Şimdi Ara

samsung 55mu9000 e alternatif öneriler (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
7
Favori
45.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DEMDEL kullanıcısına yanıt
    Öncelikle panelin hayırlı olsun, YouTube u internet üzerinden açarsanız çözünürlük ayarı yapabiliyorsunuz bilginize ben de yeni keşfettim ama 4K çözünürlüğü internet hızı yetersiz geldiği için durarak oynatıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar pazar günü bende media marktan 55mu9000 aldım tv genel anlamda iyi ama fazla bakma fırsatımda olmadı sadece hareketli görüntülerde takılmalar oluyor biraz gölge gibi bişey diğer kullanıcılarda böyle bişey varmı ? ve nasıl test edebilirim tv yi bi sıkıntı varmı diye.

    Görüntü ayarını soracaktım birde görüntü ayarları nasıl olmalı ? teşekkürler
  • pesimist0101 P kullanıcısına yanıt
    Öncelikle tv nin son güncel sürümünü kontrol edin 1151 olacak eğer değilse bu 1151 yazılımını yükleyin. Takılmalar ile ilgili auto motion plus ayarlarını otomatikte kullanmayın kişisel yapın ve bulanıklık ve titreme azaltmayı önce 0 yapın bu şekilde izleyin daha sonra kademeli arttırarak deneyin sizin için en iyi ayarda bırakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol hocam denicem. Bu arada tv yi Nasıl test edebiliriz ölü piksel, ışık sızması falan varmı diye ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pesimist0101 P kullanıcısına yanıt
    youtube ta bunlarla ilgili test videoları var oradan indirerek karanlık bir ortamda test edebilirsiniz.
  • Sende galiba mu9000 kullanıyorsun acaba rica etsem senin motion ayarların Nasıl bana yazarmısın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pesimist0101 P kullanıcısına yanıt
    Ben otomatikte kullanmıyorum kişisel yapıp bulanıklık ve titreme azaltma değerlerini 10 yapıyorum.
  • Anladım hocam sağolasın. Bana bi msj atabilirmisin ben sana atamadımda özelden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pesimist0101 P kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 1,5 aydır bu televizyonu kullanıyorum hocam,,mesajınızda dediğiniz gibi hareketli görüntülerde takılma-gölge gibi bir durum hiç olmadı bende..aksine bol bol premier lig futbol maçı ve filmleride gerek digitürkten gerek taşınabilir diskten seyrediyorum ve çok memnunum tv den..bence acil olarak servis çağırın bir baktırın çünkü anlattıklarınızdan sıkıntı var gibi anlaşılıyor televizyonunuzda...ayrıca forumda bir arkadaş philips 49pus7502 başlığında video paylaşmıştı yanlış hatırlamıyorsam...videoda atvhd kanalından fenerbahçe ye ait bir maçtan 2-3 dk lık görüntü vardı ve oradaki futbol topunun hareketleri bana garip gelmişti biraz, nasıl desem sanki sizin dediğiniz gibi hafif titremeli ve hafif gölgeli..kısacası o video ya bir bakın hocam..eğer öyle bir durumsa sizinkisi de servis çağırın derim ben çünkü kullandığım tv de öyle sorunlar yok.
  • pesimist0101 P kullanıcısına yanıt
    PM seçeneğinden özel mesaj atabilirsin.
  • Ya açıkcası tv de pek bişey yok ama benmi takıntı yaptım bilmiyorum bugün servis geldi baktı bişey yok normal dedi yayından olabilir dedi yayın ne verirse siz onu izlersiniz falan dedi. Bende media marktaki tv ye de gidip bakacam bakalım oradaki nasıl aynımı diye. Birde kablodan, çanaktan, lnb den olabilirmi sizce benim çanak falan 10-15 yıllık çünkü değiştirmek lazımmı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar vatandan dan 5100 TL Samsung 55mu9000 aldim 31 aralikda, gercekten cihaz manyak iyi cok memnun kaldim internetti cok hizli, goruntu oled ekranlar kadar iyi sony xe9005 alacaktim ama fiyati cok pahali ve arasindaki farka degmezdi o kadar para vermeye vatanbilgisayar arada bir kampanya yapiyor ben pazarlik yaptimda aldim sizde TV yi almadan pazarlik yapin derim. Simdiden alacaklara hayirli olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir900 -- 5 Ocak 2018; 23:13:43 >
  • 55mu9000 tv mi yaklaşık 8 gündür kullanıyorum ve artık sizleri de bilgilendirmek için yorumlarımı yazabilirim.. Ben daha önce 40c650 Samsung lcd kullanıyordum. C650 kullandıktan sonra tam bir Samsung hayranı oldum.. Telefonlarımı bile Samsung aldım. Ama inanın 6-7 yıllık c650 Den mu9000 e geçişimde hiçte beni fazla etkileyemedi ve bazı yönleri ile de çok üzüyor.. Tabi ki c650 o zamanların şehir efsanesiydi.. Şimdi 55mu9000 de beni nelerin Mutlu edip yüzümü güldürdüğü nelerinde beni c650 me göre hayal kırıklığına uğrattığını yazmak istiyorum.. İlk başta görüntü olarak mu9000 salonumuza ve mobilyalarımıza çok ama çok yakıştı. Gayet modern 360 derece güzellik veriyor. Biz duvara asmadık tv ünitesinin üzerine koyduk..Televizyonun arkası yerine ufak kutuya kabloları takmak çok güzel bir fikir olmuş beğendim.. Hele ki o ufacıcık kumandaya aşık oldum. Bütün cihazlara uyumlu olması da ayrıca güzel.. Tek kumanda ile hayat daha güzelmiş.. İnternet işletim sistemi çok hızlı.. Aşırı stabil.. 5 yaşındaki oğlum bile hemen youtube açıyor videolarına bakıyor.. Tabletten video seyretmekten kurtuldu.. 4K demolara bakıyorum muazzam bir güzel.. HD digitürk kanallar c650 ile yarışır. C650 yayınları çok iyi gösteriyordu.. Tabi bu 140 ekran olması da görüntüyü az bozabiliyor ama yinede çok güzel yayınlar.. Mu9000 de kırmızı ve mavi renkler çok güzel.. Her cihazın resmi çıkması mesela digitürk ps4 Sony vaio iyi olmuş. Ps4 de ise bazı oyunlar çok iyi bazı oyunlar c650 ye göre yerlerde sürünüyor.. Mesela canlı renkte oyunları oynamaya doyulmuyor.. Ama mesela yerler krem ve bayaz türü ise oyunlar silik oluyor nerede ise.. Mesela litle planet big 3 oyunum bu tv de çok silik arkadan ışıklı olan yerlerde.. Mesela başka oyunda Adam kumda dolaşıyor ekran çok silikleşiyor aslında tarif de edemiyorum ama güzel olmuyor.. Zaten ps4 pro alacagım bir de ona bakalım.. Mu9000 in en kötü yanı ve beni hayal kırıklığı na uğratan yanı hard Disk'ten 1080p filmleri seyrederken kenarlıkları açamıyorum.. Yani ekranın yüzde otuzunu siyah şeritlere feda etmek zorunda kalıyorum.. Zaten bizim televizyonda en çok seyrettiğimiz hard Disk'ten film seyretmek.. Benim eski aşkım c650 de Tools diye bir tuş vardı mod 2 yapıp bütün filmlerin siyah kenarlarından kurtulurdum.aynı Zaman'da Tools da filmi digital mi dts mi ses alacağımı ayarlardım. Bunda sesleri bile at genel ayarlara dönüp yapabiliyorsun kı boşuna Zaman kaybi.. Ve 1080p 14-15gb filmlerde eski yedi senelik televizyonumdan yalnız olsa olsa bir tık üstün olabilir.. Ve en kötüsü evde bizimkiler maç izlerken top gerçekten silik gidiyor.. Birde kutuya taktığımız hard disk açıp kapanınca görülmüyor her zaman hard Disk'i tanıtmakla uğraşıyoruz.. C650 de takılı olan hard disk her açışımızda görünüyor.. Şimdi Nasıl oluyor kaç senenin televizyonu filmdeki kenarlıkları açarken hard Disk'te sorun çıkarmazken bu tv böyle yapıyor.. Samsung a bu konuda zayıf veriyorum.. Yani genel olarak televizyon çok iyi ama mükemmel değil..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • meryembetul54 M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle tv ni iyi günlerde kullanın bence iyi bir seçim yapmışsınız bahsettiğiniz harddiski görmeme sorunu bende yok bu sorun için smart hub ı sıfırlayın ayarların içinde destek te olması lazım sıfırlayın büyük ihtimal duzelecetir maçlarda eğer auto motion ayarlarını kapatırsanız top ta oluşan problem ortadan kalkacaktır. Tavsiyem auto motion Plus ayarlarını otomatikte kullanmayın kişisel yapın ve göz zevkinize kendiniz ayarlayın. Ps4 te ise oyun modunda kullanırsanız daha iyi sonuç alırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu tv nin auto motion ayarlarını beğenmedim ne yaptıysam olmadı normal hızlı görüntülerde bile piksellenme oluyor canımı sıktı gercekten bu durum bundan önce lg nin 49 inç ultra hd modelini kullanıyordum onda bile böyle bi sorun yoktu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.marktta 5500tl etiket fiyatindan 5200tlye düşüyorlar ne dersiniz fiyat nasil? Birde yeni modelleri beklemeye gerek varmi? Qled lerde guzel indirimler olur mu nisan mayis aylarinda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pesimist0101

    Bende bu tv nin auto motion ayarlarını beğenmedim ne yaptıysam olmadı normal hızlı görüntülerde bile piksellenme oluyor canımı sıktı gercekten bu durum bundan önce lg nin 49 inç ultra hd modelini kullanıyordum onda bile böyle bi sorun yoktu

    Auto motionı zaten kapalı kullanmalısın.
  • O zaman daha kötü olur ama görüntü auto motion bulanıklık ve titremeyi alıyor benim bildiğim tv deki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagatay_26 C kullanıcısına yanıt
    İlginiz için çok teşekkür ederim.. Söylediklerinizi yapmaya çalışacağım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.



    55pus7502 4700tl ye vatandan aldım. Kurulum yapılmadan fikrim değişti. Kurulum yapılmadı ve yarına kadar sürem var.



    55pus9000 5300 tl fiyat aldım ve kararsız kaldım. Philips sonrası forumları kurcaladıkça fikrim değişti.



    Digitürk ile kullanılacak ve herhangi bir sorun çıkmadığı takdirde ömrü 8-10 yılsa o kadar süre kullanmak istiyorum. Şimdiki kullandığım Sony 10 yıl doldurdu.



    Sizce aradaki 600 tl fark Samsung almaya değer mi ?



    Tv genellikle Digitürkde normal yayın (çoğunlukla maç)ve haftada 1 film amaçlı kullanılacak. Birde YouTube izlemek için.

    Yardımınızı ve görüşlerinizi rica ediyorum.



    Bu iki tv den birine yarına kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.