Şimdi Ara

SAMSUNG D SERİSİ SMART TV & SAMSUNG APP [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
47.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 8000 serisi kullaniyorum flahs sorunu benders var dizi izle sitesini aciyor baskada yok yetkili serviscilerde hic bisi bilmiyorlar bilen olursa buraya yazsin
  • bende de aynı sorun oluşmuştu giderdim smart tv acıyon orada ayarlar var ordan sıfırla secenegi var onu bul sıfırla veya sil diyor tv yanımda olmadıgı icin hatırlamıyom siliyon sonrasında dizi izle com sitesini acıyor birde dizihd siitesi var bende acmıyordu biraz karıştırınca onuda bir kısmını hallettim wep broser ayarlarını biraz karıştır düzeliyor ama sonra tekrar gidiyor sanırım samsung bunu bilincli olarak yapıyor tamamen yazılımla alakalı
  • arkadaslar ...
    FLASH PLAYER OLAYINI 5 KISI SORDU kımse acıklık getıremedı aynı sorun bendede var. kendı samsung servısınınde de bır sey bıldıgı yok gercekten . cozen arkladas varsa yazarsa cok kısının duasını alacak :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanersoy75 -- 17 Mart 2012; 18:03:13 >
  • Arkadaslar 40d7000 de digiturk hd uydu alicisi ile sd yayinlar nasil acaba?
  • selam arkadaşlar bende geçen hafta samsung 32d5720 serisi hd uydu alıcılı smart tv li led tv aldım. bu hafta içinde elime kavuşur. arkadaşların yorumlarını okuyunca biraz korktum çünkü herkes bir sorun var ??? bu tv ye samsung apps nasıl yüklenir ve bu apss ları nereden ve nasıl indirebiiriz , internette flashlar açmak için ne yapmak lazım. internet bağlantısı nasıl yapılır ?? bu tv alıp kullananlar varsa yorumlarını yazabilirler mi ??
  • Merhaba,

    Bende UE40D6000TWXTK var ve "Samsung 7/24 Sinema" uygulamasını bulamıyorum Uygulama Dükkanında.
    Bunun yerine "Samsung Smart Sinema" buldum ve indirebildim. Bildiğim kadariyla iki uygulamada motive şirketine ait.
    Burada kafa karıştıran olay ben kredi kartı bilgisi girmedim ve ücretsiz filmleri izliyorum(Kayıt olurken de kredi kartı bilgisi veya cep telefonumdan ücretlendirebilecekleri bir bilgi vermedim.) Zaten benim uygulamam ücretsiz olduğu söyleniyor. Var olan linkler çok karışık. Biri ücretsiz Samsung Smart Sinema diyor biri ücretli Samsung 7/24 Sinema diyor. motive sitesinde 7/24 var fakat ekran görüntülerinden biri benim kullandığım uygulama biri değil. Çok kafam karıştı nasıl oluyor bu iş diye. Linkleri göderiyorum.

    http://www.motiwe.com/724samsung/default.aspx #Ücretli diyen motive sitesi. (7/24)
    http://www.samsung.com/tr/smartclub/smart-sinema-ucret.html # Ücretsiz diyen Samsung sitesi ve benim indirdiğim uygulama. (Smart)
    http://www.samsung.com/tr/sfc/hakkinda.html #Ücretli diyen Samsung sitesi (7/24)

    Bu konuda aydınlatıcı bilgisi olan var mı ?

    Bu arada gelelim Web Browserınızdan video izleyemenize. Flash uygulamasından streamin yapılıyor olsada gönderilen format izleyemediğiniz bir format olabilir. Flash Player bir container görevi görüyor. http://en.wikipedia.org/wiki/Flash_Video (video/x-flv, video/mp4, video/x-m4v, audio/mp4a-latm, video/3gpp, video/quicktime, audio/mp4) Ve video desteği Flsh 9 ile arttı. Sanırım Sansumg Smart TV Flash 9 destekliyor ama piyasada 11 sürümü flash var. Şu an en iyi çözüm Google TV olacaktır bu konuda ama o da ne kadar kaliteli bilemiyorum.

    Zaten televizyondaki Flash desteği sınırlı. Sonuçta Flash oyunlarını da televizyonda oynayamıyorsunuz. Bu ileride aktive olacak.
    Sanırım bizimde 2013 yılında yenileme paketiyle TV'lerimize upgrade yaptırmamız gerekicek.

    #Flash Games on Tv iPhone Android
    http://www.hindustantimes.com/technology/PersonalTech-Updates/Now-Adobe-flash-on-Samsung-LG-Smart-TVs/SP-Article1-753733.aspx
    #Sponsorlar
    http://max.adobe.com/sponsor/
    http://www.adobe.com/devnet/devices/flash_platform_tv.html #AIR for TV

    #http://skp.samsungcsportal.com/integrated/popup/FaqDetailPopup3.jsp?cdsite=tr&seq=404296 #Samsung
    Soru : Cihazda İzlesene.Com Gibi Sitelerden Video İzleyemiyorum. Cihazda Flash Player Desteği Var Mı?

    Cevap: Cihazda Bulunan Dolphin Web Tarayıcısının 3.0 Flash Desteği Mevcut Fakat Bazı Siteler 10.1 Flash Sürümü Gereksinimi Duyduğu İçin Bu Sitelerde İstenilen Flash Playerın Yüklenmesine Destek Vermemekteyiz. 3. Şahıs Uygulamalar Cihaz Yazılımına Zarar Verebilmektedir Ve Cihaz Garanti Dışı Kalabilir.




  • Ben de "Samsung Smart Sinema" bulabildim. Sanirim ayni seyler ama %100 emin olamiyorum.
  • Arkadaslar,hd kanallarda ve uyduda görüntü akmıyor.Hafif bir kayma,donma olayı var sanırsam.ilk olarak uydudan kaynaklı diye düsündüm sonrasında app deki hd kanallarda da aynı sorunu gördüm.Televizyon üzerinden bir ayarı varmı yoksa teknik servisemi haber vermeliyim?Tv yi alalı daha 5 gün oldu.
  • ben de 7/24 uygulamasıyla tam bir film izledim. Kalitesi falan çok hoşuma gitti. Seç/izle bölümünde daha güncel filmler vardı, oradan bi tane izlemek istedim para istedi. Tamam dedim adamlar yapmış, çıkardım sanal kartı verdim parayı. Sonra parayla aldığım fil bir türlü yüklenemedi. uygulamayı kapatıp açtım, bu sefer güncelleme yaptı. Şimdi üyelik bilgilerimi de tanımıyor. iletişim mailleri çalışmıyor. Telefonları cevap vermiyor. Aman diyeyim, bedava olanları izleyin diğerlerine bulaşmayın!!
  • Ben geçen 40es6710 modelini aldım Samsung Smart Sinema yada 7/24 samsung apps kısmında gözükmüyor yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
  • Ben de de 46ES6140 var, Samsung sinemayı ben de göremiyorum. Destek hattını aradım güncelleme yapılıyor, tüm cihazlarda gitti samsung smart sinema dedi ???
  • 40es7000 var şu saat itibariyle baktım samart sinema çalışıyor problem yok

    dizihd sitesindeki gerek normal çekim hd olmayan ve gerekse hd çekim yayınları problemsiz çalıştırıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apa_che

    40es7000 var şu saat itibariyle baktım samart sinema çalışıyor problem yok

    dizihd sitesindeki gerek normal çekim hd olmayan ve gerekse hd çekim yayınları problemsiz çalıştırıyor

    Ben hd diziyi denemedim ama youtube çalışmıyor flash player sorunu var ne dersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende Samsung 40ES6140 ( Series 6 ) var .
    Samsung smart sınemadan fılm acıyorum Ekranın usten asagıya dogru %20 lık kısmı karıncalı ve ekran ıkıye bolunuyor yarısı sag tarafta yarısı sol tarafta tam ekran bıle olmuyor bu hatayı bılen varmı arastırdım fakat bulamadım yardımlarınızı beklıyorum .
  • 46d7000'de digiturk play app varmı acaba?
  • 6 serisi 6100 aldık arkadaslar bugun film izlemek istedim mail ve sifre istedi oysa teknosa da ayda 60 film ucretsiz demişlerdi. bunun için yapmam gereken herhangi bir site üyeliği vs mi var acaba
  • merhaba arkadaşlar benim tv 46ES6140w bu samsung apps içinde teamviewer'ı bulamadım başka türlü nasıl kurabilirim
  • merhaba eğer sorununuza çözüm bulamadıysanız bende aynı sorunu yaşadım ve çözümü
    http://www.samsung.com/tr/support/download/supportDownloadMain.do
    buradan televizyonunuzu seçip uygun güncellemeyi bilgisayarınıza yükleyin indirdiğiniz exe. dosyasını kurun bu dosyayı kurduktan sonra oluşan dosyayı bir usb belleğe atıp televizyona takıp menü den güncelleme kısmına gelip seçerseniz güncellemeyi yapar. Bundan sonra sorununuz ortadan kalkacaktır.
  • Bunda youtube'den başka sitede film izleme olasılığı var mıdır_?
  • merhaba arkadaşlar. benim tvde 46d6000 bayadır kullanıyorum televizyonu fakat hic yazılım güncellemesi yapmamıştım. bugun tvyi internete bağladım. smart tv kendini otomatik güncelledi fakat yazılımı yükseltmedi. geçerli sürüm 1005 gözüküyor. samsungun sitesinde 1020 var. güncelle dediğimde geçerli yükseltilecek yazılım yok diyor. bende dosyayı indirip harddiske koydum usb'den güncelleştir dedim ordada görmedi. ne yapmam gerekir? şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayakoy -- 3 Kasım 2012; 13:49:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.