Şimdi Ara

Samsung 7 Chronos (i7-2675QM - HD 6750M) [Oyun Testleri Eklendi] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
959
Cevap
9
Favori
70.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, NP700Z5C-S01TR modeli kullanıpta wi-fi çekim gücü ve kopma gibi sorunlar yaşayan arkadaşlar. İntelinbu sayfaya girhttp://www.intel.com/p/en_US/support/detect otomatik tarade gelenlerin içinde
    Wireless Networking (WiFi) nin altında intel centrino advanced-n6235 sürücüyü yükle bütün sorunlar bitiyor. bu işlem iç samsung software manager kullanma yüklediği sürüm aynı değil manager yüklediği sorun çıkarıyor.
  • bu seride sorun yok önceki seride s04tr'de broadcomda sorun vardı bunda intel kart kullanılmış sıkıntısı yok.güncellemesi intelin sitesinden yapılabilir dediğin gibi.
  • benim aldığım modelde intel chipset kullanılmış hiçbir sorun yaşamadım. Touchpad için zaten driverini kulllanmadan hemen yükledim ama genede kötu kasaya tam otuttamamışlar kenarlardan potluk yapıyor birde birşey soracağım bu atinin 6750m ekran kartını nasıl seçeceğiz otomatikmi kendisi geçiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja1975 -- 4 Temmuz 2012; 21:55:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ninja1975

    benim aldığım modelde intel chipset kullanılmış hiçbir sorun yaşamadım. Touchpad için zaten driverini kulllanmadan hemen yükledim ama genede kötu kasaya tam otuttamamışlar kenarlardan potluk yapıyor birde birşey soracağım bu atinin 6750m ekran kartını nasıl seçeceğiz otomatikmi kendisi geçiyor

    masaüstü sağ tıkla değiştirilebilir grafik seçeneğine gir orada kart seçenekleri mevcuy yüksek performaslı grafik işlemcisini seçin.
  • arkadaşlar geçen hafta bilgisayarım kötü bir darbe aldı ve kasada ezikler var internette istanbulda bir firma buldum yedek parçalarını satan sizce ne kadar güvenlidir
    Alışveriş yapanınız varsa bilgi verebilir mi?
    Site ismi vermek yasak mı bilmediğim için yazmıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet.089 -- 7 Temmuz 2012; 19:10:18 >
  • yazmadan nasıl bilgi verelim
  • bildiğiniz bir firma var mı diye soracaktım aslında yanlış oldu ama benim bulduğum firmawww.aktabilgisayar.com
    Bu firma sizce güvenilir midir?
  • Bilgisayarlar yedek donanım sağlayan bir firma ne kadar güvenlidir bilmiyorum ama şunu göz önüne alın parçaya kendileri mi ya da firma mı garanti veriyor birde orjinal parçalar mı diye sorun.
  • benim notebookta pil yüzde 80 üstünü sarz etmiyor ne yapabilirim. Yüzde seksene geldiğinde sarz edilmiyor yazıyor sebebi nedendir acaba.
  • sebebi bataryanın ömrünü uzatmak isterseniz bunu değiştirebiliyorsunuz ancak değiştirmemenizi öneririm %80e kadar dolduğunda 1500 şarja kadar yeniliğindeki performansını koruyormuş.
    Samsungun kendi sistem yazılımıdır.
    Bu ayarı eğer isterseniz easy settings de genel ayarlar>pil ömrü uzatıcısından off yaparak düzeltebiliyorsunuz.
    Arkadaşlar benim bir sorum daha olacak 3dsmax veya Autocad gibi çizim programlarından birini kullananınız varsa eğer kasılmalar yaşıyor musunuz.
    Şöyle açıklık getireyim şuan 3dsma üzerinde 24mb.lık bir proje üzerinde çalışıyorum ve çaışırken görüntü açısını değiştirmek istesem neredeyse 2 sn. kadar bekliyorum.
    Bilgisayarımda sıkıntı olduğunu düşünüyorum çünkü geçen hafta bir usb mouse ve flash bellek yandı artık kullanılamaz haldeler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet.089 -- 9 Temmuz 2012; 11:24:51 >
  • teşekkürler cevabınız için. Notebooka yeni yeni alışmaya başladım cihaz gercekten güzel ama kasa olarak kenarlarını oval yapsalarmış daha iyi olurmus gerçekten kenarları keskin. İncelik süper ısınmaya gelince her notebook gibi ısınıyor. ben yatarken kullanıyorum o zaman göbeğimi yakıyor := tam office için tasarlanmış bir notebook ekran kartı iyi oyun için düşünenler 17 inçlik modeleni alabilirler ama harici kalvyeyle kulanabilirler.Touchpad olayına gelince hala ısınamadım benim sağ tarafında potluk var kasa biraz yukarıda heralde pil tam altına gelen yer elinle bastırınca oturuyo bi ara kasayı söküp bakacağım. Bu paraya daha iyi olabilirdi benim cihaz yutdışı olduğundan garantisi yok. Bakalım ne kadar dayanacak. 2 yıl götürse bana yeter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja1975 -- 9 Temmuz 2012; 11:51:41 >
  • Bu bence piyasadaki çoğu üst model notebooklarla yarışacak düzeyde bir bilgisayar tasarım konusunda dediğiniz gibi keskin hatlar kullanımını zorlaştırmış ancak bütünlük de ancak onunla sağlanabilirdi ben pek kusur bulamıyorum.
    Bu arada vercenik53 verdiğiniz cevap için teşekkürler. Bu firma kendi bünyesi altında garanti veriyor ve bilmiyorum orjinalliği konusunda ne kadar güvenilir. Geçen hafta teknik servisine gittiğimde tekik elemanlar değiştirir dediler ve 250TL gibi bir rakam verdiler ama bu sitede 65-80TL arası diyorlar o yüzden şüpheliyim ve orjinal olmazsa da takmak saçma olur hele ki bu bilgisayara :/
    Açıkçası kararsızım orjinal parça temin eden bir firma bilsem oradan gider alırım ama 250TL çok uçuk bir rakam
  • isinma sorunu var mi acaba bilgisayarda
    eger sorun varsa hangi sogutucu yu almaliyim
  • ısınma seviyesi normal,soğutucu olayını bütçenize ve ısınma durumuna göre önerilebilir.
  • 3DMARK 11 SKORUM

     Samsung 7 Chronos (i7-2675QM - HD 6750M) [Oyun Testleri Eklendi]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja1975 -- 27 Temmuz 2012; 3:05:42 >
  • 3dmark11 skoru gayet tutarlı
  • ekran kartını neden 6750 olarak görmüyor bide farklı bir ayar yapıp test edilebilirmi
  • normal kullanımda görmez masaüstü sağ tıklayıp değiştirilebilir grafik seçeneği olması gerekir oraya girip yüksek performanslı grafik işlemcisi seçilmeli testlerde program harici kartı dikkate alarak yapıyorhttp://www.notebookcheck.net/Review-Apple-MacBook-Pro-15-Early-2011-2-2-GHz-quad-core-glare-type-screen.50344.0.html inceleme yapılmış senin puan buna nazaran iyi birde 3dmark 6 puanını yazarmısın ortalama 9500 puanı göz önünde bulundur.
  • grafiklerde koyu renk,bulutlanma,youtube player bozukluğu vb sorunlarıda ortadan kaldırdığını fark ettim,sistem puanınıda 6.7 den 6.9 a çıkarıyor amd nin son beta sürücüsünü yükleyin arkadaşlar samsung un 8.93 yada 8.94 hangisini kullanıyorsanız önce onu kaldırın.http://www2.ati.com/drivers/hotfix/catalyst_12.7_hotfixes/catalyst_12-7_beta_windows7_20120629.exe



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue Agent -- 4 Ağustos 2012; 16:32:48 >
  • Son çıkan beta sürücüsü mü bunu yaptı.Amd'nin yazılım desteği tam fiyasko sıkça güncellemeleri çıkarsa bu sorunlar daha önce çözülebilir.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.