Şimdi Ara

Samsung’dan üst seviye Harman ses sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Geçtiğimiz yıl satın aldığı Harman Kardon ile birlikte ilk akıllı hoparlörüne imza atan Samsung, yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor. Bu kez iki üst seviye ses sistemi karşımızda.


     


    HW-N950 özellikleri ve fiyatı


     


    Bugüne kadar AKG ile taşınabilir cihaz kategorisinde, JBL ile sinema tarafında önemli işler çıkaran Samsung ve Harman ikilisi ilk kez büyük bir projeye giriyor. HW-N950 ve HW-N850 ses sistemleri iki firmanın logosunu taşıyan ilk ürünler olarak dikkat çekiyor. Bir süre önce tanıtılan sistemler ön siparişe başladı.  


     


    Ayrıca Bkz.Motorola Lapdock geri mi dönüyor?

    Dolby Atmos ve DTS:X teknolojileri ile zengin 3D ses kalitesi sunan yeni ses sistemleri, yanlarda ve üst kısımdaki hoparlörler ile çok daha geniş bir alana sesi dağıtabiliyor.


     


    HW-N950 modeli 7.1.4 kanal ile en çok kanal sunabilen ses sistemi olma özelliğine sahip. Modelde bir ana ünite, 4 entegre hoparlör, bir adet entegre kablosuz woofer ve iki surround kablosuz hoparlör yer alıyor. Model için 1700$ civarında bir ön sipariş fiyatı belirlenmiş.


     


    HW-N850 modelinde ise 5.1.2 kanal desteği mevcut. Bir ana hoparlör yanında bir de woofer yer alıyor. Daha düşük maliyetli olan bu model içinse 1200$ ön sipariş fiyatı belirlenmiş.


     







  • Haber iceriginde herhangi bir detay göremiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2+1den sonrası fasa fiso tüketici tokatlama politikası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.