Şimdi Ara

Samsung düşük talep nedeniyle Galaxy Note 20 üretimini azalttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Sektöre yakın güvenilir haber kaynaklarından The Elec'in yeni raporunda, Samsung'un Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra akıllı telefonların üretimini önemli ölçüde azalttığı ve bunun da cihaz bileşenlerinin tedarikçilerine zarar verdiği bildirildi. Güney Koreli dev artık aylık 900 bin akıllı telefon yerine 600 bin adet üretim yaptıracak.



    Ayrıca Bkz.Starlink uydu internetin herkese açık beta testleri başlıyor: Aylık abonelik 99 dolar



    Analistlere göre şirketin, Galaxy Note 20 üretim hacmini azaltmasının asıl sebebi, kullanıcıların 60Hz ekranlı, plastik bir kasadaki bir telefon için 1000 dolar ödemeye hazır olmaması olarak gösteriliyor. S-Pen kalem desteğinin bile bu durumun önüne geçemediği belirtilirken, düşük talep nedeniyle birçok perakendecinin, akıllı telefonun maliyetini 200 dolar düşürdüğü de sızan bilgiler arasında.





    Note serisinin sonlandırılacağı iddiası



    İlginç bir şekilde Samsung, Note 20 ve S20 serisinin zayıf performansına rağmen son çeyrekte akıllı telefon karında yüzde 50 artış bildirdi. Bu, şirketin orta bütçeli cihazlarının çok talep gördüğü anlamına geliyor diyebiliriz. Samsung'un son zamanlarda neden daha uygun fiyatlı akıllı telefon modellerine odaklandığının yanıtı da bu istatistikte gizli.



    Son söylentilere göre Güney Koreli teknoloji devinin uygun fiyatlı katlanabilir bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını belirtmeden de geçmeyelim. Cihazın lansmanının önümüzdeki yıl yapılması bekleniyor. Ayrıca önümüzdeki yıl Note serisi tamamen ortadan kalkabileceği ve Galaxy S21 serisinin kalem desteğiyle gelebileceği de iddialar arasında.








  • Benim derdim plastik kasa değil zaten, 1000 dolar vereceğim cihazın desteğinin 2-3 sene sonra bitecek olması ve üstelik pilinin o kadar bile dayanamayacak olmasıdır.
    Bu kadar para vereceğim bir cihazın, en azından servis görmeden, pilinin değiştirilebilir olması önemlidir.

  • Note 8 kullanmış bir insan olarak diyorum ki samsungtan uzak durun

  • Yıllardır diyorum note serisi ile galaxy serisi birleşsin. En üst modeline kalem eklesinler, böyle iki farklı modele gerek yok. Tek modele odaklansınlar.

  • Tabi satılmaz. Daha ucuz olan S20 serisinde 120hz ekran varken bunda 60hz ekran var.

  • böyle fiyat yaparsanız tabi talep düşük olur

  • Yahu 1 senede aldığı fiyatın yarısı etmeyecek ve aldıktan 1 sene sonra orta seviye cihazlara bile verilecek çoğu özelliklere insan niye o kadar para versin ki zaten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evde iki adet samsung cihazı var biri note 3 biri galaxy tab 3, biri çekmecede yatıyor aniden wifisi bozuldu diğeri de ilk zamanlar akıcı çalışıyordu şuan menülerde dolaşılmıyor, bir daha samsung alırmıyım.

  • hadjimurat H kullanıcısına yanıt
    Note 10 lite almayı düşünüyorumdum ama genel olarak Samsung kullanan kişilerden bu cümleyi çok duyuyorum

  • güncelleme yapmadığı için kimse, telefonun hızı düşmüyor, böyle oluncada her sene yeni model almaya gerek kalmıyor. durum bu. 1000 dolar üstü telefon satmaya çalışmasın samsung.

  • hadjimurat H kullanıcısına yanıt

    Batarya uzun yıllar sonra evet sıkıntı. Peki başka ne sorunu vardi? Ben note 2 d'en geçtim. Muhtemelen note 21 e geçeceğim. Dünyanın en iyi telefonu demiyorum ama bence eşsiz. (note serisi)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazulet gibi ve çirkin niye alsın insanlar

  • İsimlendirmesi yanlış olmuş bir seridir. Note 20 ve Note 20 Lite modeli aslında bunlar. Plastik amiral gemisi mi olur?

  • Eski amiral gemilerini ( note 8 gibi) bir hiç gibi gören firma için olumsuz herşey hak

  • 1000$'a telefon satıyorsun, plastik kasa kullanıyorsun. Mantıklı mı?

    Kim ister ucuz görünümlü, ucuz plastik hissiyatlı telefona o kadar para vermeyi?

    Hem bir tane note çıkar arkadaşım. 3 model çıkarıyor. Note10+, Note10, Note10lite

    Şimdi Note20Ultra var ve Note20 var. Note20 +'da yakında çıkar.

    Bir de note serisi s ile birleşecekmiş. Hayatta yapmaz bunu samsung. Tam tersi model arttırıyor. Note20e de gelirse 4 yeni note20 olabilir beklerim ben yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca satışlar azalmasına rağmen firmanın kârının artmasındaki tek sebep aç gözlü fiyat politikası. İstese çok daha uygun fiyatlara satabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kalemli telefon ihtiyacini hala anlayamadım.2007de terkedilen bir zorunluluk.neden hala kullanayım?onun yerine hem pili büyütmek hem 3.5mm giriş eklemek mümkün.

    Kasası plastik cam metal farkımez.nasil olsa kılıfsız kullanmıyoruz.

    S ultra ve yeni fold modellerinde kalem olacak bence artık bundan sonra.ayri note serisine yer kalmaz.

    Bu arada eskiden s4,simdi s9 kullanıyorum.3uncu yıla yaklaşan telefon daha yeni güncelleme aldı ve yavaşlıyor falan da değil bilmeden sallamayın.yeniler 3 yıl güncelleme garantili.android için en güzel gelişmelerden biri bence 3 yıllık söz.batarya ise her marka telefonda 2-3 yılda eskimiş olur.4-5 yıl rahat kullanılır yani.sonra satmam,yedek telefon olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 9 Kasım 2020; 21:9:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E ama note serisi ile s serisi birlesince fiyatlar havalarda uçar. Bilip bilmeden konuşmayın. Sonrada ay cok pahali,aman almayin,uzak durun vb. Demeyin

  • Note 20nin asil satilmamasinin nedeni bence ultra ile arasinda cok fark olmasi. Note diyince zaten klas bir seri geliyor akla yani baslangic modeli bile cok ust duzey olmali. Kamerada farklilik olabilirdi ama ekran cercevesi daha kalin, hz farki kavisli ekran yok, arkasi plastik. Bu note adini zedeler.

  • Celonfix kullanıcısına yanıt

    sacma sapan satış politikaları


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.