Şimdi Ara

Samsung 6-7. Seriler için 1020.1 Firmware Update (YENI) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
1
Favori
11.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Elendil.

Selamlar;
    Bendeki 46f86bdx/xee SS04
    olan lcd tv min F/W si için bir aydır nette dolanıyorum.

benim LCD fw si
    Benim şuan ki Firmware;
    T-PONFMPEUMD-1004.0
    T-PNRPEUS-1001.1
    PEONY_ROSE_TR-1006.0
    Oct 11 2007
    22:56:15

Ancak buradahttp://www.avforums.com/forums/lcd-televisions/590827-samsung-le-f86-series-thread-100hz-auto-motion-plus-25-000-1-contrast-ratio-410.html
    görüyorum ki 1007/1008 hatta 1009 bile çıkmış insalar yükleyip sonuçları paylaşıyorlar.

Burad 1009 varhttp://www.elotrolado.net/hilo_hilo-oficial-samsung-f86-25-000-1-6ms-100hz_840515_s440
    Ama nasıl indireceğim anlamadım.
    Megauploud giriş yasak deniyor.
    Os lo voy a subir a M egaupload..

Pero lo dicho...

NO ME HAGO RESPONSABLE, y repito, el tecnico no lo cargo por USB, sino desde un portatil

Aqui teneis el enlace: http://www.m egaupload.com/?d=64N9F5C4
    Salu2

Nasıl indirebileceğim konusunda bilgisi olan varmı?

kardeş megaupload dan iniyor ya sen nasıl indiremedin olmazsa ben sana yarın rapide upload ederim

• Guide olan 2.link Korece açıldı, bu f/w'nin 7 serisi için uygun olduğuna emin misiniz? 7 Serisi Avrupa versiyonu f/w'leri v.1008-1009-1010 diye çıktı çünkü...
    Yapamadım kısacası. Servis gerekli.
    quote:

Orjinalden alıntı: sadays
    kardeş **** dan iniyor ya sen nasıl indiremedin olmazsa ben sana yarın rapide upload ederim

Orjinalden alıntı: freshmind

antidote01 ; Hocam cevap için teşekkür ettim. Yanlız yukarıda bahsettiğin amb'yi prl olarak değiştirdiğimde tanımadı. Tam tersi normal olduğu gibi yaptım simini değiştirmeden update oldu . Bu konu hakkında düşüncelerini alabilirmiyim ?

Tam hatırlamamakla birlikte bazı modellere AMB bazılarına PRL yüklendiği yazıyordu AV Forums'da. Ama ikisinin de içeriği aynı olduğundan biz adını değiştirip yükleyebiliyoruz. Sanırsam yeni modellerde değişikliğe gerek kalmıyor AMB olarak kabul ediyor direk.

Orjinalden alıntı: Elendil

Üstad;
    İlgi için teşekkür ederim albani upload etti indirdim. mot uzantılı bir dosya çıktı.
    f86 larda fw için PC ile LCD arasında bir kablo bağlantısı ile yapılabiliyormuş.
    quote:

kardeş **** dan iniyor ya sen nasıl indiremedin olmazsa ben sana yarın rapide upload ederim

niye f86ların yan bölümünde usb bağlantısı var ayrıca menüsünde hem kullanım kılavuzunda SW güncelleme diye usb bellekten nasıl güncelleneceği var kablo gerektiği bilgisine nereden vardın
  • Arkadaşlar ne yaptıysam şu 1020.1 i bir türlü yükleyemedim (anlatılanların hepsini denedim., tüm denemelerim içinde tek yükleyebildiğim 1015.0 versiyonu oldu) bunun gözden kaçırdığım ince bir tekniği mi var?

Orjinalden alıntı: cem77

Arkadaşlar 40m87bd içinde son f/w varmı.Yoksa bu serilere f/w yüklenmiyormu.Yardımcı olurmusunuz.

Orjinalden alıntı: spex

Arkadaşlar ne yaptıysam şu 1020.1 i bir türlü yükleyemedim (anlatılanların hepsini denedim., tüm denemelerim içinde tek yükleyebildiğim 1015.0 versiyonu oldu) bunun gözden kaçırdığım ince bir tekniği mi var?

source düğmesi var tv üzerinde ona elinizi basılı tutun. sonta kumandadan en üst soldaki krımızı açma düğmesine basın.bu işlemden önce usb flash takılı olsun..kendi kendine yükliyecektir..yükleme birince kednini kapatacaktır.tv de ki kırmızı düğme yanıp yanıp sönecek ..sonra fişi elektrikten çekin .indeki yanıp yanıp sönen düğme sönğnce takın.. 1015.1 oluyor size 1020.1 ..sonuç ne derseniz koca bir sıfır...en ufak bi fark ben göremedim. açıkcası pişman bile oldum..1016.1 vardı bendekinde 1020.1 yükledim görüntünün bütününde karıncalanma olmaya başladı.. çok ince ama dikkatli bakınca belirgin..belki servis menüsünde bi yere girmişte olabilirim. sanki eskiden daha iyi gösteriyor gibime geldi

• quote:

Orjinalden alıntı: panasonica

quote:

Orjinalden alıntı: spex

Arkadaşlar ne yaptıysam şu 1020.1 i bir türlü yükleyemedim (anlatılanların hepsini denedim., tüm denemelerim içinde tek yükleyebildiğim 1015.0 versiyonu oldu) bunun gözden kaçırdığım ince bir tekniği mi var?

source düğmesi var tv üzerinde ona elinizi basılı tutun. sonta kumandadan en üst soldaki krımızı açma düğmesine basın.bu işlemden önce usb flash takılı olsun..kendi kendine yükliyecektir..yükleme birince kednini kapatacaktır.tv de ki kırmızı düğme yanıp yanıp sönecek ..sonra fişi elektrikten çekin .indeki yanıp yanıp sönen düğme sönğnce takın.. 1015.1 oluyor size 1020.1 ..sonuç ne derseniz koca bir sıfır...en ufak bi fark ben göremedim. açıkcası pişman bile oldum..1016.1 vardı bendekinde 1020.1 yükledim görüntünün bütününde karıncalanma olmaya başladı.. çok ince ama dikkatli bakınca belirgin..belki servis menüsünde bi yere girmişte olabilirim. sanki eskiden daha iyi gösteriyor gibime geldi

Panosonica bilgi için çok teşekkür ederim. Ama amiyane tabirle atmadığım takla kalmadı ama yemiyor meret. Madem öyle hiç dokunmayayım 1015 kalsın o zaman...

• sana tavsiyem dokunmaman yönünde....sonuçta indirdiğimiz dosyalar /uk bendeki yükledi ...hiç sorun yaşamadım.. ama en ufak %0,000001 lik fark göremedim kardeşim.. yani ekranda kitlenme, kendi kendini kapatma gibi bir sorunun var ise yüklemen şart..ben bu yazılımın görüntü üzerinde bi etkisinin olacağına hiç mi hiç inanmıyorum .

Bu Kullanılan kablohttp://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=ProductDetail&A=showItemLargeImage&Q=&sku=441946&is=REG

Bu COM tarafı bağlantı :http://digilander.libero.it/skannaman/samsung/samsung.gif

Bu streo tarafı :http://digilander.libero.it/skannaman/samsung/samsung2.gif

Bu da nasıl atılacağı : http://digilander.libero.it/skannaman/samsung/method%20[1].pdf
    Tıklayınca açılmıyorsa linki kopyala ie ye yapıştır (pdf yazısı dahil)
    Bu da FW : F86 için
    FW 1008 :http://www.m egaupload.com/?d=9GDOSS6R
    FW 1009 :http://www.m egaupload.com/?d=64N9F5C4

Yeterince anlaşılır oldu galiba.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Elendil

Üstad;
    İlgi için teşekkür ederim albani upload etti indirdim. mot uzantılı bir dosya çıktı.
    f86 larda fw için PC ile LCD arasında bir kablo bağlantısı ile yapılabiliyormuş.
    quote:

niye f86ların yan bölümünde usb bağlantısı var ayrıca menüsünde hem kullanım kılavuzunda SW güncelleme diye usb bellekten nasıl güncelleneceği var kablo gerektiği bilgisine nereden vardın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 17 Ocak 2009; 17:22:49 >

• quote:

quote:

Arkadaşlar 40m87bd içinde son f/w varmı.Yoksa bu serilere f/w yüklenmiyormu.Yardımcı olurmusunuz.

hayır yükleyemezsiniz benim mesajlarımı geriye doğru taratırsanız (q91'in top sorunsalını çözmek için uğraşırken elime geçmişti) özel bir kablosu var devre şemasını vermiştim bu devreyi yaptırırsanız yüklemek için gerekli program bende var

senin usb yok mu yan tarafta oradan yüklemeyi denedin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 18 Ocak 2009; 22:51:47 >
    Kendi açtığım topicte detaylar var.http://forum.donanimhaber.com/m_28513606/mpage_1//tm.htm#29154540
    Sağolun. artık FW 1009 oldu.
    40/46F86BDX lerde USB olmasına rağmen service kablosu ile atılıyor. usb den mümkün değil.
    quote:

Elendil kardeş ben kablo ve programları biliyorum ama benim bildiğim bu f86dan önceki lcdler için mesela m87

senin usb yok mu yan tarafta oradan yüklemeyi denedin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 18 Ocak 2009; 22:53:25 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 18 Ocak 2009; 23:08:59 >

kabloyu nasıl ele geçirdin bhphotodan mı sipariş ettin
    Artısı SD yayınlar. Eskiden 2-2,5 metreden gördüğüm netlik SD yayını şimdi 1-1,5 metreye gelince aynı düzeye geliyor.
    Yani eskiden 1-1,5 metrede SD çamur gibi idi şimdi değil.SD lerde bariz iyileşme var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 18 Ocak 2009; 23:41:51 >
  • Arkadaşlar Samsung abd sitesindedeki yazılım 1012.2 fakat cihazın kodu LN756R1..yAZILIM AÇIKLAMASINDA SADeCE USA İÇİNDİR DİYOR.İngiliz sitesinde ise cihaz bzim buradaki gibi LE52A756R1 şeklinde yani aynı..Yazılım 1010.0.. Sizin 1020.1 Firmware bulamadım. 1020.1 LE52A756 uyarmı ve nereden bulacağım..
    Şimdi hangi yazılımı yüklemek lazım..Ayrıca cihazın hangi yazılımda olduğuna nasıl bakacağız.Yanlış yazılım yüklemek cihaza zarar verebilirmi veya yanlış yazılımsa zaten yüklemeyecekmidir.Türkçe sitede hiç bir yazılım yok..
    Saygılarımla,

Ama uyarayım bu işin sonunda Chipseti kilitlemek>>Garantiyi yakmakta vardır!
    bütün LOG lar eempromda tutulmaktadır...abi ben girmedim,yapmadım ayağıda geçersiz oluyor böylece

---------
    Elektrik kesilirse yine ciddi sorun çıkar,klitlenir!

A5/6 aynı Board ludur ve chipset MT8226 dır,F/W bunun içine konulacaktır!
    Ancak ülke farklılığı vardır!+Modül farklılığı vardır!
    Her gördüğünüz F/W olmaz!

Bu işler aslında batıda belirli ülkelerde yetkili Samy Servislerince ücretli olarak yapılmaktadır!

-Ayrıca bir seride ve aynı ebat panelde bile her F/W her panel de aynı başarıda vede stabilitede çalışacaktır diyede bir kural yoktur!
    Örneğin bugün 1009 atan yarın 1008 e dönmüştğr NEDEN?? veya 2 eski versiona dönen bile olmaktadır NEDEN!

-A5/6 zaten bu konuda "sabıkalı" bir seridir ve 1 sene olmadan 10/15 tane F/W mi çıkar????çıktı işte bu seride,peki her şey
    düzelipte bittimi bu iş;HAYIR bitmedi zaten yarın seri bitiyor,Samy de bundan kurtulur

--Tekrar uyarayım Samy lerde atılan F/W ler herkeste aynı seviyede çalışmıyor hatta daha kötü çalışabiliyor!(Chipset özelliğindne dolayı!!!)
    --------

Sanırım bazı arkadaşlar bu işi "çocuk oyuncağı" gibi anlatıyor yada algılıyor veya algılatıyor!!!

Örneğin bugün beni birisi yanlış SM işinden dolayı aradı(Tosh Xv idi sanırım)3 gün evvel yine Tosh için birisi aradı!!XF ve geçen haftada
    Samy için birisi aradı!!! SM den yaptıkları hata neticesinde ya kilitlenme yada fonksiyonel bozukluk v.s dolayısıyla!!!
    Akibetlerini bilemiyorum,herhalde yazarlar bilahare!
    -----------------

++

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.