|
Samsung Auto sürprizi: Android Auto ve CarPlay'e rakip
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çinde Samsung kullanan 3lerce kişi mutlu olmuştur
-
Tutmaz bu.Samsung Tizen tabanlı otomotiv sistemi yapsa hadi neyse derim de,ben bundan ümitli değilim.
-
Kalite için Rekabet iyidir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ SAMSUNG galaxy s24
ASUS
MEGANE 4 GTLİNE -
Çin pazarı için sunulan uygulama umarım global içinde açılır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ SAMSUNG galaxy s24
ASUS
MEGANE 4 GTLİNE -
-
Bence gerekli android auto malesef apple carplaye yaklaşamıyor. Samsung yaparsa apple vaari olursa iyiki samaung almışım derim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
XBOX ONE
Xbox: byorkouk Origin: byorkouk Steam: byorkouk Uplay: byorkoouk
www.omerkiziltepe.com -
ONE UI 7 varsa apk var.
_____________________________ -
Sabahtan beri arıyorum bulamadım hocam. Bu arkadaşlar USA cihaza yüklemiş bir şekilde ama sağolsun söylememişler yöntemini.
9to5google'Samsung Auto' is an Android Auto alternative for Galaxy phones you can't use [Gallery]https://9to5google.com/2025/04/15/samsung-auto-galaxy-phones-screenshots/_____________________________ -
APK linki
https://quickshare.samsungcloud.com/8nTtKSUQUhyB
adamsın. denicem hemen haber vericem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Araçlara bu desteğin verilmesi gerekmiyor mu? Sonuçta android auto ve carplay için aracın destek vermesi gerekiyor.
Ben de yükledim. Ama dediğiniz gibi com.baidu.carlife.samsung paketi gerekiyor. Bulabildiniz mi? Bir de araçta android multimedya sistemi var. Acaba destekler mi android 12 yi kullanıyor sistem.
bu kore markasını hiç sevemedim ayfondan pahalıya satıp
kalitesi yerlerde.
bari kalite algısını yükselt bomboş ürünler satıyor
tv vs hep aynı türden.
Yahu birde kurmay albay yaziyor rutbende yazık senin burada geçirdiğin süreye yazdığın yazılara sokun bunun rütbelerini onbaşı kalsın sadece :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Kalite için Rekabet iyidir
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt