Şimdi Ara

Samsung CHAT 527 cep telefonu Hepsiburada da 269 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samsung CHAT 527 cep telefonu Hepsiburada da 269 TL gözüküyor.

Bu telefonu kullanan varmıdır?Alınabiletesi bu fiyata göre nasıldır.

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-cht-527/productDetails.aspx?productId=telcepsam5270&categoryId=16001&SKU=TELCEPSAM5270-G&gclid=CInsiJHXjLACFQpd3wodXjcusA

Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • fiyat çok iyi de androidli olsa daha iyiymiş tabi..
  • Bende teknosada gördüm bugün 299 TL ye. birde chat 335 modeli var oda pahalı teknosada 345 TL fakat HB de 279 TL. İki telefon arasında ne gibi farklar var. Özellik bakımından 527 daha üstün gibi gözüküyor 3g olsun 527 de sanırım kamerada otomatik netlemede var. Eğer kafama yatarsa 527 yi yarın gidip alacağım.
  • http://www.hizlial.com/u02.044.1271.0619/-Samsung-S5270-Cht-527 250 TL. Cihazın kamerası yanlış hatırlamıyorsam sabit fokuslu.
    Yobazsavar
  • 2 ay öncesine kadar turkcellde veriyorduk, 5 para etmez.
  • Chat 335 i gecen sene 240 liraya almistik hb den. fiyatina gore iyi. wifi var radyo kamera v.s sarji iyi gidiyor. ekrani cok kaliteli degil. hizli mesaj yazmak icin q klavye olmasi iyi. standart isletim sistemi var. Ahize,mikrofon ve hoparlor sesi iyi. 527 de hemen hemen ayni zannedersem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Tabip

Chat 335 i gecen sene 240 liraya almistik hb den. fiyatina gore iyi. wifi var radyo kamera v.s sarji iyi gidiyor. ekrani cok kaliteli degil. hizli mesaj yazmak icin q klavye olmasi iyi. standart isletim sistemi var. Ahize,mikrofon ve hoparlor sesi iyi. 527 de hemen hemen ayni zannedersem.

şebeke üzerinden görüntülü konuşma var mı peki ?

Ne Mutlu Türküm Diyene.
    Mustafa Kemal`in Bursa Nutku
    Yobazsavar
  • kardeşime alınır mı bu telefon
    facebook twitter 3g data gibi konularda problem çıkartır mı ki
  • samsung s5610 var. aynı fiyata daha iyi kamerası 5 mgpksel. buna 100 basar. chat 527 de genel bir sorun var telefon kendi kendini kapatıp açıyor diye yorumlar var bir sürü . bence bu modelden uzak durun.
    Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağıTürk topluluğudur
    Ne Mutlu Türküm Diyene.
    Mustafa Kemal`in Bursa Nutku
    Yobazsavar
  • o yüzden ucuzlar zaten.

Bir kere bu telefonda 3G ve görüntülü konuşma var! Wifi da var. Bir önceki modelinde olmayan özellikler var. S5610'la kıyaslayan arkadaş o telefonu yakından hiç görmemiş sanırım. İlkel Ericsson görüntülü bir telefon. Şarjı bir hafta gitsin, 5 MP fotoğraf çeksin diyenler için OK. Chat 527 ise, bilgisayar değil de "telefon" isteyenlerin isteklerini fazlasıyla karşılayabilecek karizmatik-ciddi bir görüntülü bir telefon. Tuş takımı, Galaxy Y Pro B5510'dan daha güzel görünüyor. 250 TL. civarında ben de aldım. İki kez "arama veya mesaj geldiğinde kendiliğinden kapanma" oldu. Sonra bir şey farkettim. 4 gb. Sandisk micro SD hafıza kartı takılı iken ilk açılış yavaş oluyordu. Ekranda yavaşlama farkettim. Sorun buradan kaynaklanabilir diye kartı çıkardım. 3 gündür hiçbir "kendiliğinden kapanıp açılma" olmadı. Sanırım bellek kartı seçiyor.

• wi-fi ye bağlanmıyor acaba sorun ne olabilir.lütfen yardımmm

Orijinalden alıntı: eczaci20

wi-fi ye bağlanmıyor acaba sorun ne olabilir.lütfen yardımmm

Merhaba

MAYIS 2012 deki kampanya başlığını AKTİF hale getirmişsiniz ! Bunun 2 çeşit sorunu oluyor !

1: Herkes yeni / aktif kampanya sanıyor

2: Siz cihazı alan / kullanan olmadığı için geç bilgiye / çözüme ulaşıyorsunuz

DH , CEP TELEFONLARI - SAMSUNG CİHAZLAR başlığında soruna çözüm aramak / başlık açmak en hızlı yöntemdir. Cep telefonun WİFİ güvenlik ayarları ile ADSL WİFİ MODEM den kaynaklı sorunda olabilir ( eskiden bağlanıp , şuanda bağlanamıyorsanız o başka ) cihazı - modem i sıfırlayıp ( şifre koymadan ) tekrar dene yapmanız iyi olacaktır.

SAMSUNG SERVİS E CİHAZI BIRAKABİLİRSİNİZ

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.