Şimdi Ara

Samsung C3303 CHAMP (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
0
Favori
139.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün çıkıcam bu telefondan bakmaya. Ya kullananlar olarak tavsiye ediyor musunuz? Özellikleri açısından değil de güvenilirliği açısından soruyorum. Yani ben pek zırt pırt telefon değiştirmem ve ilk kez dokunmatik alıcam çekiniyorum biraz. Birkaç yıl kullanılabilecek bir alet mi sizce? Yoksa normal tuş takımlı bir model mi alsam karar veremedim bir türlü ya. Teknik servislerde sürünmek istemiyorum açıkçası. N'olur bir fikir verin.
  • fikri olan varsa bende öğrenmek istiyorum.
  • ben ilk defa dokunmatik telefon kullanıyorum çok memnunum. dokunmatik düşmanıydım ama normalden daha güzel ... normal tuşlu telefon görünce içimden yazık diyorum

    oyun desteği de veririm size
    asphalt 4 var kendisinde ama demo .
    onun full versiyonunu atabilirim
  • Ben tavsiye edebilirim, ancak ilk defa Samsung kullanıyorum, kullanım süresi konusunda, güvenilirliği konusunda pek fikrim yok. Dokunmatik kullanmaya birkaç gün içinde alışırsınız, tuşlu telefon kadar rahat hatta daha hızlı kullanabilirsiniz ama başlarda garip geliyor, yapmak istediğiniz işlemleri yapamadığınız, sinir olduğunuz zamanlar oluyor. Dediğim gibi alışma süreci var, sonradan çok benimsiyor insan. Zaten telefon gayet hızlı.

    Benim telefonum birkaç kez reset attı, içinde 2 GB hafıza kartı vardı, biçimledim güzelce, içine yükleyeceklerimi de düzenli, klasör klasör yükledim, reset sorunu kesildi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canned

    Bugün çıkıcam bu telefondan bakmaya. Ya kullananlar olarak tavsiye ediyor musunuz? Özellikleri açısından değil de güvenilirliği açısından soruyorum. Yani ben pek zırt pırt telefon değiştirmem ve ilk kez dokunmatik alıcam çekiniyorum biraz. Birkaç yıl kullanılabilecek bir alet mi sizce? Yoksa normal tuş takımlı bir model mi alsam karar veremedim bir türlü ya. Teknik servislerde sürünmek istemiyorum açıkçası. N'olur bir fikir verin.


    Bu arada, birkaç yıl kullanmayı düşünüyorsanız bence üstüne biraz daha para ekleyip Star WiFi alabilirsiniz. Bu ara onların fiyatları da düşmeye başladı. Neden bunu önerdim, çünkü Champ çok temel bir telefon, yarın birgün lazım olur 3MP kamera, daha büyük ekran, kablosuz internet bağlantısı vs. uzun soluklu bir seçim yapmış olursunuz. Ayrıca forumda bu model için de kullananlar başlığı var, oradan da fikir edinme şansınız var.

    Saygılar.




  • @Klimt

    Cevap için teşekkürler. Champ'i gidip inceledim. Göründüğünden de küçükmüş. Biraz daha büyük ve kapasitif ekranlı olması dışında aralarında bir fark olmayan Genoa'ya baktım sonra. Daha makul görünüyor ama onun da tipi hoşuma gitmedi. Nokia'nın Express Music serisine baktım. Güzel telefon da yazılımından çok şikayet ediyor insanlar. Aslında gözüme daha hoş gözükse de nedense dokunmatik ekranlılara güvenemiyorum. Sanki çok oturmadı teknolojisi ve arızalanmaya daha müsait gibi geliyor. Star da çok güzelmiş. Ben telefon alamıycam bu kararsızlıkla. Çok da kullanmam halbuki.
  • genoa ya bende baktım ama daha kötü ilk aldığımda bende ekran çok küçük dedim baktım kullanırken hissedilmiyor

    @klimt
    radyo sorununu çözdünmü benim de aynı ya ):
  • Peki bu Samsung Champ hangi ülkenin malı olarak satılıyor? Çin malı değildir inşallah.
  • şu videoya bakarmısınız http://www.youtube.com/watch?v=1fUFfEufEXg . daha öncede sormuştum qwerty özelliği varmı diye yok arkadaşın biri yok demişti elyazı özelliği var fln demişti ama videoda keybord fln bişiler yapıp qwert e dönüştürüyor benmi yanlış görüyorum ? yardımcı olurmusunuz 5800 da alıştığım için her telefonda bu özelliği arar oldum alışmışım zor geliyo artık bi harf için 2-3 kere aynı tuşa basmak..




  • Bazı sitelerdeki incelemelerde Qwerty'sinin olduğundan bahsedilmiş. Bazılarında telefonun kamerası yok. Sanırım C3300, C3300k ve C3303k isimli(isimler farklı da olabilir) 3 farklı model var piyasada ama hangi ülkede hangisi satılıyor, ya da hangi modelin özelliği hangisi iyice karışmış ortalık. Bizde bile satış yapan web sitelerine bakın, hepsi farklı yazmış model ismini. Bimeks hem C3303k yazmış hem 3300k, Hepsiburada sadece C3303.
  • videonun başlığında c3303k demiş . o zaman bu modellerdemi qwerty oluyor ? samsung niye farklı isimlerde çıkartmış onuda anlamış değilim. telefonu olan arkadaşlarda videodan bakıp oradaki gibi qwerty olup olmadığını söyleyebilirmi acaba .?
  • Hem onu, hem de satın alanlar ellerindeki kutuda yazan tam model ismini belirtebilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrc10

    videonun başlığında c3303k demiş . o zaman bu modellerdemi qwerty oluyor ? samsung niye farklı isimlerde çıkartmış onuda anlamış değilim. telefonu olan arkadaşlarda videodan bakıp oradaki gibi qwerty olup olmadığını söyleyebilirmi acaba .?


    Ben yazmıştım QWERTY klavye olmadığını, dün sizin video linkinizi gördüm çok şaşırdım, hemen izledim, ama orada başka bir dile alıyor sonra birşeyler yazıyor sonra sol altta üzerinde noktalar olan bir tuş beliriyor ona basınca klavye seçeneği çıkıyor. Biraz uğraştım ama yapamadım, arkadaşların dedikleri gibi başka ülkelerde farklı yazılım ya da donanımlara sahip olabilir. Yapabilen varsa buraya belirtsin lütfen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canned

    Hem onu, hem de satın alanlar ellerindeki kutuda yazan tam model ismini belirtebilir mi?


    Şimdi pili çıkarıp modeline baktım: GT-C3303K
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samils

    genoa ya bende baktım ama daha kötü ilk aldığımda bende ekran çok küçük dedim baktım kullanırken hissedilmiyor

    @klimt
    radyo sorununu çözdünmü benim de aynı ya ):


    samils radyo olayını çözemedim, yazılımla alakalı olduğunu düşünüyorum, Kies programından telefonu bağlayıp güncelleme denedim ama bu model güncelleme desteklemiyor dedi. Çok da dinlemiyorum radyo, üstüne düşmedim o yüzden, ama müzik çalarda hazır ekolayzır ayarları dışında kişisel olarak ayarlanabilen ekolayzır olmaması canımı sıktı biraz. Rock modu en iyi şimdilik (bas&tiz açısından) Live, Surround vs. biraz hikaye gibi geldi bana.




  • evet değişen birşey yok gibi ...
    siyah mı sendeki ? destek olalım birbirimize

    arkadaşlar bende de GT-C3303K var beyas
  • Video da firmware ile oynamış olabilirler
    bi deneyeyim yapmayı :)

    1-2 dk sonra

    yok arkadaş başka diller var bizde olmayan :S ki alakası yok bence dil ile . dediğim gibi firmware ile oynanmıştır

    herkes şaşırmış zaten ...

    t9 kullanabilirsiniz qwerty yerine
  • peki bizde firmware ile oynayıp(?) qwerty e çevirebilirmiyizki ?
  • Ben firmware'le oynandığını sanmıyorum. Çünkü dediğim gibi bazı teknoloji siteleri yaptıkları incelemede qwerty olduğundan bahsetmiş. Önce yazılımla oynayıp sonra da "negzel telefon" diyeceklerini sanmıyorum. Bazı şanslı ülkelerde qwerty'li versiyon satılıyor. Samsung, telefonun kullanma kılavuzuna da qwerty'yle ilgili "Bu özellik bulunduğunuz bölgeye göre değişiklik gösterebilir" diye bir uyarı koymuş. Qwerty'si çok da matah değil bu arada. Karakterler o kadar küçük ki kalemin incecik ucuyla zor tıklandığı gözüküyor, nerde kaldı parmak kullanmak. Ha, ama olsaydı göz çıkarmazdı tabii.




  • çok saçma ama ya bulunduğu bölgeyle ne alakası olabilirki ? neye göre belirlmişler yani koy bütün telefonlara işte niye kasmışlar bukadar anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.