Şimdi Ara

Samsung Galaxy A14'ün görselleri sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy A14'ün görselleri sızdırıldı



    Samsung, geçtiğimiz yılın Aralık ayında Galaxy A13 5G'yi tanıtmıştı. Şimdilerde ise şirket, bu telefonun halefi Galaxy A14'ü tanıtmaya hazırlanıyor. Yakın bir zamanda ise Giznext işbirliğiyle Steve Hemmerstoffer (@onleaks), önümüzdeki birkaç ay içinde tanıtılması beklenen bu telefonun renderlarını ortaya çıkardı.



    Ayrıca Bkz.Samsung, Expert RAW uygulamasını destekleyen cihazlara yenilerini ekliyor



    İşte Samsung Galaxy A14'ün beklenen teknik özellikleri:



    Samsung Galaxy A14'ün renderları Onleaks tarafından raporlandı. Rapora göre Infinity-V ekranla gelen Galaxy A13'ün aksine Galaxy A14, Infinity-U ekrana sahip olacak. Ayrıca kaynak bunun 6.8 inç boyutunda ve FullHD+ çözünürlüğe sahip bir LCD panel olabileceğini söylemekte.



    Samsung Galaxy A14'ün görselleri sızdırıldı



    Samsung Galaxy A14'ün, renderlara göre Galaxy A13'te bulunan dörtlü arka kamera kurulumu yerine üçlü arka kamera kurulumuna sahip olduğu görülmekte. Resimlere göre telefonun sağ tarafındaki çerçevesi, ses seviyesi düğmesi ve parmak izi tarayıcısı olarak da kullanılabilen bir güç düğmesi barındırırken, SIM kart yuvası solda yer alıyor. Altta ise 3,5 mm kulaklık jakı, mikrofon ve hoparlör ızgarası ile çevrili USB-C bağlantı noktası bulunmakta.



    Kaynak, Samsung Galaxy A14'ün 167,7 x 78,7 x 9,3 mm ölçülerine sahip olabileceğini söylemekte ve bu boyutlar Galaxy A13'ün 4G ve 5G modellerinden 0,5 mm daha kalın. Kalınlıktaki bu artışın sebebinin ise artan pil kapasitesi anlamına gelip gelmediği henüz belli değil.




    Kaynak:https://www.giznext.com/news/samsung-galaxy-a14-leaked-5k-renders-video-reveals-design-in-full-glory-heres-the-first-look/







  • 167,7 x 78,7 x 9,3

    az daha zorlasalar üzerinde çipura bile yenebilir

  • 6,8 inç nedir arkadaş ya kesme tahtası mı bu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.