Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU] (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
33
Favori
168.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hasandagi68 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle a5 2017

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RundeLL

    Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum bir sıkıntısı yok telefonun sadece parmak izi okuyucuda çok hafif bir gecikme var gibi.

    Birde garip bir sorunu var şuan kamera ayarlarına girince 1 saniye gibi kısa bir süre sonra hemen ayarlardan çıkıp kendi kendine kameraya dönüyor. Kamera ayarlarına bir türlü giremiyorum. Son 1 aydır filan var. Çözümünü bilen var mı acaba ?
    Arkadaşlar sorunumun çözümünü bugün tesadüfen buldum ve belki sizinde birgün işinize yarar diye paylaşmak istedim. Bildiğiniz gibi kamera ayarlarına giremiyordum çünkü girdiğimde 1 saniye içinde sanki geri tuşuna basmışım gibi tekrar kamera açılıyordu.



    Bugün telefonun parmak izi okuyucusunda bazen çok kısa gecikmeler oluyor diye parmak izimi silip tekrar parmak izi profili oluşturmayı denedim. Yeni parmak izi oluştururken telefon animasyonla elinizi bu şekilde tuşa koyun diye tam göstermeye başlarken tıpkı kamerada olduğu gibi birden iptal oldu ve geri döndü. Birkaç defa deneyince telefon bana Developer Settings'de bir ayarı kapatmamı söyledi bende girdim kapattım. Ardından kamerayla da ilgisi olabileceği aklıma geldi ve kamera ayarlarına girmeyi deneyince sorunun düzeldiğini farkettim. Dediğim ayar alttaki resimde var.



    Developer Options > Do not keep activities



    https://i.hizliresim.com/ED9bQq.jpg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • a5 alıp bende araniza bugun katıldım. cihaza bi güncelleme geldi sizce güncelleme yapmalimiyim. android sürümü 7.0 gelen güncelleme oreo mu aceba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasandagi68 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. evet oreo sürümü
  • RundeLL kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz yeri kontrol ettim. Bizde zaten pasif durumdaymış. Mavi yanmıyor. Sizin demek ki bu nedenle olmuş. Çözüm için teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MartyrSoul M kullanıcısına yanıt
    peki oreoya geceyimmi tavsiye edermisiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oreoda sarj performansim rezil oldu belki benim telde boyle olmustur hard format atttim gene nugat gibi degil oreoda ekran suresi kac saat aliyosunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben nugat ta 6 saatti askin ekran suresi aliyorum. cok memnunum.ama oreoyuda merak ediyorum aceba ne gibi degisiklikleri var diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.

    2015 yılı Mart ayında aldığım A500H telefonum ile artık vedalaşma zamanının geldiğini düşünüyorum.

    Esasen, emektar ile biraz batarya kapasitesinin eksilmesi haricinde bir sorunum yok. 4.4.4 Kit Kat ile aldığım telefonum Android 5 ve 6'yı alarak Samsung tarafından kaderine terk edildi.

    Değiştirme nedenim, paralel ithalat olduğu için benim telefonumda 4G özelliği yok.

    Dövizdi, dolardı, dolmazdı derken, bu çılgınlık daha tam olarak fiyatlara yansımadan, makul bütçeli bir model arayışına girdim.

    Eşime A5 2016 almıştım. Kendi hızlı şarjını değil, benim telefonumun şarj aletini kullandığı için, bu modelde bulunan bataryanın %20-30 seviyesinde kapanması sorununu yaşamadık.

    Değiştirirken ilk tercihimi, A5 2017 olarak belirledim. Ancak, forumları dolaşırken HTC 10 Evo ve Lenovo Moto Z Play modelleri de benzer fiyat skalasında dikkatimi çekti.

    Aslında bulunduğum yerde bu model telefonları satan mağaza olsaydı, gidip canlı canlı incelerdim. Ancak, sanıyorum yine bir e-ticaret sitesinden alacağım.

    Patenti Samsung'ta olan, şebeke üzerinden görüntülü görüşme özelliğini, eşim ile sık sık kullanıyoruz. Bu kullanımın internet kotamızı tırtıklamaması çok büyük avantaj.

    Diğer modellere yönelirsem ne yazık ki bu avantajı kaybedeceğim.

    Sizden istediğim rutinin dışına çıkıp HTC veya Lenovo macerası aramalı mıyım, yoksa güvenli liman A5'e devam mı etmeliyim?

    Bu modelde kronik bir sorun ile karşılaştınız mı? (A5 2016'nın hızlı şarj nedeniyle bataryasının sapıtması gibi) İlk mesajda bir ön selfie kamerasından şikayet edilmiş. Şu anki telefonumun 3.5 yıllık geçmişinde bu özelliği dört veya beş defa ancak kullanmışımdır.

    Bahsettiğim modelleri bilen ve karşılaştırma yaparak yardımcı olacak arkadaşlarıma, şimdiden teşekkür ederim.




  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Detaylı bilgi veremem ama maceraya girme.a5 2017 işini fazlasıyla görür.hoparlör konumu çok güzel.ekran açık süresi ve hızı seni tatmin eder.sürekli açık ekran da çok güzelön kamera kötü arka kamera fena değil.



    Samsung 2. El piyasasında da iyi,yedek parça bulmak konusunda da,aksesuar bulmak konusunda da.küresel markalardan şaşma bence.gerçi saydığın diğer markalar da küresel ama Samsung kadar değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar parmak izi okuyucu diger telefonlara gore cok yavas sizdede boylemi ? bu sorunu nasil çözebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasandagi68 kullanıcısına yanıt
    Kardesim 3 kere ayni parmaginin izini yap bazen el terli veya tus nemli olabiliyor baska bir yolu malesef mumkun degil asusun giris segmentindeki telefonu zenfone live i bilen var mi bilmiyorum ama a52017 den cok daha iyi parmak izi okuyucusu var ve cok hizli kolay gelsin hayirl olsun gule gule kullan..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Meftunizm

    Birisi beni aradiginda mobil veri bulunamadi gibi bir uyari veriyor bazen. Bu neyin nesi acaba bilen varmi?
    4g den kaynaklanıyor.sırf bu nedenle 3g de kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar surekli yazilim guncellemesi geliyor. ayarlardan guncellemeyi kapattim otomatik guncellemeyide iptal ettim ama genede iki gunde bir gunceleme bildirimi geliyor kapatamiyorum. Güncellemeyi nasil kapatabilirim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar kac saat ekran suresis aliyorsunuz arkadaslar benim baya bir rezil oldu da 4.5 saat ekran suresi aliyorum ful mobil veya wifi acik aod acik arada muzik telefon konusmasiyla rezil oldu telefon 7 saat aliyordum nugatta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran ayarlarından yanlışlıkla dokunmayı engeller seçeneğini açtım. Buna rağmen çağrı gelince cebimde açılıyor telefon.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 20 Eylül 2018; 14:2:41 >
  • Bu cihazı yeni alarak aranıza katıldım.

    Telefonu kurduktan sonra iki büyük güncelleme aldı. Bu güncellemelerden sonra factory reset ve wipe data-cache yaparak temiz bir kurulum sağladım.

    Öncelikle sormak istediğim iki konu var.

    Birincisi "Always On Display" kullanıldığında bir süre sonra ekranda gölge oluşturuyor mu? Tahminen günlük 08:00 - 23:00 arası ne kadar batarya tüketir?

    Diğer sorum ise Whatsapp uygulamasında gelen mesaj sayısı uygulama ikonu üstünde yok. Kapalı grup bildirimlerini es geçersek kişilerden gelen bildirimlerde sesli uyarı veriyor ama ikon üzerinde mesaj sayısı göstermiyor. Daha önce başına gelen varsa yardımcı olabilir mi?
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Sürekli açık ekran saatte %1 şarj yer.bunu hem a5 2017'de hem a3 2017'de hem de şu an kullandığım a8 2018'de defalarca test ettim.zaten A serisi ekran açık süresi bakımından seni mutlu eder o yüzden bu özelliği gece uyurken hariç kullan. Zaten bildirim ledi de yok bir nevi mecbur kullanacaksın.

    Ekranda iz bırakmaz çünkü sabit durmaz.Samsung bunu düşünerek saati hareketli yapmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 26 Eylül 2018; 0:11:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu alali 10 gun oldu iki gun once oreo guncellemesi yaptim simdilik memnunum oreodan. sarzida guzel gidiyor. bana gore tek fark ram biraz daha rahatlamis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa346

    Selamlar kac saat ekran suresis aliyorsunuz arkadaslar benim baya bir rezil oldu da 4.5 saat ekran suresi aliyorum ful mobil veya wifi acik aod acik arada muzik telefon konusmasiyla rezil oldu telefon 7 saat aliyordum nugatta
    Sıkıntılı uygulamalar kullanıyosundur whatssapp hariç hepsini optimizasyona at yada wipe data yapacaksın wipeden sonra benim 5 saat üzeri yarı wifi yarı 4g ekran açıkken neredeyse hep internette olduğum halde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.