumda oldukça tatminkar neticeler alıyorum. Sorun arka kameradaysa arızalı olabilir mi acaba?

    Ama ön kameradan bahsediyorsanız rezalet ötesi demek bile az kalır.

    Kağıt üzerinde ön kamera bir çok telefonun arka kamerasından bile iyi görünüyor ama gerçekte ilk çıkan 2 megapiksellik dijital fotoğraf makinelerini bile mumla aratır.
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Hiç titretmeden çekersen sıkıntı yok. Yanımızda tripod taşıyacağız herhalde.
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Odaklamayı otomatik yapıyor ama sorun dediğiniz OIS olmaması sebebi ile bazen net çıkmaması muhtemelen. OIS olmadığı için çekim sırasında sarsmamak gerekiyor, gündüz çekimlerinde bu nispeten çok az sıkıntı olsa da kamerayı çift elle tutarak çekmek, sesli/otomatik çekim veya birden fazla çekim ile sorunu aşabilirsiniz.
  • J7 prime 8.1 aldi a5 2017 8.0 bu neyin kafasi acaba fiyat kalite farkini soylememe gerek yok herhalde? Iyisini gectim bari bize de verselerdi 8.1 i anlamak mumkun degil cok daha az para veren adam ve cok daha once cikan telefon daha iyi yazilim kullaniyor mantigi bilen soylesin sken lazim diye bi laf vardir firmalar bu prensible mi calisiyor acaba..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa346 M kullanıcısına yanıt
    Eğer bu telefon Android 9'u almayacaksa 8.1'i vermemenin hiçbir izahı yoktur. Bu şekilde olursa bir daha kesinlikle Samsung markalara elimi sürmeyeceğim. Bundan sonraki sloganım Samsung pişmanlıktır olacak.
  • MartyrSoul M kullanıcısına yanıt
    Hicbir android telefon samsungta 3 ana guncelleme almadi hocam j7 prime kalitesiz demiyorum ama a5 2017 ye gore kulaklik kalitesi sarj aleti telefonun kasa kalitesi ekrani tft vs vs yerlerde cok daha ucuz kufur etmekden basks birsey degil bu a52017 daha satilan telefon j7 prime piyasasi bitti kalmadi neyse telefon da uretse yazilim bolumu berbat bir sirket

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar önceden Secure Folder'dan galeride bir albümü seçip sağ üstteki üç noktadan "hide folder/albume" seçeneği ile gizleyebiliyorduk ama bugün bayağı kurcalamama rağmen bulamadım o özelliği. Ne oldu kalktı mı son güncellemelerden birisi ile ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RundeLL kullanıcısına yanıt
    Güvenli klasör yazsan forum sana ceza mı verir? Niye şu terimleri İngilizce kullanmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi? Madem onu İngilizce yazıyorsun tüm soruyu İngilizce sor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa346

    J7 prime 8.1 aldi a5 2017 8.0 bu neyin kafasi acaba fiyat kalite farkini soylememe gerek yok herhalde? Iyisini gectim bari bize de verselerdi 8.1 i anlamak mumkun degil cok daha az para veren adam ve cok daha once cikan telefon daha iyi yazilim kullaniyor mantigi bilen soylesin sken lazim diye bi laf vardir firmalar bu prensible mi calisiyor acaba..
    Benim S9+ Oreo 8 de şu an oğlumdaki J5 Pro ya 8.1 geldi yani diyeceğim 8 miş 8.1 miş çok kafaya takmayın fark yok..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RundeLL

    Arkadaşlar önceden Secure Folder'dan galeride bir albümü seçip sağ üstteki üç noktadan "hide folder/albume" seçeneği ile gizleyebiliyorduk ama bugün bayağı kurcalamama rağmen bulamadım o özelliği. Ne oldu kalktı mı son güncellemelerden birisi ile ?
    Yok mu bilen bir friend ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Pay Türkiye'de kullanıma sunulması hakkında Change.org'a kampanya açmayı düşünüyorum fikirleriniz nelerdir ortak bir metinde tüm Samsung kullanıcıları birleşip Samsung Türkiye'ye sesimizi duyuralım istiyorum başarılı oluruz olmayız denemek denememekten iyidir.Yoksa Samsung Pay'ın Türkiye'ye geleceği yok.





    2015 yılında Galaxy S6 tanıtılırken Samsung'un ödeme servisi olan Samsung Pay tanıtıldı.Bu hizmetin Türkiye'de hizmete alınma tarihini Samsung Türkiye cephesi 2017 Ocak ayları olacağını lanse ettiler.Fakat verilen söz tutulmadı.Ekim 2017 tarihinde Note8 tanıtımının akabininde Samsung Pay ile ilgili bir twitter kullanıcısının o zaman ki Samsung Türkiye Kıdemli yöneticisi Tansu Yeğen'e Samsung Pay Türkiye'de ne zaman kullanıma açılacak sorusuna 2018 bahar aylarına yetiştirilmeye çalışılıyor dendi.Bahar ayları bitti 2019'a geldik tekrardan verilen söz tutulmadı.Samsung Türkiye'de ciddi bir pazar payına sahip(%40+) fakat SVoice(Türkiye'ye sunulamadan piyasadan silindi)Bixby,Samsung Pay gibi servisleri kullanıma açmıyor sürekli tüketicilere yalanlar söyleyerek oyalıyor.Samsung Türkiye'nin bu konuda açıklama yapmasını Samsung Pay hizmetinin en azından Galaxy S10 lansmanında Türkiye'de kullanıma açılmasını istiyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu gece paralel ithalat ürünü telefonuma bir güncelleme geldi.

    Başka bir işle meşgul olduğumdan göz ucuyla görebildiğim kadarı ile 160 Mb. civarı.

    Ben ayarlardan güncellemeyi kapattım diye hatırlıyorum.

    Bunu yapma nedenim geçtiğimiz dönemde ki duyumlarım.

    Büyük güncellemeleri alıp bir daha büyük güncelleme almayacak modelleri, Apple ve Samsung bu tür güncellemelerle yavaşlatarak kullanıcılarının telefonlarını değiştirmeye zorlamaları.

    Bununla ilgili yurt içi ve yurt dışında bir çok haber dolaştı. Hatta Apple CEO'su çıkıp özür de diledi. Haberin linki için TIKLAYINIZ .

    Sorum şu, bu telefonda güncelleme yapmak istemiyorsam tamamen kapatmak mümkün değil mi?

    Güncelleme ekranı görüntüsünü ekliyorum. Neyi yanlış yaptım acaba?
    SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU]




  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.