Şimdi Ara

Samsung’dan iPhone'un 10 yıllık geçmişine gönderme! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
4.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung bok attığı telefona ekran satıyor. Oyuna gelme Türk evladı. Danışıklı dövüş bunlar.
  • Ekrem71 bu haberi sen yapsaydın ya; yapsanda ne hale getirirdin bu haberi orsıda meçhul.. :)
  • dokunmatik telefonlarda devrimi apple yaptı fakat son yıllarda geriye düştü yenilik konusunda.

    japonlar kadar olmasada bazı şeylerde sabit fikirliler,samsung yapıp başarılı olduktan sonra geçiyorlar bunada incelemelerde vs '' x teknolojisi verimli olunca apple onu kullanıyor '' diyorlar,
    pehh parmak izi çok mu piyasada oturmuştu isteyince yapıyorlar ama uzun vadeye yaymak istiyorlar ar-ge masraflarını düşürmek için
  • günlük ayfon reklamımızı da aldık.
  • Güzel reklam
  • Abd'de 2000 dolar maaş alan bir arkadaş 1000 dolara iphone alıyor misal,
    Tr'de 2000 tl maaş alan arkadaş 6000 tl üstüne alıyor!!

    Adamlar seni beni yolunacak kaz olarak görüyor. Ve yoluyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

    Apple cı değilim ama iOS gerçekten çok başarılı samsung tizeni geliştirip gelirse ancak o zaman karşılaştırılabilir olur.

    Bu saatten sonra herhangi bir üretici işletim sistemi geliştirirse, ona harcayacağı para ve emek çöpe gitmiş olur. SAmsung zaten geliştirmişti, bada diye bir sistem. Birkaç modelde gördük ki onlar da zaten kore yarımadasında tıkılı kaldı ve öldü gitti.

    Başka örnekler de var, blackberry, bb os yaptı, tutmadı ve firma iflas sürecine girdi. Keza nokia da symbian üzerine yoğpunlaşmış hatta meegoyu tasarlamış ve tam dağıtıma hazır hale gelmiştiki stephen elop denilen adamı ceo olarak başa getirdi ve çöküş sürecine girdi. Meego hayata geçseydi, bugün Apple'ın yerinde büyük ihtimal Nokiayı görecektik.

    En son microsoft nokiayı satın alarak (stephen elop gibi truva atının başarılı batırma planı sayesinde) kendi işletim sistemini yaptı, 5 yıl kadar dayanabildi. Sonra çekildi, nokiayı da hmdye geri iade etti gitti.

    Uygulama geliştiricilerinin destek vermediği bir işletim sistemine yatırım yapmak açıkçası aptallık olur. O adamlar da oturmuş platformlardan zaten iyi para kazandıkları için sonu belli olmayan bir işletim sistemi için emek ve mesailerini harcamazlar.




  • reklam film super olmus..donanımda android cihazlar zaten ondendeydi..yazılımda da ciddi mesafe katettiler..bu saaten sonra ne samsung ne apple ..yani kral öldu.. yasasın yeni kral. xiaomi...:)))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El_domingo

    reklam film super olmus..donanımda android cihazlar zaten ondendeydi..yazılımda da ciddi mesafe katettiler..bu saaten sonra ne samsung ne apple ..yani kral öldu.. yasasın yeni kral. xiaomi...:)))

    En mantıklı yorum bu. Adamların her markaya, modele daha iyi fiyat ve donanım karşılığı telefonu var. iphone alan zaten almaya devam ediyor ama samsung pazarını kaybediyor.

    Samsun tekno marketlere yerleştirdiği adamları sony, lg almak için girenleri direk samsung a yönlendiriyor. Yoksa ciddi miktarda pazar kaybeder. Bilinçli kullanıcı zaten almıyor.

    6S kullanıcısı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WaylandIZMIR

    Samsung bok attığı telefona ekran satıyor. Oyuna gelme Türk evladı. Danışıklı dövüş bunlar.

    kendiniz de diyorsunuz almıyor satıyor. apple samsunga "bişey" attığında apple'a yaparsınız bu yorumun benzerini
  • Videonun sonundaki adamın saç kesiminin iPhone X'in ekran çentiği gibi olması kopardı beni. :)) Adamlar resmen ağır alaya almış iPhone'u. iPhone'un tek artışı iOS. Onun haricinde Samsung'a bir üstünlüğü yok iPhone'ların
  • Yılın reklamı olmaya aday
  • Benim iphone dan samsung a gecisimde benzer sekilde oldu. Iphone artik yaratici vd yenilikci bir firma degil. Yaptigi seyi kaliteli yapiyor ama artik geriden geliyor. Olay sadece bench testlerinden yuksek puan almak ve kapali bi sistemde stabilite degil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melihalbayrak

    Şimdi eğri oturup doğru konuşalım

    Bu forumdaki kimse iphoneda ios işletim sistemi olmasa almaz. Aslında ios da iyice kötüleşmeye başladıya neyse.
    Adamlar yeni ios çıkarıyor sorunlarını çözülene kadar yeni ios sürümü çıkıyor cihazı sorunsuz kullanamadan telefon eskiyor bu yazdığımı hiç kimse itiraz edemez ios 10 11 hep buglu sorunlu. Kimisi şarj kötü kimisi şarj ios 10 dan bile iyi diyor. İphone kullanıyorsan cihazı çıktığı sürümde bırakacaksın.

    %100 Haklısın Apple guncellemelerle telefonları yavaşlatıyor iOS 9 yüklü telefonlar iOS 10 ile biraz Yavaşlar 11 ile hepten Yavaşlar ve kasmaya baslar bu illaki böyledir Paragöz Apple telefonları eskitiyor ve de versiyon düşürmemize imkan vermiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goenitz117 -- 6 Kasım 2017; 19:27:11 >




  • McLaren64 kullanıcısına yanıt
    Sabah iphone5s satıp direk note8 alıcam çünkü sen iphone kötü samsung süper yazdın ve beni çok etkiledin👍
  • 3S touch.

    S-id



    Yakındır





    Hahaha
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WaylandIZMIR

    Samsung bok attığı telefona ekran satıyor. Oyuna gelme Türk evladı. Danışıklı dövüş bunlar.

    SAMSUN'un oyunları bunlar
  • Adamlar öyle telefon yapıyorki 5 yıl önce çıkardığı bir cihazı Güncelleme ile kendisi yavaşlatıyor ki Kullanıcı artık yeni cihaz alsın Bence Samsung beyhude bir çaba içine girmiş.
  • Oyuncu ? Peki!
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    Ben onu görünce sesli güldüm ya...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.