Şimdi Ara

Samsung’dan ayrılabilir çift ekranlı telefon patenti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Neredeyse her hafta Samsung’un katlanabilir akıllı telefonuyla ilgili yeni bir bilgiye ulaşıyoruz. Ancak bugün ortaya çıkan bir patent çift ekranlı ve ayrılabilir yapıda yeni bir tasarımı gözler önüne serdi. Akıllı telefon, kenarlarında bulunan mıknatıslar yardımıyla birleşip ayrılabilen iki parçadan oluşuyor.

    Her parça kendi işlemcisine sahip


    Her ne kadar patent yeni ortaya çıkmış olsa da Dünya Fikri Mülkiyet Ofisi (WIPO) üzerindeki kayıt tarihi 2018’in Haziran ayı olarak gözüküyor. Hatta Kore Fikri Mülkiyet Ofisi benzeri bir patenti 2017 yılında onaylamış. Birleşen iki parça kendi işlemcilerine sahip olacak ve ikisi de ayrı bir akıllı telefon olarak çalışabilecekler. Ekranların farklı uygulamaları çalıştırmak için kullanılabileceği veya tek uygulamayı birlikte gösterebileceği belirtilmiş. İki akıllı telefon üzerindeki üç farklı noktada mıknatıslar bulunuyor. Bu mıknatıslar yardımıyla parçalar farklı pozisyonlarda birleşebiliyor. Örneğin dik konumda yerleştirilen ekranların birini sanal klavye olarak kızaklı yapı tarzında kullanma şansınız bulunuyor.



    Ayrıca Bkz.Withings Move ECG akıllı saati çok daha uygun fiyata EKG ölçümü sunuyor

    Patentle birlikte ayrılabilir iki ekranın nasıl kullanılabileceğine dair birçok görsel paylaşılmış. Bu tasarıma sahip bir akıllı telefon modelini görür müyüz şu an için bilinmiyor ama oldukça ilgi çekici olduğu bir gerçek.








  • Müşteriye aynı anda iki telefon satmak için tek kutuya koyacaklar anlaşılan.



    Önümüzdeki en az 5 yıllık süre içinde çıkan katlanır telefonlar bana hitap etmeyecek gibi. Daha ağır ve kaba olan cihazı tercih etmem sadece yeni ürün aldım gösterişi yapmak için!

  • Eski tarz telefonları ısıtıp ısıtıp yeniden karşımıza çıkaracaklar.. Tüketim çılgınlığı..

  • 1150 x 2 = 2300 $ XD

  • inceldiği yerden kopsun

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.