Şimdi Ara

Samsung 7 Chronos (i7-2675QM - HD 6750M) [Oyun Testleri Eklendi] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
959
Cevap
9
Favori
70.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hallettim önce D diskini sildim C le birleştirip tekrar böldüm.
  • Benim tel daha iyi wifi cekiyor.Ne sacma bir hata ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aLieNWare1

    Benim tel daha iyi wifi cekiyor.Ne sacma bir hata ya

    hangi modelinden bahsediyorsunuz s04tr modelinde bu sıkıntı vardır yeni modellerinde normal.
  • Akadaşlar yeni aldığım pc' me her zaman yaptığım gibi yine kendime ait windows 7 pro kurmak için format atma girişiminde bulundum. Yanlız Hepsini birleştreyim sonra 2 ye bölerim (recovery part hariç) mantığıyla işlem sırasında tüm partları silip (windows kurulum ekranındayken) yeniden biçimlendirmek istedim. Açıkçası cihazda SSD bir kısım olduğunu bilmiyordum alırken ve önce gıcık oldum bu 7.5 GB birim neden geri kalan 900GB ile birleşmior diye. Meğersem SSD'ymiş :) Neyse; ardından onada format attım haliyle NTFS oldu biçimi. Önceleri Bilgisayarımda gözüküyordu, onuda kaldırdım oraa gözükmüyor ama NTFS dosya biçeminde hala. Acaba bu problem yaratır mı? Açıkçası açılış yine hızlı gibi ama bilemedim, ilk haline nasıl dönüşür diye. Mümkünse sizinkine bir bakıp printscreen falan gönderebilir misiniz? Bu arada tam recovery yapmama rağmen o partition aynı kaldı. birşey değişedi, yani hala ntfs. Screenshotlar ekte. Yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum....

     Samsung 7 Chronos (i7-2675QM - HD 6750M) [Oyun Testleri Eklendi]

     Samsung 7 Chronos (i7-2675QM - HD 6750M) [Oyun Testleri Eklendi]

     Samsung 7 Chronos (i7-2675QM - HD 6750M) [Oyun Testleri Eklendi]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirHan -- 20 Haziran 2012; 11:30:01 >
  • hata senin bilgisayarın özelliklerinde 8gb kapasiteli flas bellek ssd olduğu yazar,mantığı önbelleğin seri şekilde çalışmasını sağlar yani işlemlerini hızlandırır makine ssd kadar çabuk açılır.önbelleğe depolanmış dosyaları seri şekilde açar 1tb 5400rpm harddisk'in yavaşlığını hissetmezsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vercenik53

    quote:

    Orijinalden alıntı: aLieNWare1

    Benim tel daha iyi wifi cekiyor.Ne sacma bir hata ya

    hangi modelinden bahsediyorsunuz s04tr modelinde bu sıkıntı vardır yeni modellerinde normal.

    Eski modeli bendeki 15.6" sandy bridge modeli.Artık sıkmaya başladı bir derece tahammül ediyordum da artık edemiyorum.
  • son ekran kartı güncellemesini nerden yapabiliriz?
  • henüz oluşturulmuş bir güncelleme yok nvidia tarafından yakında çıkar.
  • SAMSUNG 7 SERİES NP700Z5A-S0AUS MODELİNİ 1249 DOLAR AMERİKADAN ALDIM İYİMİ YAPTIM KÖTÜMÜ GELİNCE GÖRECEZ. BENİDE ARANIZA EKLEYİN. ELİMDE LG E 500 VARDI HAYATIMDA BUNUN KADAR KÖTÜ BİR MAKİNA GÖRMEDİM İŞÇİLİK BERBAT PARÇA KALİTESİ REZALET ÖTESİ SEVİSİ DESEN ALLAHA EMANET LG NOTEBOKMU Bİ DAHA YANINA YAKLAŞMAM. İlk notebookum toshibaydı 5 YIL KULLANDIM. Şimdi samsungda karak kıldık bakalım bide yanına galaxy s3 aldım. İphone 4 dende vazgeçtik radikal değişimler yaptım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja1975 -- 23 Haziran 2012; 23:32:59 >
  • bu önceki modeli yeni modeli aynı fiyata onu alsaydınız daha iyiydi,işlemcisi ivy bridge ekran kartı daha iyi. bu özelliklerde mi sizinkihttp://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+15.6%26%2334%3B+Laptop+-+8GB+Memory+-+750GB+Hard+Drive+-+Silver/5622189.p?id=1218677494165&skuId=5622189
  • Yok bu model değil 1 tb hdd ati hd6750m ekran kartı modeli olan. amazondan aldıydım daha pahalı orda bestbuya bakmadıydım şans artık. Ayrıca bulundukları bölgede stoklarada yoktu. Salı günüde türkiyeye dönecekler. Zateen 2 günlük kargo seçeneğinden 39 $ kakıttılar amerika burası attığın adım para. Amerikayı seveceksen filmlerden izliyeceksin :) Adamlar hem kaktırıyorlar hem de welcom to amerika diyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja1975 -- 24 Haziran 2012; 1:57:49 >
  • 10 gün önce Vatan bilgisayardan aldığım NP700Z5C modelli Samsung Laptopum dün akşam itibariyle bozuldu. İş gereği Van'da bulunduğumdan dolayı netten sipariş etmiştim, bugün UPS kargo ile geri gönderdim.
    Arıza sebebi; ekrana görüntü gelmiyor. Bilgisayarı açar açmaz ekran bembeyaz kalıyor, bilgisayarın açıldığını arka planda seslerinden duyabiliyorum.
    Ürün bana teslim edileli 10 gün olduğu için ben zaten o ürünü kesinlikle geri kabul etmeyeceğim... Sizce nasıl bir prosedür izlemeliyim?

    Bu arada ürün hakkında düşüncelerim;
    Ürün bence gayet başarılı. Genel olarak memnunum, beni rahatsız eden nokta, tuş takımının kullanımı eski Sony Vaio kadar rahat değil ve ayrıca parmak izi bırakıyor. Ve sinirimi bozan diğer nokta ise, Easy Settings programındaki ekran ayarlarının kafasına göre sürekli değişmesi. Net ayarlıyorum, kendi kendine değişiyor. Kendi kendine dediğim, programda Nette gözükmesine rağmen, ekranın başka moda geçmiş olması. Ayrıca o şekilde bilgisayarı kapatsam bile geri açtıktan sonra programda ekranın Net'te veya Standant'ta olmasına rağmen hep Efekt Yok'ta açılıyor. Geri almak için Efekt yoka ve Nete geri basmam gerekiyor. Bir bu sorun bende mi oluyordu?
  • Arkadaslar benim touchpad ilginc bi sekilde parmak hareketlerini algilamiyo hani nette gezerken iki parmakla asagi yukari kaydirma hareketleri vede sag tik yapmak icin normalde sag alt koseye tiklardim simdi ise yapmak icin iki parmagimi touchpadin alt orta kismina tiklamak zorunda kaliyorum,guncelleme ve driverlari kontrol ettim son surum hepsi varmi basina gelen boyle bi sorun ve cozumunu bilen? Simdiden tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chronos ile diğer model arasındaki fark maksimum RAM miktarı. Chronosta anakarta 4 gb ram sabit çıkarılamıyor. Maksimum yapsanız 12 gb olur. Diğer model de ise sanırım (tam da emin değilim sitesinde yeterli bilgi yok) 4 ram slotu var. Dolayısıylar 32 GB'a kadar arttırılabilir.

    Ayrıca ikisinin ekranı da dandik. Görüş açıları çok az, başınızı hafif döndürmeniz durumunda renkler de değişiyor. Kontrast ise çok çok az 192 diye bir yerde okudum. Sonylerinki 1004 (süper) ve mat ekranlı asuslarınki 800 iken samsungta kontrast çok az oluyor.

    Kısaca chronos ve yanındaki 5 serisinin performans olarak eksiği yok fakat kısılan yerin ekran paneli olması kötü olmuş.
  • 7 serisinin full hd modeli samsung un sitesinde destek bölümünde gözüküyo arkadaşlar resmi bile var ürün tr koduyla, en kısa zamanda gelecek inş.ilgilenenlere duyrulur..
    bu da link
    http://www.samsung.com/tr/support/model/NP700Z5C-S01TR
  • yanlış alarm .beyler kusura bakmayın yeterince araştırma yapmadan yazdım.bu model de 15inç miş ve şuanda satıştaymış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m@hm@

    Arkadaslar benim touchpad ilginc bi sekilde parmak hareketlerini algilamiyo hani nette gezerken iki parmakla asagi yukari kaydirma hareketleri vede sag tik yapmak icin normalde sag alt koseye tiklardim simdi ise yapmak icin iki parmagimi touchpadin alt orta kismina tiklamak zorunda kaliyorum,guncelleme ve driverlari kontrol ettim son surum hepsi varmi basina gelen boyle bi sorun ve cozumunu bilen? Simdiden tesekkurler

    Galiba kimsenin basina gelmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim NP700Z5A-S0AUS amerikadan geldi aranıza ekleyebilirsiniz. Bu kadar para verdiğim cihaz için touchpad rezalet ötesi aldığıma nerdeyse pişman olacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja1975 -- 3 Temmuz 2012; 16:56:20 >
  • güncelleme yaptınızmı touchpad'a yoksa şekil olarakmı rezalet diyorsun bu görecelidir,kullanımı güncellemeyle çözülebilir ah şu makineler benim elime gelmiyorki adam edeyim.arkadaşlar memnun olmadıkları makineleri bu sorunlara touchpad'de dahil ayar veriyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.