Şimdi Ara

SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.296
Cevap
118
Favori
579.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • excadow E kullanıcısına yanıt

    Hocam temizini 7 bin civarına bulamayabillirsiniz. Ama bulursanız hiç ama hiç kaçırmayın. Bendeki 55NU8000 hala ilk günkü gibi, nokta çizik vs. hiçbir şey yok. Sıfır ayarında çok çok dikkatli kullanırım, çünkü göz bebeğimdir. Aslında değil 7, 17 de verseler satılmaması gereken bir cihaz. Çünkü bu tv, bana göre 8 serisinin gerçek anlamda son premium tv'si. Evet bundan sonraki serilerde belki yeni teknolojiler, özellikler falan çıktı ama NU8000 kadar kaliteli TV'ler değiller. Alırsanız kesinlikle üzmez.


    Bunu bugün QN90 siparişi geçmiş biri olarak söylüyorum. Bana göre QN90 dahi NU8000 kalitesinde değil. Tabi bu benim şahsi fikrim.

  • tunc@y kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam dediğiniz gibiymiş. iptv sağlayıcım ile görüşmem sonrasında "Smarters iptv pro" uygulaması için kendileri benim girmem gereken başka bir link verdiler ve çalışmadığını düşündüğüm bu uygulamayı sorunsuz kullanmaya başladım. Arayüz olarak da gayet güzel bir uygulama ve ücretsiz kullanılabiliyor.

    Smartiptv uygulamasının da çalışmadığını düşünüyordum ama onun da sorunu benim modemden veya internetimden kaynaklandığını denemelerim sonucunda öğrenmiş oldum. Modeme Kablolu bağlanırsam yayınları göstermiyor ancak kablosuz bağlandığımda sorunsuz gayet güzel gösteriyor. İnternet servis sağlayıcım bizlik bir kısıtlama yok dedi ama kablolu neden görüntü alamadığımı şimdilik ben de bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_fe -- 15 Eylül 2022; 18:3:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 22/09/2022 tarihinde güncelleme gelmiş.

  • Selamlar uygulama indirmek isterken 113 kodlu hatayı alıyorum. Üstüne bir de yazılım güncellemesi sekmesi pasif ne yapacağım fikri olan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu tv yi kullanıpta PS5 kullanan var m? PS5 teki VRR teknolojisini destekliyor diyor ancak açtığımda oyun ve menü geçişleri arasında siyah ekran gelip gidiyor. Bazı oyunlarda oyun içinde ekran hızlı hızlı yanıp sönüyor falan. Yanlış bir ayar mı yapıyorum ?

  • Oyun modu ayarınız otomatikte mi?

  • cmshn kullanıcısına yanıt

    Hayır, Oyun modunu açık yapıyorum. Freesync'yi üstün yapıyorum. PS5 menüde VRR destekleniyor diyor ama sağlıklı çalışmıyor. Otomatik mi yapayım ?

  • Yok, otomatik yapınca dediğiniz siyah ekran sorunları oluyordu o yüzden sormak istedim. Bende de Apple TV var, bizim TV maalesef her yenileme hızı değiştiğinde siyah ekran oluyor. Benim tavsiyem PS5'ten kapatmanız yönünde.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cmshn

    Yok, otomatik yapınca dediğiniz siyah ekran sorunları oluyordu o yüzden sormak istedim. Bende de Apple TV var, bizim TV maalesef her yenileme hızı değiştiğinde siyah ekran oluyor. Benim tavsiyem PS5'ten kapatmanız yönünde.

    Aslında benim derdim vrr sistemini açmak. Kullanmak istiyorum. Dün inceledim biraz. Yabancı forumlarda da okudum. Sanırım ps5 tv yi 4k 120hz e zorluyor ama tv buna cevap veremiyor. Freesync yi açık yaptım. Ps5 ten çözünürlük testine girdim ekran karardı gelmedi. Daha sonra ps5 kolu ile sağ yöne basıp x tuşuna bastım. Bunu birkaç kez tekrarladığımda görmediğim ekranlarda testleri işaretlemiş oldum ve 1440p 120hz i başarılı olarak test etti ps5. Çok fazla deneme fırsatı bulamadım ama zannediyorum sorun çözüldü. Ps5 e 4K 120hz göremediğimi ama 1440p 120hz görebildiğimi bildirmiş oldum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • TV nin son yazılım güncellemesi hakkında bilgiler şu şekilde


    Güncelleme sürümü 1330.5 - Ekim 2022


    Sunuculara bağlantı iyileştirildi

    Amazon Prime Video ile etkileşimdeki bir hata düzeltildi

    EPG'de ayarlamalar yapıldı

    Samsung TV Plus iyileştirmeleri


    Kaynak: https://eu.community.samsung.com/t5/tv/aktuelle-changelogs-f%C3%BCr-samsung-tv-updates-der-gro%C3%9Fe/td-p/1199276

  • Bu televizyonun EPG yazılımı hatalı sanırım. Uzun zamandır inceliyoruz EPG birkaç kanal değiştirdikten sonra kayboluyor. En basit uydu alıcılar bile daha başarılı. Samsung yazılım konusunda çok sıkıntılı koca menü ekranı kaplarken nasıl görüntü ayarı yapmamız lazım anlatsınlar mesela.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar cihazı bugün açtığımda wifiye bağlanmadığını farkettim. Ağ ayarlarını sıfırladım olmadı, 2.4ghz ağa bağlandım olmadı. Ehternetle bağladım yine olmadı. Modemi resetledim yine olmadı. Çözümü bilen varmı ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • noyn__ kullanıcısına yanıt

    Her türlü yolu denemişsin. Fişi çek 1 saat bekle demekten başka bisey aklıma gelmiyor. Bide telefonun mobil internetini paylaş belki bağlanır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sürekli kumanda bağlantısı kopuyor ,kalıcı çözümü var mı bu sorunun

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jayus kullanıcısına yanıt

    Pilleri değiştirip dene.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRT 4K kullanamıyorum. Silindi zaman içinde. Bu ilk sayfada bulunan kanal listesi nasıl kullanılır.

  • bu tvde kanal arama ayrı bi dert. trt'nin frekansını bir türlü gireniyorum. yapabilen var mı?

  • xcode35 X kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=f_z0awSydMw&feature=youtu.be

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xcode35 X kullanıcısına yanıt
    +1

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 11794 frekansı çıkmıyor kendim elle girmeye çalıştığımda ise bu sefer 30000 sembol oranı çıkmıyor. ne lanet televizyon bu

  • 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.