Şimdi Ara

SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.296
Cevap
118
Favori
579.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de amazon siparişimi akşam mng kargodan teslim aldım. Kurulum için de servis yarın geleceklerini söylediler. Kutuda herhangi ciddi bir hasar filan yok. Bant yerleri çok iyi filan değil ama bunu sorun edecek değilim. Arkadaşımızın dediği kurulum anındaki işlemleri yapmak yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Zaten 1 ay geri gönderme garantisi oldukça rahatlatıcı. Çok da evhamlı olmaya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Ne demek istediğinizi anlayamadım kusura bakmayın biraz açar mısınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam film izlerken beyazlar sarıya kaçmazsa insan ten renkleri vs hiçbirini gerçeğe yakın göremezsiniz tüm tonlarda hafifte olsa mavimsilik olur zaten bembeyaz beyaz görmeniz için ayarlar dinamik doğalda falan olacak o ayarlardada film izlenmez zaten..en güzeli film izlerken mod film modu(diğer modlarla ayarlar birebir aynı olsa bile parlaklık ve renkler çok hafif farkediyor) seçilecek tüm ekstra ayarlar kapatılacak renk tonuda sıcak 2 yada sıcak 1 olacak bu şekilde beyazı bembeyaz görmeyeceksiniz ama olması gereken renkleri göreceksiniz
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Beyaz konusunda çok beklentiye girmeyeyim o zaman sağolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1202.3 çıkmış deneyen varmı ?

    Ne gibi yenilikler var ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcakirr -- 9 Ocak 2019; 21:50:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam bu modellerde bence film konusundada çok beklentiye girmeyin derim beklentiye girecekseniz alacağın tv fald olsun oda bölge sayısı fazla olacaksa yoksa onunda bi anlamı yok..
    yoksa bu tv lerde siyah bi alanın yanına parlak nesneler yada görüntü geldimi ekrandaki görüntü pekte tatmin olacağınız bi görüntü olmuyor misal bi mağara girişi var içi karanlık ekranın neredeyse yarısını kaplıyor üst tarafları vs açık alanlar normalde o mağara girişinin kapkaranlık olması lazım ama kenar aydınlatma olduğu için o bölgeyide aydınlatıyor ve siyah çokta siyah olmuyor ayrıca altyazının getirdiği parlamalar oluyor vs..kısacası beklentiye girecekseniz bütçe olarak çok zorlamazsa ya oled modellere bakın yada fald olan üst model ledlere

    ek not:

    bu dediğim sorunların önüne şöyle bir nebzede olsa şöyle geçebilirsiniz servisten kurulum sırasında bölgesel karartma ayarını tamamen kapatmasını istersiniz kurulumdan sonrada arka ışık ayarını yarı yarıya azaltırsınız diğer kontrast vs ayarlarıda kapalı durursa çok takıntılı değilseniz izlersiniz ama bu seferde alışmadıysanız ekran karanlık gelip bu nedir diyip eski haline dönebilirsiniz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 9 Ocak 2019; 22:7:9 >
  • https://youtu.be/SA4h16siXbo

    Bu incelemede 10.20 de pes ve örümcek adam incelemelerini gösteriyor.
    Görüntüler keyifli değil. Karmaşık. Arkada iz bırakan bir durum var.
    Bu normal mi? Bu tv'nin oyunlardaki performansı böyle mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bluemoon kullanıcısına yanıt
    adamlar 25-30 fps video çekip inceleme diye paylaşmışlar sizde bunu kaalemi aldınız hocam :) adamların hareketleri bile slow motion pes ve örümcek adam karmaşık olsa ne olur :)
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Ustam peki ne alalım 6000 tl civarı ortalama bir kullanıcıyı üzmeyecek verilen paranın hakkını verecek bir cihaz? Maçtı oyundu falan bir dert yok. Sadece film dizi olayımız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav amma takmışsınız kafayi, sanırsınız bugüne kadar 8k yayın izliyordunuz. Arkadaş bu kadar detaycı olmayın, gözün bile secemeyeceği ufak farklar var. Gerçekten is paranoya olmuş artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teshir urunlere yonelmenizi onermem. Saglami da denk gelir mi bilinmez. Cihaz magazalarda ne kadar sure acik kalmis ya da surekli ayni goruntulerde mi oynatilmis mi diye bir soru isareti kalabilir akillarda. İnternet uzerinden alinacak ise hic bulasmayin derim.



    Bir magazada bulup da inceleme sansiniz var ise bir usb bellege hem hd hem de 4k icerikler atip gidin takip deneyin. Cihazlarin goruntu modlari arasinda gecis yapin. Bunu sadece Samsung tv lerde degil diger marka tv lerde de test edin. Kiyaslamanizi yapip ona gore alin derim.



    Fiyat konusuna da deginecek olursak teshir urune gore normal yani olmasi gereken fiyatta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6000tl ye daha iyisi yok oled yada q9fn gibi modeller alınmayacaksada daha fazla verip başka model almanın pek mantığı yok bana göre..

    dediğim şekilde bölgesel karartma ayarını tamamen kapattırıp düzgün ayar yaparsanız bu tv de işinizi görecektir

    fald olmasının bariz farkınıda burdan görebilirsiniz ikisindede bölgesel karartma açık biri nu8000 biri xf90 xf90 modelinin bölge sayısı düşük olmasına rağmen kenar aydınlatmaya göre çok çok daha iyi

    SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARISAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 9 Ocak 2019; 22:37:18 >
  • maho23 kullanıcısına yanıt
    Bulunduğum şehirde var. Gidip bakabilirim ama ne bileyim teşhir ürün insan tedirgin oluyor. Teknosa da da teşhir ürünler gördüm ekranlarda çizgiler siyahlanmalar falan. Bilemiyorum vallahi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Q6FN nasıl? Onun fiyatı da aşağı yukarı nu8000 kadar. Biri 55 biri 49. Aynı parayı vereceksem neden ufak ekran alayım ki? :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasva -- 9 Ocak 2019; 22:43:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • q6 bana göre çakma qled renk hariç hiçbir esprisi yok ekran yansıma konusunda berbat hdr parlaklığı üst segmentlerin gerisinde ama sorsan qled..ayrıca 49 olanı 50hz nu8000 varken pek mantıklı bi alışveriş olmaz..
  • yeni yazılımla neler değişti ben bir değişim göremedim de ? varmı 1203 sürümün eskiden farkı? birde maç izlemek için özel bir ayar yapmak gereklimi 55nu8000 lerde
  • maho23 kullanıcısına yanıt
    Daha önce yazdım ama gözden kaçtı herhalde. Hdmi kablo ne kullanıyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zulkarneyin

    merhabalar benim tvde renk geçişleri dalgalı dalgalı gibi rica etsem appstordan dsvideo uygulamasını indirip resmini bi çekebilirmisiniz. iyice kafama takılmaya başladı siyah renklerdede böyle katman katman gibi oluyor renkler bu bi sorunmu normalmi anlayamadım

    Şaka mı bu? Bu olaya grain banding diyoruz. Benim bir TV'de belki clouding'den bile fazla canımı sıkan bir durum. 2007 model Samsung TV'imde vardı bu olay.
    Yıl olarak yanılmıyorsam 2014'te aldığım Philips TV'de de vardı. Zar zor geri verip yerine Sony 50w805b almıştım hala da onu kullanıyorum.
    Bu sene 65" bir TV almak istiyordum, DTS sorununa rağmen nu8000'de karar kılmış gibiydim ama bu tip sorunlar 2018 TV'lerde hala varsa ne yazık ki Samsung, LG, Philips gibi markalar için söylenenler doğruymuş.
    Şu teste bir bakar mısınız youtube'dan:https://www.youtube.com/watch?v=NolYMK9WdZg
    Güneş batarken etrafındaki renk değişiminin/kararmanın pürüzsüz şekilde geçiş yapması gerekiyor.
    Bu resimdeki gibi katman katman bir geçiş varsa ne yazık ki Samsung hala eski ucuzcu Samsung demektir :( 9500-1000 arası bir fiyat (kendi düşündüğüm 65" model için konuşuyorum) isteniyorsa en azından böyle bir problem olmamalı, Samsung yine ucuzculuğunu konuşturmuş.
    Sanırım ben de nu8000'den vazgeçip tekrar Sony xf9005'e bakacağım, her ne kadar nu8000'nin black uniformitysi daha iyi gibi dursa da.
    2018 modeli bir TV'de grain banding kabul edemem.
  • surferbabe S kullanıcısına yanıt
    Uygulamadan kaynaklı olmalı. Videoda bende bir banding gözükmüyor.
  • Bir süredir bir kaç tv marka arasında gelip gidiyorum. En çokda 49” lik q6fn ve nu8000 e bakıyorum. Ama ne zaman şu forumları okusam tüm tv alma hevesim kaçıp gidiyor. Sürekli netflix veya altyazılı film izleyen biriyim. Okuduğum kadarıyla samsungun çoğu modelinde altyazıyla beraber ekranın aydınlanma sorunu var. Siz bu sorunu bile bile mi aldınız? Bu kadar rahatsız edici birşey ise nasıl tahammül ediyorsunuz bu tv ile film izlemeye?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.