Şimdi Ara

Samsung'dan yeni ekran teknolojisi; Şeffaf ekran ve arka dokunmatikli telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçtiğimiz günlerde ön ve arka dokunmatik özelliklerine sahip şeffaf ekran için patent alan Samsung bu teknolojisini yeni telefonları üzerinde kullanacak. Bu patent içeriğine göre kullanıcılar cihazın arkasından ekrana dokunarak herhangi bir klasörü açabilecek.

    Yeni ekran teknolojileri üzerinde çalışmaya devam eden Samsung aynı zamanda bu teknoloji ile kullanıcıların ekranın arka dokunmatik kısmını kullanarak, gizli bir menü okuyabilmesini ya da gizli bir fotoğrafı görmesini mümkün kılacak.

    Videolar arka dokunmatik ekranı kullanarak kontrol edilebilecek ve örtüşen görüntüler ön veya arka ekranı kullanarak daha kolay ayrıt edilecek.

     Samsung'dan yeni ekran teknolojisi; Şeffaf ekran ve arka dokunmatikli telefon


    Şimdiye kadar LG ve HTC buna benzer bir teknoloji kullanmıştı. LG G2 modelinde cihazın arka kısmına güç ve ses düğmeleri yerleştirildi. HTC One Max modelinin arka kısmına parmak izi okuyucu sensörü yerleştirildi. Aynı zamanda 10 aralıkta satışa sunulması beklenen Oppo N1 modelinin arka kısmında dokunmatik panel bulunuyor.

    Samsung'un yeni teknolojisini arka kapakta nasıl kullanacağını ve şeffaf ekranlı telefonları ile ne kadar ses getireceğini hep birlikte göreceğiz.







  • Çöp

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.