Şimdi Ara

Samsung F250

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, yeni telefon almak istiyorum ve Samsung F250 düşünüyorum bu konuda ne dersiniz?özellikleri hiç bi açıdan çok iyi değil belki ama cok şık bir telefon gibi duruyor.Telefondan çok özellik beklemiyorum aradıgım sey kalite ve şıklıgı artık.ve tabiki fiyat.ortalama bir müzik telefonu.o açıdan işimi gorur.kamerası konusunda pek bir bilgim yok ama zaten cok sey beklemiyorum.kafamı kurcalayan tek sey kalınlıgı ve kalitesi anlayacagınız.bu telefonu kullanan yada kullanan yakını olan biriniz varsa aranızda yorumlarınızı duymak isterim.maksimum 350 ytl ye kadar onereceginiz telefonlar da varsa iyi olur.tekrar soyliyim aradıgım pek bi özellik yok kamerası iyi olsun. sesi iyi olsun seklindee.sadece cok sık telefon degistirmiyorum ve almısken şık, kaliteli ve dayanıklı bir cihaz almak istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cofiii -- 14 Nisan 2008; 2:33:23 >

• hocam valla bnde senin gibi düşünüyorum telefonu gerçekte görmedim ama youtube dan baktım çok kalın değil ince bile menü geçişleri fln güzel kamerası 1.3 olsada çok da kötü foto çekceini sanmıyorum,hoşuma giden yönleri telin görünümü,bluetooth ve usb 2.0 olması 2gb micro sd kart desteklemesi,1000 Mah pil ve 3.5 mm kulaklık jack ı çıkışı olması,bu çıkışla ses sisteminize bile bağlarsınız teli,bu fiyata hoşuma giden nokia 3500,LG ke 770 ve samsung f250 oldu,3500 2mp güzel bi telefon ama telefonun ekranında renklerin az olduğunu söylüyolar,gittim inceledim gercekten ekranı hoşuma gitmedi ama güzel bi görünümü var ..LG ke770 in görünümü mükemmel 9 mm kalınlığı var 2mp kamera flash fln ondada batarya sorunu var,bataryanın 2 gün dayandığı söyleniyo,bunların arasından samsung u seçmek en mantıklısı bnce..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.