Şimdi Ara

Samsung, en hızlı microSD kartını piyasaya sürdü: 800 MB/sn okuma hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung, en hızlı microSD kartını piyasaya sürdü: 800 MB/sn okuma hızı
    Samsung, P9 Express isimli yeni microSD kart serisini tanıttı. Şirket, PCIe arayüzü ve NVME protokolüne dayalı kartların şimdiye kadarki en hızlı microSD kartı olduğunu belirtiyor. P9 Express, UHS-I standart kartlardan 4 kat daha hızlı veri aktarımı yapabiliyor.

Samsung, P9 Express'in kullanıcılara yeni nesil oyun deneyimleri sunmak için geliştirildiğini ve bu amaçla Nintendo Switch 2 gibi platformlar için optimize edildiğini söylüyor.

800 MB/s'ye kadar okuma hızı sunuyor

256 GB ve 512 GB olmak üzere iki kapasite seçeneğiyle gelen P9 Express, SD Express arabirimi sayesinde 800 MB/s’ye kadar sıralı okuma hızı sunabiliyor. Bu da kartı sadece oyun için değil, 4K video düzenleme veya büyük dosyaların hızlı aktarımı için de ideal hale getiriyor. Ancak kartın yazma hızı belirtilmiyor.

Ayrıca Bkz.OnePlus, sınırları zorluyor: 8000 mAh bataryalı telefon geliyor

SD Express arabirimi, cihazınız bu standardı destekliyorsa, Host Memory Buffer özelliği sayesinde cihaz belleğini kullanarak yükleme sürelerini kısaltabiliyor. Ayrıca Dynamic Thermal Guard teknolojisi, kartın uzun süreli kullanımda bile serin ve kararlı performans göstermesini sağlıyor. P9 Express, suya, toza, düşmelere ve sıcaklık değişimlerine karşı da koruma sunuyor. 

Samsung, P9 Express microSD kartların Kasım ayında dünya genelinde satışa çıkacağını duyurdu. Fiyatlar ise 256 GB için 77 dolar ve 512 GB için 132 dolar olarak açıklandı.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/samsung-launches-the-p9-express-its-fastest-microsd-card-yet/
    Kaynak:https://semiconductor.samsung.com/consumer-storage/memory-card/microsd-express-card-p9-express/

• Ya tamam okurken 800 MB/s de bu videoları kaydederken kaç MB/s hızla yazıyor?
    Bunlardan hiç bahsedilmiyor.
    Kesin max 100 MB/s ile yazıyordur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 800 mb/s x 8 bit = 6400 mbps yapıyor, üst düzey bir pci-4.0 nvme ssd hızı, iyi bir gelişme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 30 Ekim 2025; 02:24:19 >
  • der_Kaiser kullanıcısına yanıt
    merhaba, okuma ve yazma hızları arasında genelde uçurum farklar olmaz hocam, tahminimce yazma hızı 600-700 mb/s civarıdır.

• zamanında performans serisi 128gb kart aldım bir ton para verip 6 ay olmadan kart bozuldu.icindeki verilere ulasabiliyordum ama hiç bir şekilde silinmiyordu.onemli veri olduğu için garantiye de göndermedim yani hem kart hem para çöp oldu o zamandan beri 32gb üstü almıyorum

• El konsolu kullanıcıları yaşadı, fiyat ve ömür orantısı iyise tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bir kaç sitede denk geldi mesela ömür boyunca 200tb yazma gibi çeşitli kıstaslar oluyor, bende 400gb var tahminen bir 40 TB yazma silme yapılmıştır, sorunsuz çalışıyor, keşke öğrenebileceğimiz bir yöntem olsa

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - Mst Ms01D - Geprc mark4 - X2 Elf 88mm - Sanwa MT4
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    hd sentinel adında bi uygulama var hocam. Ücretsiz indirip görebilirsiniz gün gün adım adım. reklam olmasın da sadece önereyim istedim. :)

• kargalumba kullanıcısına yanıt
    Mikro SD kartları görebiliyorsa denemek isterim

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - Mst Ms01D - Geprc mark4 - X2 Elf 88mm - Sanwa MT4
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.