Şimdi Ara

Samsung ES8000 GEÇERSİZ KANAL LİSTESİ - SAMSUNG TÜRKİYE REZALETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabala arkadaşlar,samsung 40es8000 televizyonumu hotbird ve türksat uydularını kullanarak izliyorum. usb'den kanal listesi yüklemek istediğimde GEÇERSİZ KANAL LİSTESİ şeklinde hata iletisi alıyorum.Tv komple sıfırlandı,smarthub güncellendi,tv'nin yazılımı 1hafta önce bile güncellendi ama hala sorun devam ediyor.Tv'nin kumandasından info+menü+mute+power şeklinde de sıfırlama yaptım lakin yine de usb'den kanal listesi yüklenmiyor.3aydır sorun devam ediyor ve çözemiyorum.Avcılar ve Bakırköy yetkili servisleri bu sorunu ilk defa duyduklarını söylüyor.Yapılabilecek bir şey yokmuş.Bizzat Samsung 40es8000'in sayfasında kullanıcı deneyimleri kısmındaki soru cevap bölümüne yazdım sorunumu ve SAMSUNG TÜRKİYE ''' Merhaba,Kanal listesi ile ilgili hata alınması durumunda yapılabilecek bir işlem bulunmamaktadır.Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. ''' şeklinde cevap verebildi.

    Ayrıca şunu da denedim,öncelikle sıfırlanmış,hem usb'den yazılım atarak hem de wireless yolu ile yazılım farklı zamanlarda güncellenmişken direkt kanal arattığımda sorun yok ve kafasına göre kaydediyor televizyon kanalları.Ama ayarsız ve karışık olan direkt tvnin arayıp kaydettiği kanalları USB'ye yedekliyorum.Akabinde tekrar USB'den geri yüklemek istediğimde GEÇERSİZ KANAL LİSTESİ diyor.İnternette ne kadar kanal listesi varsa denedim geçersiz kanal listesi diyor.

    Bu konuda tecrubesi olan,fikir verebilecek,gömülü uydu alıcısının GEÇERSİZ KANAL LİSTESİ gibi bir hatasını çözebilmeme yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.Çünkü Koskoca samsung'un verdiği cevap ortadayken,servislerde çalışan kişilerin ne kadar bilgili tecrubeli olduğu aşikar...
     Samsung ES8000 GEÇERSİZ KANAL LİSTESİ - SAMSUNG TÜRKİYE REZALETİ







  • güncel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n79

    güncel

    birde bunu deneyin

    http://yadi.sk/d/9P46B0Le3fFkD
  • Teşekkür ederim üstad yüklemek istedim ama malesef yine geçersiz kanal listesi diyor.Ben bu işi anlamadım gerçekten.Tv'ye uydudan otomatik tarama yaptırıp hiç dokunmadan usb'ye kaydediyorum scm dosyası olarak kaydediyor,hemen geri çağırıyorum ve kendi yazdığı listeye bile geçersiz kanal listesi diyor.
  • Hocam malesef samsung Turkiyede tuketiciyi enayi yerine koyuyor. Ozelliklede servis konusunda muhtemelen sizin tv de bir ariza sozkonusu fakat simdi garantiye gonderseniz daha kotu donme ihtimali var, bu problemden dolayida televizyonunuzu degistirttiremezseniz kaldi ki adamlar arizali panellerde bile degisim isini zorla yapiyorlar. Allah yardimciniz olsun. Bir sonuc alirsaniz bizide buradan bilgilendirirseniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yazılımsal bir şey var ama tv'nin dahili uydu alıcısı için bir yazılım vs gibi bir şey olsa belki düzelecek tek temennim birinin bir tarif verebilmesi...Çünkü servise gitse 20 gün bekleyip vuruk çizik şekilde geri gelecek...
  • Yardım bekleniyor güncel...
  • güncel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n79

    güncel
    up
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n79

    up

    aynı sorunu bende yaşıyorum hocam
  • 2014 kanal listesi güncel isteyene mail atarım
  • geçersiz kanal listesi için şu çözüm olabilir.
    aynı sorunu ben de yaşadım ama 40 d 6500 modelinde
    f serisi başka bir cihazın listesini yüklemeye çalıştığımda bu hatayı alıyordum
    daha sonra 40d6500 konusunda birisi kanal listesi paylaşmış o listeyi indirip denedim sorun düzeldi
    size de kendi tvnizle aynı seriden olan bir tv den alınan kanal listesini atmanızı tavsiye ederim.
    en azından bir deneyin birşey kaybetmezsiniz.
    uzantı aynı ama sanırım model ayırıyor.
  • platinum82 P kullanıcısına yanıt
    Bendede aynı sorun var. Yukarıdada benim denediğim şeyi denemiş arkadaş. Şöyle ki komple kanalları sıfırlayıp güncel olarak tarattığımızda 500 e yakın tv radyo vs kanal çıkıyor saf temiz bi şekilde. Usb ye atıyorum sonra bi 2 kanal silip deniyim diyorum tekrar yedek aldığımı atmak için geçersiz liste diyor.
    kanal silmedende deniyorum yine aynı muhabbet. Fat32 denedim :D alakasız ama denedim sonuç aynı .scm uzantılı bir şey almıyor tv yedek olarak, bi tane zipli bi dosya içinde 3 tane dosya var ve harici birşey daha. ama .scm uzantısıyla alakalı hiç birşey yok. ve kanal taşıma cidden eziyet acayip hantal makine. Kanal geçiş hızları olsun 3 saniye rezalet cidden. Alırsanız lg samsung uzak durun android işletim sistemli alın sony phlips dayayın apk ları izleyin cayır cayır malum kanalları. Bu samsung yada lg alırsanız tv box alıcaksında falandı filandı yok kodi eklentisiydi bilmem ne neyse ya ne anlatıyorum ben. Sorunlu abicim daha kendi yedeğini bile alamıyor tv alıyor geri yükletmiyor. yada aldığı yedek sorunlu, zamzıng kere.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.