Bu 4 telefon arasında kaldım arkadaşlar, yüzeysel karşılaştırma yaptım ama çok benzer telefonlar birbirlerine. Özellik karşılaştırması için tıkla: https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/615620-650314-655654-663810/poco-x3-nfc-128gb_samsung-galaxy-a72_samsung-galaxy-a52_redmi-note-10-pro/ Teknik özelliklerinden çok kullanırken vereceği kalite, konfor, çektiği fotoğrafın büyük bir monitörde nasıl göründüğü önemli. Bu telefonlar hakkında kullanım çıktılarını bu konuda konuşalım. |
Samsung A72 vs A52 vs Redmi Note 10 vs Poco X3 NFC

-
-
Bence bu kıyasa Poco X3 NFC yi koymak yerine Poco X3 Pro' yu koymak daha mantıklı olur. Üstelik fiyat farkı hemen hemen yok. Bu bağlamda pro versiyonu varken X3 NFC almak pek mantıklı değil. A72 ile A52 arasında da fiyatına değecek bir detay göremiyorum. İlla alınacaksa A52 alınması daha mantıklı. Ben bu kıyasta Poco X3 Pro veya A52 yi daha mantıklı buluyorum. Redmi Note 10 Pro iyi ama Poco X3 Pro dururken tercih edilebilir mi pek emin değilim açıkçası.
-
sanırım ben poco x3 pro alacağım ama param olsa a52 alırdım
a51 de düşünülebilir
a72 aşırı kaba bir cihaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: cem_23Bence bu kıyasa Poco X3 NFC yi koymak yerine Poco X3 Pro' yu koymak daha mantıklı olur. Üstelik fiyat farkı hemen hemen yok. Bu bağlamda pro versiyonu varken X3 NFC almak pek mantıklı değil. A72 ile A52 arasında da fiyatına değecek bir detay göremiyorum. İlla alınacaksa A52 alınması daha mantıklı. Ben bu kıyasta Poco X3 Pro veya A52 yi daha mantıklı buluyorum. Redmi Note 10 Pro iyi ama Poco X3 Pro dururken tercih edilebilir mi pek emin değilim açıkçası.
redmi traş hacı doğru düşünüyorsun max ederi 3500 onun dayamışlar 4000 lirayı sırf adı var diye
-
A serilerinin fiyatlandırmaları çok yüksek kullandığı donanımı baz alacak olursak etmez o kadar.Bu fiyat segmentinde poco x3 pro f/p oranında alınabilecek en iyi cihaz
-
redmi notet 10 serisine nedense ısınamadım. poco x3 de bitti artık proya bakın bence de. bütçe varsa a72 tabii ama birinin yapıp diğerinin yapamayaacağı bir şey olacağğını zannemtiyorum. bütçenizi zorlamadan alın geçin birini bence. hiçbiri üzmez bu cihazların
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X