Şimdi Ara

Samsung Bulaşık Makinesi Neden Alınmaz. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
17.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • cay571 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
    bende de aynı makinadan var aynı parçayı değiştirdim oldu tabi biraz uğraştık önce pompa motorunda sandım söküp 220volt elektrik verdim pervane döndü sorun yoktu sonra senin gibi kapisator den şüphelendim onu da söküp dışarıda öldürdüm akım vardı ama hata verebilir dediler 5 uF 450v olanını aldım 20 TL ye taktım oldu. Kısaca hata şekli şu olmalı bu parça için başlat düğmesine bastıktan sonra makina içindeki suyu boşaltıp tekrar su almaya geçtikten sonra hınn hınn diye sürekli tekrarlamaya geçiyorsa yani pervaneler dönmüyor içeride o zaman motorun gücü yetmiyor kapasitör arızalı olduğu için. Uzun oldu ama yararlı olacağını düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -YucukluSucurtam-

    Samsung bence telefon grubu ve buzdolabı dışında beyaz eşya mümkünse üretmesin.



    LG ona nazaran daha iyi ama LG nin de telefonları çöp
    LG cok kaliteli hocam bulaşıkta zaten dikkat edin uygun fiyata yok premıum ürün üretıyor ben kullanıyorum kuzenım kullanıyor cok memunuz cok sessiz çalışıyor
  • Kimde samsung bulaşık makinesi gördüysem hepsi şikayetçi. Arkadaşınki arıza yaptı, servis makine nin 3 te. 2 ücreti istedi. Şimdi salonda çocukları oynuyor.

    Samsung soğutma ürünleri ve tv lerde çok iyi. Onu onun harici beyaz eşyalarda çöp.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablet ermiyor, tablet kapağı açılmıyor, bulaşıklar iyi yikanmiyor deterjan kalıntısı kalıyor diyenlere tavsiye tableti tuzluk kapağının yanına boşta bırakın ve tablet tuşuna basıp çalıştırın, hem daha güzel yıkıyor hemde tablet kapağının önüne istediğiniz kadar bulaşık koyabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende cay571 kardeşim sayesinde sorunu çözdüm Allah razı olsun kardeşim helal olsun sana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de geçen hafta Samsun tv aldım. karşıdan renkler iyi kızılderili 2 adım yan tarafa geçince soluk benizli oluyor servis geldi gitti şimdi telefon açtı: samsung cevap olarak "bizim tvler böyle sorun yok!" demişler. neden Samsung tv alınmaz diye başlık açayım mı yada var mı derken burayı görünce çorbada tuzumuz olsun dedim. Samsung mu;
  • merhaba bende şuan aynı sorunu yaşıyorum. servis bana 1400 fiyat çıkardı. daha önce de kaç defa servis geldi. yakın bir zamanda da su kaçağı var diye kartımı ve tankı değiştirler 750 tl vermiştim.


    bu kapasitörü alan arkadaşlar teknik servislerden mi aldınız yoksa malzemeciden mi ?


    şuan çok ihtiyacım var 1400 az değil.

  • Konuyu açan arkadaşım çok teşekkür ederim Allah razı olsun. servis benden motor bozuk diye 1400 tl istedi. bugün kapasitör aldım bir tane 10 tl'ye ve şuan makine çalışıyor.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.