Şimdi Ara

Samsung ATIV Smart PC Pro 700T Kullanıcılar Kulübü (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.210
Cevap
36
Favori
181.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sitede acronis ile imaj alındığı yazılmıi. bende denedim ama olmuyor. acronis i usb ye attım. açılış için usb yi seçtim ama olmuyor. bi yardmcı olursanız arkadaşlar çok sevinirim.
  • Evet aynı özelliği bende kullanmak istiyorum ama bende o el yazısını dijital yazıya çeviren sanal klavyeyi bulamadım. Bu özelliği kullanan biri nasıl aktifleştirildiğini söyleyebilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: medikalci

    sitede acronis ile imaj alındığı yazılmıi. bende denedim ama olmuyor. acronis i usb ye attım. açılış için usb yi seçtim ama olmuyor. bi yardmcı olursanız arkadaşlar çok sevinirim.

    Açılışta USB'yi seçebildiğinize göre Bios ayarlarını yapmışsınız (Secure Boot'u Off durumuna getirmişsiniz yani) OS Mode Selection'da CSM and UEFI OS olmalı (Default olarak UEFI OS'dir, bu formatı yalnız Win8 desteklediği; Win7, XP ve DOS için CSM OS seçilmesi gerektiği ve Secure Boot'u Off durumuna getirilmesi gerektiği ekranın solundaki açıklamalarda yazıyor zaten). Bootable olarak hazırladığınız USB Flash Disk veya USB'li harici CD/DVD sürücüsü takılı iken bilgisayarı açın ve Bios ayarlarına girin, Boot Device Priority'i tıkladığınızda Boot Option #1 olarak bilgisayarın dahili SSD'si, Boot Option #2 olarakta harici bağladığınız Flash veya USB DVD sürücüsü gözükecektir. Boot Option #1 olarak harici bağladığınız Flash Disk veya USB DVD sürücüsünü seçin ve kayıt ederek bilgisayarı yeniden başlatın. Bu ayarlar yapıldığında ve USB DVD sürücüsüne bootlu CD/DVD konulmuş veya harici bağladığınız Flash Disk bootable olarak hazırlanmış ise ilgili donanım ile başlayacaktır. Buraya kadar yazıldığı gibi yaptı iseniz Acronisi Flash'ınıza bootlu olarak kopyalayamamışsınız demektir. Ben işlemlerimi harici USB DVD sürücüsü yardımı ile yaptım. Konunun daha açıklayıcı olması için fotoğraflar çektim; merak edenler fotoğrafları inceleyebilir:

    Samsung Smart PC Pro Bios Configuration:
     Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü

    Samsung Smart PC Pro Bios Configuration - Secure Boot: Off, OS Mode Selection: CSM and UEFI OS
     Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü

    Samsung Smart PC Pro Bios Configuration - OS Mode Selection: CSM and UEFI OS
     Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü

    Samsung Smart PC Pro Bios Configuration - Boot Device Priority:
     Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü

    Samsung Smart PC Pro Bios Configuration - Boot Device Priority: Boot Option #1/#2
     Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 14 Mart 2013; 13:32:41 >




  • Malesef el yazısı tanıma windows 8 de Türlçe dil seçeneğinde yok ingilizce klavye kullanırsanız aktif oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkoguz

    Malesef el yazısı tanıma windows 8 de Türlçe dil seçeneğinde yok ingilizce klavye kullanırsanız aktif oluyor.

    Orjinal üzerindeki Win8'i kullanırken o panelle karşılaştım sonra nasıl oldu bilmiyorum ama kayboldu. Bir kaç günlük Win8 pro denememden sonra bu akşam Acronis imajı geri yükleyerek orjinal Win8'e dönmeyi düşünüyorum. Pro'nun düz kullanıcılar için bir ekstrası yok. Orjinal sistemdeki S Note'ı kaybetmeye değecek bir artısı yok; üstelik S Not'u tutacak el yazısı tanıma özelliğinde bir programda (şimdilik) yok (Windows'un kendi çözümleri dahil...)
    Arkadaşın dediği gibi Dil seçeneğine ABD Dil İnternational qwerty klavyeyi ekleyince panel geldi ama soluk renkte, aktif değildi çünkü sistem dili Türkçe olduğundan... Ben hala nasıl o panele daha önce ulaştım anlayabilmiş değilim ama test ederken türkçe karakteri tanımadığını farketmiştim.




  • Arkadaslar merhaba
    Benim tabletim de söyle bir sıkıntı var.tableti açtığımda direk bile configuration ekranına giriyor ve tablet açılmıyor naptiysam hep aynı bios configurasyon ekranina düşüyor bunun nedeni nedir donanımsL veya yazilimsal bir sıkıntı mı var? Ve de bunu gidermek için ne yapabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: compact2

    Arkadaslar merhaba
    Benim tabletim de söyle bir sıkıntı var.tableti açtığımda direk bile configuration ekranına giriyor ve tablet açılmıyor naptiysam hep aynı bios configurasyon ekranina düşüyor bunun nedeni nedir donanımsL veya yazilimsal bir sıkıntı mı var? Ve de bunu gidermek için ne yapabilirim?

    Cihazın Bios Configuration ekranına girme yöntemi açılışta Samsung yazısı gözükmeden hemen önce tabletteki ekranın altında olan Windows özel tuşuna (klavyedeki değil) basmaktır. Buna göre:

    1. Bu tuşun basılı kalıp kalmadığını kontrol edin.
    2. Denemelerinizi klavye takılı iken yapıyorsanız birde klavyesiz deneyin (veya tersi)
    3. Takılı bir USB Flash disk veya microSD kart varsa onları çıkartıp deneyin.
    4. Bios güncellemesi yapmışmıydınız? SW Update programını kullanarak Bios güncellemesi olup olmadığını kontrol edin.
    5. Bios'dan bununla ilgili bir ayar olup olmadığını kontrol ediniz; bios ayarlarını "Default" varsayılan ayarlara getirme ile ilgili bir tuş varsa onu tuşlayın ve kayıt ederek çıkın.

    Benim aklıma gelen olası çözümler bunlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 16 Mart 2013; 20:02:06 >




  • Arkadaşlar merhaba , Elimde Samsung ATIV SMART 500T modeli için orjinal deri taşıma kılıfı , vga aparatı ve orjinal samsung un parlak ekran koruyucusu var. Almak isteyenler mesaj atabilir .

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-samsung-ativ-smart-500t-tablet-kilifi-plus-ekran-koruyucu-ve-vga-118405211/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOZOGLU01 -- 17 Mart 2013; 12:13:10 >
  • Arkadasım dediklerinin hepsini yaptım bios ile ilgili ama bir düzelme olmadı donnimsAl bir sıkıntı olabilir mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: compact2

    Arkadasım dediklerinin hepsini yaptım bios ile ilgili ama bir düzelme olmadı donnimsAl bir sıkıntı olabilir mı?

    Donanimsal bir sorun yok takılı usb aygıtlarını çıkarın ve secureboot ve Os mode selection bölümlerini değiştirin.
  • Arkadaslar samsung Servisi'ne getirdim cihazımı bios ekranından çıkmadığı için hard diskim gitmiş yeni bir hard disk verecekler
    yalnız hard diskimin içindeki verileri kurtRamayabilecsklerini söylediler
    Sizce böyle bir sey olur mu verinin kurtarılamamasi gibi çünkü içindeki veriler benim için cok önemli veriler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: compact2

    Arkadaslar samsung Servisi'ne getirdim cihazımı bios ekranından çıkmadığı için hard diskim gitmiş yeni bir hard disk verecekler
    yalnız hard diskimin içindeki verileri kurtRamayabilecsklerini söylediler
    Sizce böyle bir sey olur mu verinin kurtarılamamasi gibi çünkü içindeki veriler benim için cok önemli veriler

    harddiskinin sana teslimini isteyebilirsin, bu durumda veri kurtarma programları ile kendin çözersin
  • Arkadaslar benim gibi ürünü aldıktan 1 ay sonr hard disk sorunu yaşayan oldu mu? Ya da bu sorun neden kaynaklanmış olabilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.Bende geçen hafta 700t modelini aldım.Benim sıkıntım yok ama bir ayrıntı var.Lütfen bana ekran koruyucu ve slikon katlanabilir(IPAD lerdeki gibi) kılıf önerebilirmiyim.Nereden bulabilirim? Aylardır alıp almamakta muallakta kalmıştım gerçekten iyi bir tablet.Daha 2-3 gündür deniyorum.Başlığıda zaman buldukça okuyorum en baştan itibaren.Herkeze keyifli kullanımlar...
  • arkadaşlar daha çnce bu konuda aldığımda cihazın klavyesinin bozuk olduğunu yazmıştım. serviste ve samsung ile yaşadıklarımıda not olarak bilgilenmeniz için yazıyorum. cihazı turkcell bayii ne geri verdim servise gönderdi. daha sonra servis klavyede bozukluk yok sadece masaüstüne çalışıyor diye not alarak yolladı geri. sonra gitti servise servis firmasının ismi destek bilişim ben götürdüm tekrar incelenmesini istedim. daha sonra tamam hata varsa bakalım değiştirelim dediler ama bayağı uğraştım onu dedittirmek için sonra 3 hafta serviste kaldı. neyse değişti ve geldi cihaz şuan için bi sorun yok gibi klavyede ancak sonra yeni bir sorun çıktı. ama önce destek bilişimden aldığım cihazımın arkası ÇİZİLMİŞTİ hemde 2 tane büyük çizik ve biz yapmadık felan dediler yani sıfır cihazım şuan çizik bir cihaz ayrıca G HARFİ ŞEKLİNDE ÇİZİLMİŞ YANİ TEKNİK SERVİS ELEMANI BİLEREK ÇİZMİŞ açık başka türlü öyle yuvarlak g harfi şeklinde çizilmesi imkansız. birde utan madan benim yanımda arkadaşına diyorki bir daha ativleri almayın başka teknik sertvise yönlendirin çok sorunlu cihazlar diyor. müşteri yanında değil düşmanın bile yanında söylenmez böyle bişi. yani DESTEK BİLİŞİME vermeyin kesİnlikle Tavsiye etmiyorum. şimdi ise bulut iletişime verdim. orasıda samsungun yetkili servisi ilgi alaka çok iyidi ancak bakalım değişim talep ettim çünkü ekran ışığı aralıklarla yanıp sönüyor. ayarları full açık yaptım arka ışığı şarja taktım oldu çıkardım oldu klavyeye taktım oldu klavyeden çıkardı oldu ne yaptıysam aralıklarla ışık gidip geldi bende değişim talep ettim çünkü daha 30 gün olmadı zaten 28 günde cihazı sadce 4 gün kullandım. 24 gün teknik servisteydi. cihazın klavyesi felaket eğer kontratlı almayacaksanız mutlaka sony duo 11 var onu alın en azından klavye ve teknik servis sıkıntısı yaşamazsınız ayrıca daha ilgililer.

    birde bunun 4 modeli var ancak satışta 3 modeli var. alırken cihazın A01TR, H01TR , H02TR VE H04TR MODELLERİ VAR. Ancak satışta H04TR yok şuan. En üst model H02TR hem 3g hemde i5 3317U (Yani 3. nesil işlemci sadece)H02TR de var diğerlerinde birinde 3g yok diğerinde 2. nesil işlemci kullanılmış.Oyüzden H02TR omasına dikkat edin çünkü şuan her yerde A01Tr satılıyor 2500 tl ye ancak onda 3g yok Ondan o fiyat aklınızda olsun 3g de çıok lazım oluyor çünkü usb cihazda tek ve üst kısımda olduğundan 3g lazım oluyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaGaRaS
    Arkadaşlar merhaba.Bende geçen hafta 700t modelini aldım.Benim sıkıntım yok ama bir ayrıntı var.Lütfen bana ekran koruyucu ve slikon katlanabilir(IPAD lerdeki gibi) kılıf önerebilirmiyim.Nereden bulabilirim? Aylardır alıp almamakta muallakta kalmıştım gerçekten iyi bir tablet.Daha 2-3 gündür deniyorum.Başlığıda zaman buldukça okuyorum en baştan itibaren.Herkeze keyifli kullanımlar...


    Ekran koruyucularını Bimeks Teknoport mağazalarında veya hepsiburada.com'da bulabilirsiniz (üstteki mesajların birinde arkadaş paylaşmıştı) ama mâlesef katalanabilir IPad tarzı koruyucu kılıfı yoktur; benzer işlevi olan -yine ilk sayfalarda fotoğrafları paylaşılan- orjinal aksesuarları dahalık ülkemize gelmemiştir. Genelde 10.1" ve altı ebatlar tablet sınıfı sayıldığı için kılıf bulmak zor... Orjinal çantası Bimeks Teknoport'larda var; siyah ve beyaz renkli, deri, koltukaltı çantası tarzında; şık olmasına fiyatının yaklaşık 100 TL olması ve omuz askısı olmamasından dolayı almadım. Gerçi eşdeğer özellikte deri, IPad aksesuarlarına göre fiyatı fena sayılamaz, belki ilerde ikinci çanta olarak alabilirim. Ben orjinal aksesuarları gelene kadar Ultrabook çantası aldım, onda taşıyorum...

    Bilgisayarın tarzına uyumlu olarak yine üstteki mesajlarda bir arkadaşında paylaşatığı bir mouse önereceğim: Microsoft Wedge Touch Mouse... Bluetooth'lu, USB portunu işgal etmez. Alışılmışın dışında rahat edilemeyecek bir dizayn gibi gözüksede 3-4 günlük kullanımda alıştığımı söyleyebilirim. Vatan bilgisayardan haftasonu indirimi ile 125 TL civarında... Detaylı bilgiyi bu linkten alabilirsiniz.

     Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü  Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü  Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü  Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü  Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü

    Microsoft'un, bu mouse'un serisinden yine bluetooh'lu klavye çözümü Microsoft Wedge Mobile Keyboard Bu klavyede çok şık, küçük, ince ve zarif; ayrıca koruyucu kapağı tablet için stand halinede gelebiliyor. Klavye için de detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz.

     Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü  Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü  Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü  Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü  Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü  Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü  Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü

    Yalnız tablet standı düşünenler için ise Trust Universal Stand for tablets'i öneririm. Media Markt'larda 35 TL civarında... Detaylı bilgiyi bu linkten alabilirsiniz.

     Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü  Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü  Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü  Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü  Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü

    Bu arada HD Tune 2.5 programından aldığım SSD performans grafiğini sizlerle paylaşmak istedim:
     Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 20 Mart 2013; 22:56:21 >




  • Arkadaslar bu cihazlar cok mu sıkıntılı
    Aldığımdan beri servisten çıkamadım sürekli bir problem var yoksa bana mı denk geldi bozuk cihaz
    Daha alanı 1 ay oldu 3 kez parça geldi cihaza
    Benim gibi sıkıntılar yaşayan var mı yoksa sadece bende mı sıkıntı var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: compact2

    Arkadaslar bu cihazlar cok mu sıkıntılı
    Aldığımdan beri servisten çıkamadım sürekli bir problem var yoksa bana mı denk geldi bozuk cihaz
    Daha alanı 1 ay oldu 3 kez parça geldi cihaza
    Benim gibi sıkıntılar yaşayan var mı yoksa sadece bende mı sıkıntı var?

    Formda bu cihazı ilk alanlardanım.Çok değişik sorunlarla karşılaşan arkadaşlar var.Bende de ilk başta cihaz açılmıyordu.Bios update ile düzeldi.Tavsiyem cihazınızı güncel tutun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xit
    quote:

    Orijinalden alıntı: compact2
    Arkadaslar bu cihazlar cok mu sıkıntılı
    Aldığımdan beri servisten çıkamadım sürekli bir problem var yoksa bana mı denk geldi bozuk cihaz
    Daha alanı 1 ay oldu 3 kez parça geldi cihaza
    Benim gibi sıkıntılar yaşayan var mı yoksa sadece bende mı sıkıntı var?

    Formda bu cihazı ilk alanlardanım.Çok değişik sorunlarla karşılaşan arkadaşlar var.Bende de ilk başta cihaz açılmıyordu.Bios update ile düzeldi.Tavsiyem cihazınızı güncel tutun.

    Xit arkadaşın dediğine katılıyorum. Alındığında ilk karşılaşılan sorunlar güncellemeler ile gitti; zaten ilk işimde Bios update'i olmuştu zaten. Bu formatta Windows 8'li dokunmatik tablettler yaygın olmadığı için olsa gerek İşletim Sisteminden de kaynaklanan eksikler mevcut; şimdilik bunların sıkıntılarını çekiyoruz. Ama sonuçta Windows ve Microsoft ürünü; mutlaka eksiklikler giderilecektir. Örneğin FHD ekranda tablet formatında dokunarak kullanılabilmesi için görüntü ayarlarının özelleştirilmesi tek bir tuşla olmalı. Ama bakın 11.6" FHD tablet formatında kaç ürün var piyasada... 11.6" bilgisayarlarda 768*1366 çözünürlük standartlaşmış idi, tablet olarak kullandığınızda gözünüze oldukça yaklaştırdığınız için pikselleri görüyordunuz; geliştirdiler Full HD yaptılar, şimdi de ekran ayarlarının ve uygulama mönülerinin bu çözünürlüğe göre özelleşmesi gerek.
    Office olarak hangi sürümü kullanıyorsunuz bilmiyorum ama Office 2013'ü dokunmatik ekranlara göre mönülerini özelleştirdiğinden dolayı tavsiye ederim mesela...
    XE700T1C-H02TR modelini kullanıyorum: GPS modül olan "Broadcom GNSS Geolocation Sensor" ü kullanabileceğim bir uygulama yok şu anda mesela; Huawei 3G modül için veri trafiğini kontrol eden SMS atmaya yarayan bir programda yok oysa hp dm1-1010st kullanmıştım bundan önce; hp Connection Manager diye bir program aracılığı ile veri trafiğini görüyor, SMS gönderebiliyordunuz. Yine Compass özelliği olduğu yazılmış ama bunu destekleyen bir uygulama bulamadım, Mağazadan indirdiğim bir kaç basit uygulamada çalıştırmadı...
    Bunları lütfen Samsung'a bildirip kamuoyu oluşturalım; güncellemeler hızlı gelsin. Bir-iki hafta önce yana yakıla XE700T1C-H02TR modelini arayıp bulamazken gazetede reklamını gördüm. Aradım Samsung Türkiye'yi "Depolarda olmayan ürünün reklamını yapıyorsunuz; bu ne kadar etik" diye sordum. Telefonumu aldılar bulup sizi arayacağız dediler ama ses seda çıkmadı. İlgilenenler için Samsung Türkiye Ürün ve Müşteri Destek Hattı: 444 77 11




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayaydin

    quote:

    Orijinalden alıntı: Xit
    quote:

    Orijinalden alıntı: compact2
    Arkadaslar bu cihazlar cok mu sıkıntılı
    Aldığımdan beri servisten çıkamadım sürekli bir problem var yoksa bana mı denk geldi bozuk cihaz
    Daha alanı 1 ay oldu 3 kez parça geldi cihaza
    Benim gibi sıkıntılar yaşayan var mı yoksa sadece bende mı sıkıntı var?

    Formda bu cihazı ilk alanlardanım.Çok değişik sorunlarla karşılaşan arkadaşlar var.Bende de ilk başta cihaz açılmıyordu.Bios update ile düzeldi.Tavsiyem cihazınızı güncel tutun.

    Xit arkadaşın dediğine katılıyorum. Alındığında ilk karşılaşılan sorunlar güncellemeler ile gitti; zaten ilk işimde Bios update'i olmuştu zaten. Bu formatta Windows 8'li dokunmatik tablettler yaygın olmadığı için olsa gerek İşletim Sisteminden de kaynaklanan eksikler mevcut; şimdilik bunların sıkıntılarını çekiyoruz. Ama sonuçta Windows ve Microsoft ürünü; mutlaka eksiklikler giderilecektir. Örneğin FHD ekranda tablet formatında dokunarak kullanılabilmesi için görüntü ayarlarının özelleştirilmesi tek bir tuşla olmalı. Ama bakın 11.6" FHD tablet formatında kaç ürün var piyasada... 11.6" bilgisayarlarda 768*1366 çözünürlük standartlaşmış idi, tablet olarak kullandığınızda gözünüze oldukça yaklaştırdığınız için pikselleri görüyordunuz; geliştirdiler Full HD yaptılar, şimdi de ekran ayarlarının ve uygulama mönülerinin bu çözünürlüğe göre özelleşmesi gerek.
    Office olarak hangi sürümü kullanıyorsunuz bilmiyorum ama Office 2013'ü dokunmatik ekranlara göre mönülerini özelleştirdiğinden dolayı tavsiye ederim mesela...
    XE700T1C-H02TR modelini kullanıyorum: GPS modül olan "Broadcom GNSS Geolocation Sensor" ü kullanabileceğim bir uygulama yok şu anda mesela; Huawei 3G modül için veri trafiğini kontrol eden SMS atmaya yarayan bir programda yok oysa hp dm1-1010st kullanmıştım bundan önce; hp Connection Manager diye bir program aracılığı ile veri trafiğini görüyor, SMS gönderebiliyordunuz. Yine Compass özelliği olduğu yazılmış ama bunu destekleyen bir uygulama bulamadım, Mağazadan indirdiğim bir kaç basit uygulamada çalıştırmadı...
    Bunları lütfen Samsung'a bildirip kamuoyu oluşturalım; güncellemeler hızlı gelsin. Bir-iki hafta önce yana yakıla XE700T1C-H02TR modelini arayıp bulamazken gazetede reklamını gördüm. Aradım Samsung Türkiye'yi "Depolarda olmayan ürünün reklamını yapıyorsunuz; bu ne kadar etik" diye sordum. Telefonumu aldılar bulup sizi arayacağız dediler ama ses seda çıkmadı. İlgilenenler için Samsung Türkiye Ürün ve Müşteri Destek Hattı: 444 77 11


    Katılıyorum... Eğer bir şikayetiniz varsa gerek mail gerek telefon yoluyla ulaşın.2. bios update çıkmasımda katkım büyüktür.Hem türkiye hem Uk hem Usa hatta uzakdoğu ülkelerine hepsine mail attım.Birkaçı sizin ürününüzle ilgilenemeyiz bölge dışı dediler ama sorunumu kulak arkası etmediler belliki.Artık yeni yeni win8 li tabletler çıkıyo microsoftun hatalarını anlamasıda hızlandı haliyle.Devamlı birkaç güncleleme çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xit -- 21 Mart 2013; 11:39:37 >




  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.