Telefonun şifresini değiştirdim. 2 kez aynı şifreyi yazdım ve onayladım. Hemen ardından tekrar şifre girince şifre yanlış hatası verdi. Sanırım şifreyi unutmadım. Çünkü aklımda yazmak istediğim rakamı yazdım. İki kez aynı parolayı yazıp onayladım. Saniyeler sonra giriş yapınca şifreyi bir türlü kabul etmedi. Çok düşük bir ihtimal parolayı unutmuş olabilirim . Her ne ise. Soruya gelelim. Çok fazla deneme yaptım. Her deneme yaptığımda bekleme süresi daha fazla uzadı. En son 24 saate kadar bekleme süresi verdi. Bir kez daha deneyince ilginç bir şekilde 9 saate düştü. Tekrar deneyince 24 saat oldu. Bunun bir limiti var mı acaba? Uzun süredir şifre giriyorum hatalı uyarısı veriyor. Henüz parolanızı sıfırlayın/ kurtarın diye bir uyarı gelmedi. Tamamen bloke olur mu acaba? + Sanırım bu problemin çözümü henüz yok. Ben yine de alternatif bir çözüm yolu bulunur umuduyla burada soruyorum. + Telefonun gmail adresini şu an için hatırlamıyorum. + Sanırım samsung hesabı oluşturmadım. Oluşturduysam da hatırlamıyorum. Telefonu sıfırlamadan- verileri kaybetmeden bir çözüm yöntemi var mıdır acaba? |
Samsung Ekran Kilidi şifresi unutma ve sonrası

-
-
Sahibi sen değilsin her halde?
-
Hayır. Sahibi tamamen benim. (Birden fazla telefon kullanıyorum ama bu cihazda birçok önemli içerik vardı).
Cihazı ikinci el aldım ama sıfırdan farksız, ilk sim kart takıp kullanan bendim. Bir uygulama üzerinden aldım. Alıma dair bilgiler duruyor. Sanırım bu bilgiler samsung müşteri hizmetleri için önemli değil.
Öncelikli amacım şifreyi sıfırlama pahasına telefonu kullanılabilir hale getirmek değil.
3 yıldır telefonu kullanıyorum. İçerisinde dosyalar/fotoğraflar ayrıca birçok üyeliğimin olduğu yerlerin şifreleri vs gibi önemli bilgiler vardı. Ayrıca chrome da kayıtlı birçok site ve şifre bilgileri, WhatsApp mesajları, sim karta kayıtlı olmayan telefon rehberi vs.
Şifrenin açılması mümkün olmasa bile bunları sağlam bir şekilde kurtarabilmek istiyorum. Eğer mümkün olan bir yöntem var ise.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X