|
Bildirim
Önce Samsung efendi güzel bir kamera sensörü koysun
Kamera anlamında çok geride . Not: Samsung kullanıcısıyim. |
Önce dalga geçer sonra aynısını kendisi yapar 35mm jack kutuya adaptör koymama çentik vb…..
|
Bugüne kadar Apple ile dalga geçip kendin uygulamadığın tek bir şey kaldı mı acaba Samsung? Şeffaf ikonlar için hazırız, gönder gelsin.
|
Eşimde iphone 12 var bende galaxy s23, yıla bakarsak benim telefon 2 yıl daha yeni ama eşimin fotoları daha iyi çıkıyor sosyal medyaya atınca da daha iyi duruyor. Sanırım arada İOS' un da işi var gibi.
|
Tamam bir sonrakinde aynısını yaparlar madem öyle apple şarj aletini vs kaldırdığında sen niye kaldırdın kaldırmasan bi anlamı olurdu. |
Sanki kendisi çok mu farklı, Şarj aleti olayında Samsung'un nasıl R yaptığını unutmadık daha, önce alay edip senesi bile dolmadan 2 ayda R yaptı ??
|
sen önce o iğrenç ötesi kameralarını, teneke gibi ses çıkaran ses sistemlerini geliştir derler adama
![]() |
Ben bu tarz Apple'ın parayla yayınlattığı yayıncıları izlemeye ihtiyaç duymuyorum. Kendim iki cihazı birden kullanabiliyorum. Çöp 25 falan gibi fanboy cümleleri kurmanız için yayınlanan videolar sizin için daha çok. Samsung'un detay seviyesinin arşa çıktığı Apple'ın süründüğü videolar da internette dolaşıp duruyor.
|
Samsung kullanıyorum genel anlamda telefondan çok memnunum. Sürekli apple ile dalga geçip peşine onların kötü yanlarını örnek almaları ise tam komedi. Kutudan şarj adaptörü ve kulaklığı çıkarmak ve hala hızlı şarjın çok yavaş olması en büyük örnek. Ayrıca kaç senedir aynı kamera sensörü kullanmakta ayrı bir saçmalık.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tamam bir sonrakinde aynısını yaparlar madem öyle apple şarj aletini vs kaldırdığında sen niye kaldırdın kaldırmasan bi anlamı olurdu. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 10 Haziran 2025; 19:18:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hehaje -- 10 Haziran 2025; 15:50:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bu s23 kamerası; iPhone 14 ile karşılaştırmalı ![]() Apple ve Samsung için en önemli modeller diyebileceğimiz iPhone 14 ve Samsung Galaxy S23 cihazlarını detaylıca karşılaştırdım. Tasarım, performans, kamera ve batarya gibi konularda merak edilenleri ve farkları anlattım. Bir tarafta A15 Bionic çipi ve 2 arka kamerasıyla iPhone 14, diğer tarafta Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi ve 3 arka kamerasıyla Galaxy S23. İkisi de çok iddialı modeller ve hangisi daha iyi birlikte bakıyoruz.
İş birlikleri İçin Mail Adresi | info@ahmetemre.net
Instagram : @ahemsa1 https://www.youtube.com/watch?si=zLlf8wg0_fZTLZkQ&v=w3PLsRafFNA&feature=youtu.bebu da yeni çıkan çiçeği burnunda en tepe amiral gemisi çöp 25 ultra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 10 Haziran 2025; 16:11:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kardeş sen galiba samsung 04s modelini kullanıyon < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstiklalFMK -- 10 Haziran 2025; 15:59:49 > |
|