Şimdi Ara

@@@SAMSUNG 971P İNCELEMESİ@@@ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
1
Favori
41.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnternette ve forumlarda yaptığım detaylı araştırmalar sonucunda Samsung 971P modelinde karar kıldım. Pek çok site monitörde dezavantaj olarak fiyatını göstermiş. Bunun dışında monitörün görüntü kalitesi büyük övgü toplamış. Ayrıca ghosting ve ölü piksel gibi istenmeyen olaylarla pek karşılaşan da yok. (Farcry, Fear ve BF2 testleri)

    Ancak küçük bir problem var. LCD şu an için İzmir'deki büyük bilgisayar mağazalarının stoklarında görünmüyor. (Araştırmalarıma devam edeceğim). Monitörü Nova Bilgisayar dışında nerede bulabilirim?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TorwaK

    quote:

    Orjinalden alıntı: helsloot

    Arkadaşlar filmlerde divxlerde dvdlerde filan çok çok iyi güvenin bana tn paneller gibi asla karelenme olmuyor digital tv performansıda çok iyi


    Divx veyta DVD lerde oluşan karelenmenin nedeni kullandıgınız çözünürlüğün Divx bitrate 'ten yuksek olmasından kaynaklanır, yani monitörle kesinlikle alakası yoktur Umarım bir gün sizde SAMSUNG 225BW 'de bir HD film izlersiniz, ben kendimi monitörün başından alamıyorum çünkü

    Bu arada yeni monitörünüzü güle güle kullanın.


    Tn panellerde bu karelenme diğer panellere göre daha fazla arkadaşım aynı bitrate oranına sahip filmleri 225bw 205bw ve bir cok tn panelde test ettim ve sonuç hep aynı karelenme oluyor maalesef bu yadsınamaz bir gerçek ,ayrıca neden HD izliyorsunuz her monitörde HD güzel görünür önemli olan divxlerde ve dvdlerdeki performansıdır ve ne yazıkki bu Tn panellerin hepsinde olan bir GERÇEKTİR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 12 Ocak 2007; 12:02:40 >




  • bende yarın gidip vatandan alıcam inş monitörümüzü
  • maviden laptop altı soğutucu aldım artık ses sorununu çözmüşler çok ii ve sseessiizzz çalışan bir harici soğutucum varr
  • Arkadaşlar şu anda 971P monitörü kurdum ve ona bakıyorum. İnanılır gibi değil. Cd sini yüklemeden bile şu ana kadar gördüğüm en iyi görüntü. Yemekten sonra ayarları yapıp denemelere başlayacağım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: treleibus

    Arkadaşlar şu anda 971P monitörü kurdum ve ona bakıyorum. İnanılır gibi değil. Cd sini yüklemeden bile şu ana kadar gördüğüm en iyi görüntü. Yemekten sonra ayarları yapıp denemelere başlayacağım.


    hadi bakalım foto makinen varsa resimde eklersen daha güzel olur hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun gerçekten süper bişey!
  • Hayırlı olsun. İncelemeni sabırla bekliyoruz...
  • Hayırlı olsun.İnceleme güzel.
  • Monitör, grafik uygulamalarda süper yazılar çok net ve berrak. Divx ve DVD filmlerde ise hafiften yansıma yapıyor ama rahatsız edici değil. Analog TV kartı ile izlediğim yayınlarda ise Crt monitörüm kadar iyi bulmadım. Oyunlarla hiç işim olmadığı için ilgilenmiyorum o kısmıyla.
    Kısacası beni oldukça tatmin etti.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: treleibus

    Monitör, grafik uygulamalarda süper yazılar çok net ve berrak. Divx ve DVD filmlerde ise hafiften yansıma yapıyor ama rahatsız edici değil. Analog TV kartı ile izlediğim yayınlarda ise Crt monitörüm kadar iyi bulmadım. Oyunlarla hiç işim olmadığı için ilgilenmiyorum o kısmıyla.
    Kısacası beni oldukça tatmin etti.



    Arkadaşım daha detaylı incelemeni bekliyoruz...
  • off vatana ve golda gittim ikisindede yoktu monitör hafta içi kadıköye bakıcam artık çok moralim bozuldu yaa
  • herkese selam.
    öncelikle şunu söyliyim samsung 940bw monitör aldım yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. ama geniş ekrana alışamadım. ayrıca küçük görünüyor. şimdi değiştirmeyi düşünüyorum. pazartesi kesin değiştireceğim. geriye alıp değiştirecekler.
    benim yardım beklediğim konu herkeste oldugu gibi monitör seçimi.
    aklımda samsung 971 p var. fiyatı biraz daha yüksek fakat 1500:1 kontrast oranı 6 ms tepkime sürresi çok iyi gibi. paneli tam bilmiyorum ama mva galiba buda çok artı bir özellik.
    başka bir ürün olarak bu özelliklerde ve kaliteli hangi monitörü önerirsiniz?
    türkiyede bulunabilecek monitörlerden olsun zira dışardaki ürünler pek bizleri ilgilendirmiyor şimdilik.
    bugün ve yarın buraya gelen cevaplra göre monitörü seçeceğim.
    cevapsız bırakamyacağınızı bekliyorum.
    NOT: forumdaki çoğu konuyu okudum ama hala net bir yanıt bulamadım herkes kendi kullandıgı monitöre iyi diyor. belki biraz objektiflikten uzak olabilir.
    ekran kartım 512 mb ati x1600
    sürekli olmasada oyun oynamayı severim. okudugum yorumlarda ghosting olayıan girmişler. 971 de bariz mi görünüyor yoksa belli belirsiz mi.

    şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.




  • piyasada 971p zor bulunuyor artIk birde Kont bilisim 2. ana dagatICI onda şansınızı deneyin..filmlerde yansımayı hiç hissetmedim cam gibi..senin ayarlarında bişey olabilir kendine gore ayarlaman lazım magictune ile.. oyundan oyuna fark ediyor kimisi hisseder ghosting kimisi hissetmez cok abartı rahatsız edici duzeyde olucagını sanmıyorum..
  • alanlara hayırlı olsun fakat kuru kuru olmuyor topiği resimlerle süsleyelim arkadaşlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: volkan_gs

    off vatana ve golda gittim ikisindede yoktu monitör hafta içi kadıköye bakıcam artık çok moralim bozuldu yaa


    Novada var şuan alabilirsin oradan fiyatta uygun, World karta da 12 talsit yapıyolar.

    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1971
  • üstteki mesajıma bi yardım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bilal20

    üstteki mesajıma bi yardım


    1. sayfadaki incelememi dikkatli oku
  • helsloot baba zaten senin oincelemen sonucu biraz bu monitöre yöneldim. ama mesajlarda oyun için tn panel alın falan diyorlar. o kadar mı kötü 971p nin performansı ya.bende oyun oynarım ama netlik isterim monitörümde.yani ne bileyim aklımda soru işareti kalmasın. dedim ya 940bw aldım onu değiştiriyorum. elimdekinden kötü çıkarsa o zaman kafamı vururum artık
  • merhaba arkadaslar..az önce 971 P monitörü almaya gittim ve oradaki görevli philips 190x7 modelini gösterdi..ürün geleli iki gün olmus 20 adet satılmıs..perfect panel ve 2 ms tepki süresi. 1 yıl ölü pixel garantisi mevcut..siz ne düşünürsünüz..benim aklımı oldukca karıstırdı...monitörün altında hoparlörüde var..DVI kablosuda kutunun içinde.fiyatı ise 20 YTL daha ucuz..hiçbir yerde yorumunu bulamadım çunku tr ye yeni geldi..dokunmatik ekran..kullanan arkadaslar yada bilgisi olan varsa yazabilirmi ? 971 P nin tek eksik yanı 6 ms olması.. ghosting olusması beni düşündürüyo..dizayn olarak bence number one
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.