Şimdi Ara

Samsung Edge buyuk indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy S6 Edge şüphesiz ki son yılların en yenilikçi akıllı telefonlarından biri ve oldukça popüler. Bunun yanında cihazın 32 GB'lık versiyonu bir süredir 815 dolarlık bir fiyatla satıştaydı. Fiyatın yüksekliğine aldırmayıp derhal telefonu satın alanlar olduğu gibi fiyatın daha makul bir seviyeye düşmesini bekleyen kullanıcılar da bulunmakta.

    Galaxy Note 5'in çıkışına sayılı günler kala Galaxy S6 Edge için büyük indirim geldi. Eski fiyatı 815 dolar olan akıllı telefonu artık çok daha uygun bir fiyata almak mümkün

    Şimdi ise eBay'in yaptığı indirim, daha ucuza Galaxy S6 Edge almayı planlayan kullanıcıları oldukça sevindirecek. eBay tam 215 dolarlık bir indirim yaparak S6 Edge'i 599,99 dolar üzerinden satmaya başladı. AT&T şirketinin sağladığı S6 Edge marka telefonlar eBay üzerinde %99,2 pozitif geri dönüş almış olan qualitycellz adlı satıcı aracılığıyla satılacak. Ayrıca telefonların kilidi kaldırılmış bir şekilde kullanıcılara ulaşacağı açıklandı.
    Galaxy S6 Edge'in öne çıkan özelliklerini yeniden hatırlatacak olursak cihaz Gorilla Glass 4'lü 5.1 inç Quad HD Super AMOLED ekrana, 5 megapiksel ön ve 16 megapiksel arka kameraya sahip. Cihazın depolama alanının yan ürünlerle 128 GB'a kadar çıkarılabildiğini de hatırlatalım. Bu fiyat indirimi ile birlikte Galaxy Note 5 çıkana kadar S6 Edge'in şu an alınabilecek en uygun Samsung akıllı telefonu olduğunu söylemek yanlış olmaz.
    Shiftdelete alıntıdır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciroer -- 26 Temmuz 2015; 13:10:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Türkiye ye yansımayacağı için sorun yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.