Şimdi Ara

Samsung BX2450 (24) Led mi ? LG W2486L-PF (24) Led mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben alcagım monitörde Film,oyun ve multimedya ortamı için kullanıcam (photoshop vs.)
    Filmlerde hd , blu-ray kalitesini yaşamak istiyorum :D

cok araştırdım Bu 2 ürün arasında kaldım.Sizin yorumlarınıza ,deneyimlerinize göre karar vericem.Simdiden Teşekkürler.

* Samsung BX2450 24" 2ms (Analog+DVI+HDMI) Wide Screen LED Monitör

özellikler: w w w . hepsiburada . c o m /Liste/samsung-bx2450-24-2ms-analogdvihdmi-wide-screen-led-monitor-parlak-siyah/ProductDetails.aspx?productId=bd56558&categoryId=3002879
    (boslukları siliniz)

* LG W2486L-PF 24" 5ms (Analog+DVI+HDMI) Wide Screen LED Monitör

özellikler: w w w . hepsiburada . c o m /Liste/lg-w2486l-pf-24-5ms-analogdvihdmi-wide-screen-led-monitor/ProductDetails.aspx?productId=bd56414&categoryId=3002879
    (boslukları siliniz)

Yorumlarınız için simdiden teşekkürler.

• Samsung akar
  • LG
  • Ben samsung PX2370 led monitörü kullandım, belki inanmazsın ama daha önce satmış olduğum led olmayan samsung 2333t yi mumla aradım, çünkü bu monitörde renk derinliği ve gerçek siyah rengini alamadım ama 2333t de almıştım... Sana yardımcı olmayı isterdim ama bence led monitörler tercih edilecek kıvama gelmediler henüz...
    i7 6700k - Asus Maximus Viii Ranger pioneer vsx329 indina nota 5.0 set DDR4 kingston hyperx 2400mhz 2x8 - Asus Rx 480 Samsung HD502HJ 500 sandisk ultra 240 gb sdd - ASUS MG279Q - XIGMATEK PANTHEON BLACK EDITION 750w high power 80 Lenovo Y510
  • anladım beyler saolun yorumlarınız için.en iyisi başka monitörleri araştırıyım (;
    ya bide şeyi merak ediyorum
    LCD mi alsam LED mi
    almısken iyi olsun istiyorum led olsun diyorum ama cok bi fark varmı bilmiyorum lcd arasında

En ufak siyahın simsiyah görünmesi ile ilgili bir test videosu, resim, grafik var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 6 Mayıs 2011; 21:35:25 >
    Asus x99 Deluxe intel i7 5820k Evga 1080 FTW 2 icx Corsair AX860i NZXT x62 Corsair K70 RGB LUX TR Logitech Proteus Core G502 Kingston Savage HyperX 480GB Corsair 780T VIEWSONIC XG2703-GS NI Komplete Audio 6 M-audio BX8 D2 Speaker Corsair Dominator Platinum + G.SKILL Trident Z 64GB
  • Bx2450 üretimden kalktı galiba, satan bir yer bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 8 Mayıs 2011; 12:50:53 >
  • LG
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.