Şimdi Ara

Samsung C750 serisi 3D LCD TV; #ANA KONU# (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.660
Cevap
10
Favori
205.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blur

    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmet__01

    quote:

    Orijinalden alıntı: Blur

    Konu uzun zamandır takip edilmiyor ama ben yine de şansımı deneyeyim.

    2 seneye yakın C750 kullanıyorum. Özellikle harici diskten .mkv HD filmler izliyoruz.

    Diskim 640GB Samsung 2.5" taşınabilir harici ancak Tv'ye bağladığım ilk sefer Tv çoğu zaman diski görmüyor.
    Görene kadar bir kaç kez takıp çıkartmak durumunda kalıyorum. Tanıdıktan sonra bazen menülerde dolaşırken,
    bazen de ender de olsa filmin ortasında bağlantının kesildiği oluyor
    Önce diskten kaynaklandığını sandım ve bunca zaman bu şekilde kullandım.

    En son geçen gün Seagate 750GB yine 2.5" taşınabilir bir disk daha aldım durum onda da aynı hatta daha da better
    Flash disklerde hiç bir sorun yok. Hangi USB girişine taksam taklımadan okuyor. Tahmin ediyorum HDD için USB gücü yetmiyor!
    Çift uçlu Y USB kablosu da denedim sorun her iki diskte de aynı!

    Sizin 2.5" harici disklerinizde de benzer durumlar var mı?! Disklerinizin markası ıve kapasiteleri neler?
    Tv arada disk ile bağlantısını kesiyor mu ya da diski taktığınız ilk sefer tanımakta zorlanıyor musunuz?

    Çözüm önerileriniz neler?...

    bende 500gb hdd kullanıyorum şimdiye kadar hiç böyle bir sorun olmadı. format atmayı denermisin belki işe yarayabilir. olmazsa yetkili servise danışırsınız.

    500 gb diskiniz 2.5" mi? markası ne?... Format ve dosya biçimi değişikliği çözüm olmadı zaten Tv NTFS'yi sorunsuz okuyor. Bu daha çok USB güç yetersizliği problemi gibi geldi bana

    evet 2.5" y kablo değil normal tek usb 2.0 harici güç yok gücü usb'den alıyor. markası Transcend resmi aşağıda. birde televizyonu fabrika ayarlarına döndürmenizi tavsiye ederim.





  • mim.
  • arkadaşlar bende ilk çıkan firmware lerden biri yüklü olması lazım büyük ihtimalla 2004 sürümü, 3d moda aldığımızda renk koyulaşıyor herkes te bu böylemi yeni nesillerde bu parlaklık azalmaı yok galiba 3d modlarında. Yeni firmware yüklesem bu durum çözülürmü cevaplarınızı bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bodrum

    arkadaşlar bende ilk çıkan firmware lerden biri yüklü olması lazım büyük ihtimalla 2004 sürümü, 3d moda aldığımızda renk koyulaşıyor herkes te bu böylemi yeni nesillerde bu parlaklık azalmaı yok galiba 3d modlarında. Yeni firmware yüklesem bu durum çözülürmü cevaplarınızı bekliyorum.


    evet herkezde böyle.bende 2senedir böyle.son yazılım yuklü.ama tv den çook memnunm.iyiki almışım.3d sini kullanmıyorum.10dk sonra gözlerim ağrıyor.3d ye boşuna para verdik.2.gözlüğüde bulamadığım için alamadım hala.3d gereksiz birşey bence!segate,maxtor,wesrern digital,kingston disklerin hepsini gördü.sadece usb flash disk 4gb toshiba,yı görmemişti okadar.
  • waaawww uzun bi aradan sonra birsoruya cevap almak istedim arkadaşlar ben c750 ye ilk aldığım yazılımda devam etsem mi yoksa 3015 falan yazılımını mı yüklesem 3d görüntülerde değişme olur mu yoksa hiç elleme değmez dermisiniz,birde bazı indirdiğim filmlerin altyazılarını görmüyor dosyalarının isimlerini aynı yazıp sonuna .sırt eklediğim halde acaba sorun başka neydedir, birde bana bu tv yi aldıranlara da çok teşekkür ederim yeni nesil samsung veya diğer markalarla bile değişmem muhteşem ötesi bi TV....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubaufuk -- 20 Aralık 2013; 15:25:05 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tubaufuk

    waaawww uzun bi aradan sonra birsoruya cevap almak istedim arkadaşlar ben c750 ye ilk aldığım yazılımda devam etsem mi yoksa 3015 falan yazılımını mı yüklesem 3d görüntülerde değişme olur mu yoksa hiç elleme değmez dermisiniz,birde bazı indirdiğim filmlerin altyazılarını görmüyor dosyalarının isimlerini aynı yazıp sonuna .sırt eklediğim halde acaba sorun başka neydedir, birde bana bu tv yi aldıranlara da çok teşekkür ederim yeni nesil samsung veya diğer markalarla bile değişmem muhteşem ötesi bi TV....

    İyi bir hort yaptığını tebrik ettikten sonra sorularına nacizhane cevap vereyim.

    Ben de Samsung 40C750 kullanıyorum sanırım benim sürüm 3006 olması lazım. İlk sürümde kullananlarda memnun ara sürümlerde son sürümü kullananda. Her zaman son sürüm iyi olacak diye bir kural yok aslında. Süper ayar yapmış yazılım birçok sıkıntıyı gidermiş bile olsa sizin kullanma alışkanlıklarınıza ne kadar ters düşerse siz beğenmeyeceksiniz. Kısacası şu anki izlediğiniz sürümden memnunsanız bence hiç riske girmeyin. Ben 2004'den 3006 yapıncaydı sanırım eski yazılımın daha iyi olduğunu bir ara düşünmüştüm.

    Ama şöylede bir şey var keskinlik ve bulutlanma olayını 3D'de üst sürümler daha iyi yapmışlar deniyordu. Bende ta 2010 veya 2011 de o zaman ki en istikrarlı sürüm olan 3006'ya güncelledim dahada ellemedim. Keyif senin ister riske et ister devam et

    Alt yazı olayına da şaşırdım. Haftada minumum 2 3 film seyrediyorum hiç karşılaşmadım. Mkvlerde ses codeği sorunu oluyor bazen ama alt yazı görememe sorunu yok tvde bildiğim.

    Sen sadece filmin adıyla altyazı dosyasının adını aynı yap bırak. Senin sorunun büyük ihtimal nedeni uzantı .sırt" değil ".srt" yani "ı" halfi yok. Uzantıyı srt yaparak dene bir bakalım.

    Oda olmuyorsa büyük ihtimal senin bilgisayarda dosya uzantıları gizlidir sende fazladan srt yazınca filmin ismi aaaa.srt.srt oluyordur ondanda görmeyebilir. Benim aklıma bu çözümler geldi.

    Umarım yardımcı olmuşumdur iyi forumlar iyi seyirler




  • 40c750 tv var Bir de 3 ay sonradan 2011 de D 8000 almıştım 46 inç ev küçük olduğu için kutuya koyup depoya kaldırdım geçen hafta D8000 i sattım C750 yi de depodan çıkarıp yeni fw sini kurdum whalla şahane gösteriyor. Led tv aratmıyor. Ancak Kazakistana taşınacağım için bunu satmam gerekecek 1 adet 3d gözlüğü kutusu vs herşeyi var hiç problemsiz çiziksiz tv sıfır neyse bu da o 3 ay kullanılmamıştır. Satmayı düşünüyorum çünki kazak gümrüğü problemli zaten thy 30kg a kadar izin veriyor yanımda götüremem almak isteyen varsa pm atsın. İstanbuldayım. (KUTU VAR KUMANDA VAR KULLANIM KLAVUZU VAR 3D GÖZLÜK VAR SIFIR 1 ADET) lütfen bunları sormayınız. tv xbox360 a bağlamak için almıştım küçük eve taşınınca da kuru depoya kaldırdım en ufak bir problemi yok. Garanti bitti. TV LCD dir ve media player mkv divx vs vardır.
  • mmysterious teşekkür ederim,verdiğin bilgi için ama ben burda yazarkene yanllış yazmışım .sırt die ,dedim ki kendi kendime aaaa olabilir die sevindim düzelteyim ama maalesef doğru olan .srt ekli uzantılar :( :) ben 3d leri extratorrent den indirdim altyazılarını dıvxm den indirdim,ama açmıyor maalesef bazılarını açıyor,bugün bayaa bi 3d bluray felan gelcek bakalım inş.onlarda problem olmaz,ama hakikaten aldığımız TV muhteşem burda bana aldıran arkadaşlarlardan allah razı olsun önerenler içinde hatırladığım kadarı ile mmysterious sende varsın,şöyle diyeyim benim çocukluk arkadaşı 46 inc. samsung yeni nesil aldı son çıkan ne modeli unuttum onun tv ile benim C750 yi karşılaştırdık o bile diyorki senin c750 daha iyi görüntüsü birde dsmart ın yayın kalitesi farkı da var işin içinde fakat yeni nesil samsung 3d göz yormuyor c750 hem yoruyor hemde izleme zamanı geçtikçe baş ağrıtıyor,tek dezavantajı bu he bide şu var yeni nesil e göre elektrik serfiyatı biraz daha fazla imiş sizcede fark eder mi onu bilmiyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubaufuk -- 21 Aralık 2013; 10:46:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tubaufuk

    mmysterious teşekkür ederim,verdiğin bilgi için ama ben burda yazarkene yanllış yazmışım .sırt die ,dedim ki kendi kendime aaaa olabilir die sevindim düzelteyim ama maalesef doğru olan .srt ekli uzantılar :( :) ben 3d leri extratorrent den indirdim altyazılarını dıvxm den indirdim,ama açmıyor maalesef bazılarını açıyor,bugün bayaa bi 3d bluray felan gelcek bakalım inş.onlarda problem olmaz,ama hakikaten aldığımız TV muhteşem burda bana aldıran arkadaşlarlardan allah razı olsun önerenler içinde hatırladığım kadarı ile mmysterious sende varsın,şöyle diyeyim benim çocukluk arkadaşı 46 inc. samsung yeni nesil aldı son çıkan ne modeli unuttum onun tv ile benim C750 yi karşılaştırdık o bile diyorki senin c750 daha iyi görüntüsü birde dsmart ın yayın kalitesi farkı da var işin içinde fakat yeni nesil samsung 3d göz yormuyor c750 hem yoruyor hemde izleme zamanı geçtikçe baş ağrıtıyor,tek dezavantajı bu he bide şu var yeni nesil e göre elektrik serfiyatı biraz daha fazla imiş sizcede fark eder mi onu bilmiyorum...

    hocam denemek için açmayan herhangi bir srt uzantılı dosyanı garanti_kupon@yahoo.co.uk adresine email atsana. Herhangi bir filmle eşleştireyim bakayım bende de göstermeyecek mi? Belki hocam yazılım düşüklüğünden de olabilir. Hemde bu şekilde öğrenmiş olursun yazılımda yeni versiyon gerekli mi gerekli değil mi?

    Birde hocam ben tüm altyazı dosyalarını divxplanetten indiriyorum sende alt yazısı göremeyen filmlerin bir de alt yazı dosyalarını oradan indir dene tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmysterious -- 21 Aralık 2013; 16:10:15 >




  • Türkiyede ilk lansmanı yapılmadan,
    yurtdışı araştırmalarımla bulmuştum bu tv nu.

    eve yeni bir tv almama rağmen,
    bu c750 şu an ofisde bulunuyor,
    pc yide bağladım 4. ekran olarak,
    zaman zaman çizimlerimi müşteriye bu ekranda gösteriyorum,
    harika oluyor,
    bazende dizi film izliyorum,


    iyi ki almışım,
    nazar değmesin inşallah daha uzun yıllar kullanırım,

    iyi seyirler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mail attım alt yazıları,tam hatırlamıyorum bir tanesi sonradan mı ne gelio görüntü altyazı kayık..
  • 3018 Sürümü çıkmış kullanan varmı acaba?

    http://www.samsung.com/tr/support/model/LE46C750R2WXXC-downloads
  • quote:

    Orijinalden alıntı: undercut

    46C750 mi satıyorum ilgenenler mesaj atabilir

    2 yıl geçmiş ama tv halen satılıkmı?
  • erainy E kullanıcısına yanıt
    3018 versiyon firmware kullan var mı ? yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
  • arkadaşlar bende ilk sürüm mevcut herhalde son sürüe güncellesem alt yazılarda daha rahat okunabilirmi çünkü ilk sürümde alt yazılarda gölge filan yok filmle çok karışıyor.
  • Beyler sürekli tv kullananlar Tv'nin güç tüketimini dikkate alarak satın alsın, 50' led Tv'ler 70 watt yakarken(ortalama) bizim alet 3d modunda 200 watt normal modda ise 140 watt yakıyor yaklaşık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aemin

    Beyler sürekli tv kullananlar Tv'nin güç tüketimini dikkate alarak satın alsın, 50' led Tv'ler 70 watt yakarken(ortalama) bizim alet 3d modunda 200 watt normal modda ise 140 watt yakıyor yaklaşık.

    Aynen dostum. Güç tüketimi konusunda sıkıntılı ama panelin maşallahı var. Bugünlerdeki cihazlara bile kafa tutar yani :) C750 efsanedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aemin
    Beyler sürekli tv kullananlar Tv'nin güç tüketimini dikkate alarak satın alsın, 50' led Tv'ler 70 watt yakarken(ortalama) bizim alet 3d modunda 200 watt normal modda ise 140 watt yakıyor yaklaşık.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Since1903
    Aynen dostum. Güç tüketimi konusunda sıkıntılı ama panelin maşallahı var. Bugünlerdeki cihazlara bile kafa tutar yani :) C750 efsanedir

    Bilgisi olan varsa (pek bu çeviri işlerinden anlamam kusura bakmayın) saatlik tükemi günümüz fiyatlarıyla ortalama kaç tl oluyor?

    Birde bu 140-200 watt olarak belirtiren tüketim TVnin saatteki tüketimi kasdediliyor değil mi?

    Şimdiden bilgilendirmeniz için teşekküler.




  • Enerji Performansı yönetmeliğine uygun olmayabilir,
    ancak,
    C750, İzleyicinin Keyif Alma Yönetmeliğine uygundur.
    tartışmasız


    Küçük hesaplar yapmayın arkadaşlar....
    Boğaz köprüsü nasıl bir gösteriş uğruna aydınlatılıyorsa,
    Mağazaların vitrinleri ve neon tabelaları nasıl ışıl ışılsa,
    bırakın,
    benim tv 140w elektrik harcasın.

    Devletim, önce bunları düzeltsin,
    sonra gelsin evimdeki kullanıma karışsın.

    Mesleğim icabı bu enerji performansı işine vakıfım ve nasıl bir saçmalık oldunun da farkındayım.
    Yasa saçma değil,
    uygulamada yukarda yazdığım milyonlarca w harcamaya karışma,
    gel evdeki bir ampule karış.
    yazık.

    aynı konu binalara ruhsat alırkende geçerli,
    betonarme/tuğla yapıda mantolamayı zorunlu kıl,
    2017 ye kadar tüm binalara yalıtım zorunluluğu getir.
    diğer taraftan cam giydirme cepheli binalara,
    uyduruk bir ısı yalıtım raporu ile rahat rahat inşaat izni ver.

    tam bir muz cumhuriyeti olduk,
    haberiniz olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 25 Şubat 2015; 8:45:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaslar 46c750 tv satmak isteyen varsa mesaj atsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.