Şimdi Ara

Samsung, çift ekranlı akıllı telefon modeli üzerinde çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Akıllı telefon pazarındaki şirketler ön kamera konusunda çeşitli çözümler aramakla meşguller. Kullanıcılara tam ekranlı bir telefon sunmak isteyen şirketler şimdi ön kamerayı ekranın altına entegre etme konusunda çalışmalar yaparken, Samsung yeni aldığı bir patentle bu durumu farklı bir şekilde çözmeyi planlıyor.
     

    Daha önce denenmişti

    Letsgodigital tarafından yayınlanan ve 11 Haziran 2019 tarihli bu yeni Samsung patentinde, ön kamera olmayan ve çift ekrana sahip bir akıllı telefon olduğunu görüyoruz. Kullanıcılar selfie çekmek istediklerinde, cihazın ana kamerasını aktifleştirip, arkaya entegre edilen ikinci bir ekranla fotoğraflarını çekebilmeleri mümkün olacak. Daha sonra ise fazla pil tüketmemesi açısından bu ikinci ekran kapatılabilecek.
    Bu fikri ilk olarak Samsung'un ortaya çıkardığını söylemek mümkün değil. Zira daha önce Vivo ve Nubia'nın bazı akıllı telefon modellerinde bu iki ekranlı teknolojinin kullanıldığını belirtmemiz gerekiyor. Ancak Samsung'un bunu patent olarak kaydettirmesi ise şirketin bu teknolojiye ne kadar ciddi baktığının bir göstergesi. Şirketin bu yeni patentinin kağıt üzerinde kalıp kalmayacağını ise zaman gösterecek.
      







  • Sonucta uste bosluklar kameralari oraya dizin iste :) .

  • MEIZU'da denemisti

  • Bu tip firmalar değer verdiklerinden dolayı değil güçleri olduğu için bunu ileride paraya ceviririz kafasıyla patent alıyorlar.

  • Deneyecek bir şey kalmayınca ben

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.