Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A3 2016 [SM-A310F] [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
9
Favori
21.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Berkant Ayhan Karabudak kullanıcısına yanıt
    Ön kamerayı bilmem de arka kamera olarak A3 2016 , Gm5plus'tan 2kar daha üstün. Onun dışında hız olarak fark yok. Boyut olarak farklılıklar var yanı aslında denk telefon zaten değiller . Ama görünüm,sağlamlık ve kamera olarak A3 2016 en az 2 kar daha üstün kardeşim.
  • Beyler A3 2016 aldım ancak bir sorunum var. Arama yaparken telefonu kulağıma götürdüğümde ekran kapanıyor. Kulağımdan çektiğimde ekran herhangi tuşa basmadan açılmıyor, sensörlerle ilgili sanrırım yok mu bunun bir ayarı vs ?
  • beyler bimeks'ten 5 kasım günü a3 2016 siparişi verdim, şimdi teslim aldım. samsung electronics garantisi yazıyor kutunun sağ üst köşesinde, aşağıda da kvk logosu var. hemen kvk sitesinden imei kontrol ettim, satış tarihi 03 ekim 2016 diyor. ben ise 5 kasım 2016'da sipariş ettim. cihazı incelediğimde de herhangi bir parmak izi vs göremedim fakat arka kamerada herhangi bir koruma etiketi de göremedim. iphone 5s kullanıyorum, onu aldığımda vardı koruma etiketi. soruma gelecek olursak, şimdi bu adamlar bize teşhir ürünü göndermiş olabilirler mi? yoksa siz aldığınızda da bu etiket yok muydu. ve sizin de cihaz kvk ise sorguladığınızda daha eski satış tarihi görünüyor mu? acil cevap beklemekteyim, teşekkürler.

    edit: internetten kutu açılış videoları izledim, adamların açtığı kutu mavi, benimki beyaz. ayrıca kutudan yedek kulaklık plastiklerinden çıkmadı. ne dersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 8 Kasım 2016; 18:9:4 >
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    bir anormallik var gibi..bence bimeksle görüşün bu konuyu..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam işte anormal olan nedir, spesifik olarak belirtirseniz. kutu açma videolarında da arka kamerayı koruyan bir sticker göremedim. şu an tek garip gelen şey kvk imei sorgulama. bazen önce ithal edilen ürünler için farklı tarih görüldüğünü biliyorum ama diğer kullanıcı arkadaşlarda durum nasıl merak ediyorum.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    bende sıfır a3 2016 aldım ama kamera üzerinde jelatin varmıydı hatırlayamıyorum açıkçası..belki 3 ekimde birisi cihazı almış kullanmadan iade etmiş olabilir diye düşündüm ilk etapta ama emin olamadığım için bişey söylemek istemedim size :(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo K5 ve Galaxy A3 2016 arasında kaldım sizce hangisi ?
  • merhaba birşey danısabilirmiyim, ithalarçı garantili aldımbende fakat aklımı karıştıran sorular var;
    , macaristandan ithal galiba, dokumanlarda hungary yazıyordu


    altındaki etiket sökük oldugu halde, üsttekine güvenip ürünü açtım, şarjdan sonra telefonu açtıgımda telefonun full kurulu olduğu, daha önce arama yapıldığını gördüm.
    http://hizliresim.com/VEZr3P


    anlamadım yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 12 Kasım 2016; 14:54:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fizisyen

    merhaba birşey danısabilirmiyim, ithalarçı garantili aldımbende fakat aklımı karıştıran sorular var;
    , macaristandan ithal galiba, dokumanlarda hungary yazıyordu


    altındaki etiket sökük oldugu halde, üsttekine güvenip ürünü açtım, şarjdan sonra telefonu açtıgımda telefonun full kurulu olduğu, daha önce arama yapıldığını gördüm.
    http://hizliresim.com/VEZr3P


    anlamadım yani.

    Hepsiburada'dan mı aldınız acaba ? Ben de düşünüyorum ithalatçı garantili, özellikle şarj cihazının orjinalliğini falan yazar mısınız ?




  • Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    n11 kampanyadan aldım.
    hersey orjinal, 2 yıl delta garantisi var
  • Ben de ithalatçı garantili HTC One A9'u çok istememe rağmen, telefon anneye alınacağı için Samsung garantili a3 aldım. Axess kampanyası ile 1080 TL'ye geldi telefon. Telefonun ebatı ve kamerası annemin baya hoşuna gitmiş, tasarımı da S6'dan aşağı kalır değil. Umarım memnun kalır, tek yaptığı arama ve watsupp bazen de instagram o kadar. Bence bu telefonun hakkı 1000 TL ama hepsiburada da ki fiyat da fena değildi.
  • beyler n11'den kılıf aldım, taktım. denemek için arayayım dedim, sonuç:

     SAMSUNG GALAXY A3 2016 [SM-A310F] [ANA KONU]

    iade etmekle uğraşmadım öyle kullanılacak artık.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun. Demekki akilli kilif ozelligi yok cihazda kardeşim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sese61 kullanıcısına yanıt
    hocam cihaz ile ne alakası var

    kılıfı "tasarlayan" kişiler belli ki ezbere hareket etmiş
  • İyi forumlar arkadaşlar

    Bugün teknosaya j7 prime incelemek için gittim A3 2016 ile yan yana duruyorlardı ekranlara bakarken J7 Prime ın çok soluk renksiz ve beyazının maviye çaldığını gördüm J7 Prime da açıkçası büyük geldi A3 2016 çok şık ve güzel duruyor hafif de şimdi 1000 TL param var sizce bu cihaz bu dönemde alınır mı ? Oyun oynayan birisi değilim genellikte internette gezmek instagram whatsapp gibi sosyal uygulamalar kamerası benim için önemli ön ve arka olarak pil performansı nasıldır günü çıkartır mı ? GM 5 Plus veya Zenfone 2 almak istemiyorum hem büyük hem ağır hemde tasarım olarak gerideler ne önerirsiniz ? Günlük kullanımda takılma kasılma oluyor mu ? 1.5 GB ram var düşündürüyor
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Agir oyunlar oynamiyorsaniz s6 dan farki yok cihazin hocam. Sarj v ergonomik tasarimi da gayet iyi. Alabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sese61 kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonda hiç oyun oynamıyorum neredeyse günlük kullanım için sosyal medya birkaç fotoğraf çekimi müzik dinleme vs. için alıyorum tasarımı gayet hoşuma gitti tek elde kullanılabilen cihazları hep sevmişimdir gayet hafif ve ince bir cihazdı tek düşündüren şey 1.5 GB ram sorun olur mu sosyal medya ve internet kullanımında donma kasma yaşar mıyım ?
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Şuana kadar ben yaşamadım hocam.whatsapp , Twitter v facebook kullaniyorum ben şuana kadar sorun yasamadim. Isinma vs de olmadi.
    Clash of clans oynuyorum cok fazla, o zaman ısınıyor sadece o da 1 saate yakin oyundan hic çıkmıyorum da oluyor :) Tek elle kulanimi rahat gercekten ve cok şık bir telefon :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung satış mağazalarından alın .....
  • Yani, p70 ten sonra şarj suresi az geldi biraz :)) alışamadım

    Ergonomik, estetik, hafif
    Sevdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.