Şimdi Ara

Samsung'dan dokunmatik ekranlı ve WI-FI destekli telefon; M5650 Lindy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
1
Favori
94.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Samsung'un S3650W Corby için WI-FI sertifikası aldığına dair gelişmelerin üzerinden birkaç gün geçmedi ki M5650 ''Lindy'' kod adlı yeni cep telefonu bir Portekiz sitesinde kendisini gösterdi.


    Henüz Güney Koreli firma tarafından basın duyurusu yapılmayan Lindy, sitede verilen bilgilere göre


    yaklaşık 98 gram ağırlığında ve 106 x 57 x 12 mm ebatlarında dizayna, dört band GSM'in yanısıra HSDPA (3.5G) şebekesi desteğine sahip. Ayrıca telefonda 2.8 inç (~7.1 cm) 240x320 piksel 262.144 renk dokunmatik ekranın kullanıldığını ve telefonun 50 MB'lık dahili depolama kapasitesini barındırdığını görmekteyiz. Dahili belleğin microSD kartlar aracılığıyla 8 GB'a kadar arttırılabilmesi olanağı kullanıcılara sunulmuş..


    Lindy'de bunların dışında anın yakalanması için 3.2 megapiksel çözünürlüğünde kamera, RDS'li FM radyo,


    Facebook, Flickr, Photobucket, Youtube, Picasa, MySpaces, Friendster gibi sosyal ağlarla ve paylaşım siteleriyle entegrasyon gibi özellikler mevcut. Samsung M5650 Lindy'nin Portekiz sitesindeki fiyatı 159 Euro olarak belirtilirken telefonun diğer ülkelerde ne zaman ortaya çıkacağı bilinmiyor.










  • Ekran renk derinliği 16M olsaydı,ergonomi ve diğer özellikler açısından güzel bir cihaz olucaktı.Ama genede güzel bir cihaz.
  • çok şirin gözüküyor. ekonomik olacağı kesin.. (tabi diğerlerine göre)
  • Navigasyon özelliği var mı acaba bu telefonda?
  • Telefonda GPS çipi bulunmuyor.
  • Dokunmatik telefonu neden küçük yaparlar ya :S tek parmağım kalınlığında :D :D
  • bu samsungun dandik modellerinden gına geldi bune böyle yumurta gibi telefon ..
  • 21 aralık ta hepsiburada nın stoklarında
  • arkadaşlar kullanan var mı bu telefonu. Artılarını eksilerini yazarsanız iyi olur.
  • bende almayı düşünüyorum kullanan varmı arkadaşlar?
  • telefonu alalı 2 gün oldu kısaca gördüğüm özelliklerini yazayım artısı ve eksisiyle telefon ilk açıldığında biraz düşünüyor menüye filan hemen girilemiyor 10sn ye kadar,masa üstü 3 adet tema dan oluşuyor istediğiniz gibi tasarlayabiliyorsunuz ve sağa sola çekince farklı temalara geçiyor.sol tarafta saydam bir menüsü var buradan bir programa bastığınızda masa üstüne simgesini taşıyor öyle açıyor ve orada kalıyor sonrasında tekrar sürekle bırakla saydam menünün içine aktarılıyor.kullanım bakımından açılıştan sonra hızlı videoları takılmadan izliyebiliyorsunuz desteklediği formatlar dahilinde,rehber biraz zorluyor harfleri kaydırınca hedefi tam tutturamıyabiliyorsunuz.:) henüz mesaj yazmadım onun hakkında yazmıycam.fotoğrafları net gösteriyor ama flash yok gece zor olacak çekim yapmak,bluetooth kulaklığım vardı samsung olmasına rağmen eşleşmiyor,wi-fi konusunda biraz geri kalmışlar wi-fi ye bağlanınca illa internet şeçeneklerinden hangi wi-fi de olduğunu seçmenizi istiyor biraz garip örneğin aaa kablosuzundan bağlandık diyelim internet ayarında aaa yı şeçmemiz lazım yoksa nete girmiyor.web tarayıcısı güzel ,programlara gelirsek kullmayı denediklerim youtube sayfa mahkeme kararı ile kapalı olduğundan açılmıyor,google mail arama motoru ve google maps kurulu ve güzel çalışıyor ,msn için palringo diye bir program var ama nedense hiç msn e giremedim hata aldım hep acaba kablosuzdan giremiyormu saçma olur.facebook için eklentisi var güzel ve net açılıyor ama videoları göstermiyor youtube dan dolayı onun dışında mp3 çaları güzel kulaklıkla 5.1 ses kalitesi sunuyor kulaklığı güzel nokia ların kulaklığına benzemiş data kablosu nokia ile aynı pc yazılımı biraz karıştırılabiliyor alışınca geçiyor.yeni sürümleri güncellemeyi filanda eklemişler sağlamlık konusunda sün ekran üstü betona düştü çizik filan hiç bişey yok ince ve hafif bir telefon aklıma gelenler bunlar şimdilik. ii günler




  • Bu telefonun işletim sistemi diğer dokunmatik modeller olan STAR ve PRESTON dan farklı. Daha gelişmiş. Örneğin ana menüde istediğiniz değişikliği yapabiliyorsunuz artık. Ana menü açıldığı zaman ekranın sağ üst köşesinde çıkan buttona dokunduğunuzda, menüdeki tüm elemanlar bir kare kutu içerisine giriyor. Sizde böylelikle en sık kullandığınız menü elemanlarını istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz. İşiniz bittiğinde tekrar sağ üst köşedeki buttona tıkladığınızda yeni menünüz kullanıma hazır oluyor. Aynı İPhone daki gibi anlayacağınız. Bu çok güzel özellik pahalı jette bile yok sanırım. Bu telefonun menü sistemine daha doğrusu işletim sistemine bayıldım. Ayrıca telefonun geç açılması yani başta donuk olması kendini teste soktuğundan dolayı olabilir. Sonuçta simbiyan tellerde geç açılıyor. Ayrıca 3.5 kulaklık girişi de güzel düşünülmüş. Krom çerçevesi ile çok dikkat çeken bir tel.. Bende almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlardan daha ayrıntılı bir test bekliyoruz...




  • Arkadaşlar bu telefonun siyah olanı nerede satılıyor. Nereye baksam mavi olanı var !
  • bende mavi olanı aldım gayet güzel istersen siyahını araştırabilirim
  • Sevinirim... Siyahını bulamadım çünki hiç bir yerde... Bazı firmalar telpa nın siyahını uzun süre getirtmeyeceğini söylediler.. Anlam veremedim açıkçası.. Neden siyahı gelmez ki..
  • ben de msn e girememeniz konusunda yardım ediyim; Menü > uygulamalar > Oyunlar ve daha fazlası > Diğer > Bağlantılar 'dan modeminizi seçin. Ben yaptığımda hemen olmamıştı.Tel.i kapatıp yeniden açtıktan sonra düzelmişti. Sizdede hemen aktif olmassa aynı şekilde yapabilirsiniz. Msn programı olarak ebuddy kullanıyorum ve gayet memnunum.
  • 5800 ile bu telefon arasında çok kararsız kaldım 5800 ku zenimde var çok büyük ve ağır geldi bu daha küçük wi-fi benim için en önemli özellik zaten ama tasarım olarak piyasadaki en hoş telefonlardan biri fiyatı sizce düşer mi?
  • Arkadaşlar. Eşim ile Preston a bakarken telefon satan arkadaş, Lindy i gösterdi. Görünüş olarak ta bu telefonu beğendi. Ben telefonu alıp kullanan arkadaşlardan ayrıntılı bir inceleme istemek istiyorum. Özelikle Preston dan wi-fi dışında bir farkı var mı?
  • lindy de sensör yok sanırım.. ama 3,5 mm kulalık girişi var... yazılımı da daha güzel lindy nin..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.