Şimdi Ara

Samsung B5510 Galaxy Pro Y Bilgilendirme Lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
3.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar pek düzgün konu ve kullanıcı yorumu bulamadım buradan sesleniyorum kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var Lütfen konuya bakıp kapatmayın

• burda bir kaç arkadaş yorumda bulunmuş, bende bu aralar bu telefon hakkında araştırma yapıyorum, kafama yattı kısmet almayı düşünüyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_55112131/mpage_1/f_//tm.htm#59489534
  • Bu konuya bakmıştım teşekkürler dostum 470 Tl ye buldum semtte sıfır Alıcam bu akşam
  • hayırlısı olsun, siz cihazı alın birde sizden yorum alalım
  • Yarın sabaha kaldı artık öğlen vaktiden sonra fikirlerimi sunarım sizlere :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Yarın sabaha kaldı artık öğlen vaktiden sonra fikirlerimi sunarım sizlere :)

hayırlısı olsun, bekliyoruz....
  • Dostum aldım telefonu Beklediğimdende iyi çıktı eksiği yok fazlası var :) Nesini merak ediyorsan sor cevaplarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Dostum aldım telefonu Beklediğimdende iyi çıktı eksiği yok fazlası var :) Nesini merak ediyorsan sor cevaplarım :)

hocam, aradığım tüm özellikler zaten telefonda mevcut, bende sizin gibi kullanıcı yorumlarını merak ediyordum,

kısmetse yarın bende alacam,
  • Bu arada yeni telefonunuz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Bu arada yeni telefonunuz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın

Dostum telefon yüzünü kara çıkartmaz Çok iyi :) Bataryası falan klavyeye alışamadım daha :D c3 e göre farklı 1 haftaya oda halledilir :) Ben 390 tl nakit verdim 80 tlyede eski bi telefonum vardı onu sattım toplam 470 tl ye aldım telefonu :)
  • 1 haftadır kullanıyorum gayet iyi fiyat/ performansa göre 10 üzerinden 8 puan aldı benden.
  • Kısmetse ben yarın alıyorum, inşallah pişman olmayız
  • Hadi hayırlısı :) ben çok memnun kaldım tek eksiğim ekran koruyucu bide silikon kılıf nereden bulucam merak ediyorum :D
  • Kullanıcı çoğunluğu olsaydı Model için sayfa kurma düşüncesi var aklmda ama kim katılır bilmiyorum :)
  • kullanıyorum 2 tane aldık memnunuz f/p oranı çok iyi
  • Bende aldım kullanıyorum, şuana kadar hiç bir sorun yok, tek şikayetim şarz olayı, 1,5 gün civarı gidiyor, diğer android telefonlarda durum aynı mı acaba
  • quote:

Bende aldım kullanıyorum, şuana kadar hiç bir sorun yok, tek şikayetim şarz olayı, 1,5 gün civarı gidiyor, diğer android telefonlarda durum aynı mı acaba

durum aynı... bende internet sürekli açık (edge) hergün neredeyse şarz ediyorum.... ebay den yeni pil ve şarz konsolu sipariş ettim.... yinede memnunum... temel ihtiyaçların hepsini karşılıyor.... benim açımdan tek kusuru var oda arama ve sonlandırma dokunmatik... beni alışanakadar biraz zorladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: akilonya

quote:

Bende aldım kullanıyorum, şuana kadar hiç bir sorun yok, tek şikayetim şarz olayı, 1,5 gün civarı gidiyor, diğer android telefonlarda durum aynı mı acaba

durum aynı... bende internet sürekli açık (edge) hergün neredeyse şarz ediyorum.... ebay den yeni pil ve şarz konsolu sipariş ettim.... yinede memnunum... temel ihtiyaçların hepsini karşılıyor.... benim açımdan tek kusuru var oda arama ve sonlandırma dokunmatik... beni alışanakadar biraz zorladı

Telefonu almadan önce bende klasik telefonlar gibi yes no bekliyordum, bende alıştım ona

bu arada yeni pil geldi mi?

• Ayarlardan cagriyi sonlandirma tusunu sag taraftaki guc tusuna atayabiliyorsunuz :) ben oyle kullaniyorum ve suan telefondan yaziyorum cok sukur beraber mutlu mesut takiliyoruz :D
  • Google Play'de bunun için bir kaç uygulama var. Hangisi hatırlayamıyorum bir tanesini denemiştim. Ses düğmelerini kullanarak cevaplama yapılabiliiyordu. ezbutton olabilir. Ayrıca telefonu sallayarak da cevaplamaya olanak sağlayan uygulamalar var. Google play de shake answer olarak aratırsanız çıkar.

Bu telefonda biz de iki tane aldık. Çok memnunuz.
    Eksi olarak flash desteği olmaması söylenebilir. Bana diğer uygulamalar tv ve film izlemek için fazla fazla yetiyor.
    Benim için en büyük eksi kılıf seçeneklerinin oldukça az olması. En sonunda bol bir kılıf bulup ayakkabıcıya daralttırmak zorunda kaldım.

Geri kalan ofis uygulamalrı dahil her işimi görüyor. Telefondan çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myndos -- 16 Mayıs 2012; 13:19:34 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.