Şimdi Ara

SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.296
Cevap
118
Favori
579.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ip tv uygulaması olarak ne kullanıyorsunuz Smart ip dışında?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0quz28

    Evet öyle bir durum var eski tvmde youtube uygulaması 5 sene sonra kaldirildi fakat telefona indirdiğiniz uygulamalarla halledilebiliyor

    Alıntıları Göster
    Nasıl youtube olmamasına rağmen telefondan gönderilince açılıyor mu ? NU8000 de 4 yıl sonra youtube kaldırılacakmı yani ?
  • Mamii70 kullanıcısına yanıt
    kaldırılacakmı bilmiyorum o samsunga bakar ama eski 2012 serisi samsung tvimde aynı durumu yaşadım ve youtube uygulaması silinmişti kendi kendine evet 3. partı andorid tarafında bir sürü uygulama var youtube veya diğer video platfromlarından direk tv üzerinde oynatmak için kolayda nu 8000 zaten ekran paylaşımı destekleyen bir tv direk paylaşım yaparak video açılabilir
  • 2 bin peşin kalanı taksitli 6 bine almak mantıklımı bu tvyi indirime girermi yoksa ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bankacıadam

    ip tv uygulaması olarak ne kullanıyorsunuz Smart ip dışında?
    smart tv dışında netiptv ve setiptv uygulamaları var.
    http://www.netiptv.eu/
    https://manage-setiptv.com/
    http://setiptv2.ddns.me/index.php




  • Herkese merhaba,

    Evlilik öncesi 55nu8000 aldım. Ürünü duvara asacağım. Sizin kullandığınız ve önereceğiniz askı aparatı var mıdır? Ben linkteki ürünü buldum. Bu ürün hakkında yorumlarınız nasıl olur?
    https://urun.n11.com/aski-aparati/plus-aparat-pa-4060-40-60-tum-tvler-icin-sabit-aski-aparati-P11294287

    Bununla birlikte kesintisiz süper lig ve şampiyonlar ligini izleyebileceğim bir ip tv arıyorum. Önerileriniz var mıdır?

    Teşekkürler
  • Arkadaşlar servis menüsüne girmenin başka yolu yok mu servis kumandası edinmenin dışında? Altyazı problemi canımı sıkmaya başladı karanlıkta film izlemeyi seven biri olarak.

    Merak ettiğim bir şey daha var, bu probleme çözüm olarak söylenen local dimmingi kapatma gibi birkaç ayar problemi gerçekten çözüyor mu tam olarak? Bir de bu ayarları uyguladığımızda görüntü kalitesinden ödün vermiş oluyor muyuz? Deneyenler varsa cevaplarınızı bekliyorum. Daha önceki sayfalarda yazıldıysa da kusura bakmayın epey gezdim fakat tatmin edici bir açıklama bulamadım bu sorularıma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • schadenfreude666 kullanıcısına yanıt
    Bende 65q7fn var. Aynı dertten yakınıyordum. Gözüme batıyordu resmen. Geçen hafta local dimming i kapattım. Sorun tamamen çözüldü. Bunu yapınca tüm ayarlar sıfırlandı yalnız. Tekrar görüntü ayarı yaptım. Sorun kalmadı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: schadenfreude666

    Arkadaşlar servis menüsüne girmenin başka yolu yok mu servis kumandası edinmenin dışında? Altyazı problemi canımı sıkmaya başladı karanlıkta film izlemeyi seven biri olarak.

    Merak ettiğim bir şey daha var, bu probleme çözüm olarak söylenen local dimmingi kapatma gibi birkaç ayar problemi gerçekten çözüyor mu tam olarak? Bir de bu ayarları uyguladığımızda görüntü kalitesinden ödün vermiş oluyor muyuz? Deneyenler varsa cevaplarınızı bekliyorum. Daha önceki sayfalarda yazıldıysa da kusura bakmayın epey gezdim fakat tatmin edici bir açıklama bulamadım bu sorularıma.
    15-20 tl ücretle normal kumanda alınıp servis menusune ulaşılıyor


    şu altyazı parlaması denen şeyi ben hiç görmedim, burada ve rthings de önerilen bir sürü ayarı denedim hiçbiri beni memnun etmedi bütün ayarlarda tv benim ekrana bakamayacağım kadar aydınlık oldu bu yüzden ortama göre ışık modunu açık tutuyorum kendisi ayarlıyor ne gündüz ne gece ışık sızması altyazı parlaması gibi şeyler görmüyorum

    auto motion ayarı hep sorun olmuş sayfalarca yazılmış ama bu ayarı da çok kurcalamadım sadece sabun efektini sevmediğim için biraz 6-3 oranında kıstım, uydu veya kablo tv üzerinde hiçbir yayında sorun olmadı ancak iptv üzerinde neredeyse bütün yayınlarda auto motion kapatmak gerekiyor uyum sağlamıyor.

    işin kısası gözünüze göre renk sıcaklığını ayarlayın, otomatik aydınlatmayı açık bırakın hiç sorun yaşamassınız




  • Arkadaşlar televizyonu internete bağlamak için network kablosu ile bağlamak mı gerek yoksa wifi ile oluyor mu? İlk defa smart tv aldığım için bilgisizlikten soruyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KALJOJO

    Arkadaşlar televizyonu internete bağlamak için network kablosu ile bağlamak mı gerek yoksa wifi ile oluyor mu? İlk defa smart tv aldığım için bilgisizlikten soruyorum.
    Hayırlı olsun. Her ikisi de olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malibu21 M kullanıcısına yanıt
    kablo ile daha mı sağlıklı olur hocam peki? direk evdeki network çıkışından kablo çekip taksam çalışır mı yoksa araya bir modem mi gerekli ?
  • KALJOJO K kullanıcısına yanıt
    kablo tabi ki her halukarda daha sağlıklı olacaktır fakat birazda modeminize bağlı internet kalitenize bağlı ben 4k video izlerken netflix veya youtube hiç sıkıntı yaşamadım wifi üzerinden donanımınız iyise sorun yok yani
  • Arkadaşlar merhaba binamızda merkezi sistem uydu yayını var hem turksat hem eutelsat yayın alınabiliyor. Salonumda 1 tane uydu çıkışı var onu digiturk uydusuna bağladım eutelsat yayını alıyorum. Televizyoncudan uydu çıkışı çoğaltan bir aparat aldım. Tek çıkışı ikiye ayırıp 1 tanesini digiturk uyduya diğerini tvye bağlayıp turksat kullanmak istedim. Ama olmadı bir türlü. Fikir verebilecek olan var mı bana nasıl yaparım bu olayı dsmart modül almak istiyorum kablo tak çıkar uğraşmayayım dedim ama beceremedim sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabjk -- 9 Haziran 2019; 9:39:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen haftalarda olduğu gibi kampanya vs yok mu takip ettiğiniz?

    Şu anda en uygun 5700 TL civarı Amazon'da var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    Hocam pc başka bir odada olduğu için modem orada olacak ve çalışma odam oturma odasına biraz uzak. Bu durumda kablo çekmek daha sağlıklı olacak gibi ama direk network çıkışına kablo takıp tvye bağlayarak olur mu? yoksa bir modem mi gerekli ?

    teşekkürler
  • KALJOJO K kullanıcısına yanıt
    modemden televizyona ethernet kablosu çekmeniz yeterli olacaktır
  • cihazda ışığı oturtabildim ama görüntü akıcılığı konusunda bir türlü ayar tutturamadığım bir durum var

    conax modül ile kablo tv aboneliği kullanıyorum, izlediğim ulusal ve belgesel kanallarında özellikle insanların vücut hareketlerinin üzerinde oluşan titreme, ghosting artık ne deniyor ise engellemeyedim. mesela ellerini hareket ettirerek konuşan birisi benim için çok sıkıntılı bir durum

    bu durumu toparlayabilmek için dijital temiz görünüm ve auto motion ayarlarını kurcalamak mantıklı geldi ve neredeyse tüm kombinasyonları denedim nerede bu titremeyi sıfıra indirmek azaltmam bile mümkün olmadı, geçmiş sayfalarda böyle titremelerden şikayetçi olan ve hangi ayarı denerse denesin engel olamayan kullanıcıları görmüştüm, günlük kullanım için kablo tv kullanıpta ayarlarından memnun olan var mı acaba benimle paylaşabilir mi?

    veya bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum

    teşekkürler.




  • merhaba almayı düşünuyorum ama kararsız kaldım altyazılarda parlama yapıyor dıyorlar okudum yazılanları hala aynımı acaba nebılım bı guncelleme falan yokmu yada gıdıp lg 55 uk 7550 alıcam yada samsungun yenı modellerını falan beklıcem
  • MaedHrOS kullanıcısına yanıt
    Hocam auto motion plus ayarı hangi modda? Tv ilk geldiğinde otomatikteydi ve bu titremeler benim de çok gözüme batıyordu, forumda kapalı tutulması tavsiye edildiği için kapalıya almıştım ama hala devam ediyordu problem. En son kişisele aldıktan sonra hiç titreme görmedim ben. Onun dışında hiçbir ayar ile oynamadım. Bir deneyin istersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.