Şimdi Ara

Samsung 55JS7200 SUHD LED TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
4.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hzb H kullanıcısına yanıt
    sayın hocam oledleri led panellerle kıyaslaymazsınız bile.her piksel canlıdır oledlerde.ledlerde ise kenar yada arka aydınlatmaya ihtiyaç vardır.lg den sorun yaşamış olabilirsin fakat bu oledleri ledlerden kötü yapmaz.
  • engesk E kullanıcısına yanıt
    Konuyu tam anlatamadım galiba yada anlamadınız oledler led lerden kötü diye bir şey yazmadım. bunu yazabilmem için teknik olarak bilgi sahibi olmak lazım. Ben yaşadığım sorunu ve LG firmasının ne kadar vurdum duymaz olduğu müşterisine sahip çıkmamasını anlattım. her pikselden ayrı ayrı renk vermesi canlı olması logo yapışması ekran yanığını yapmıyor anlamında değil. dediklerin doğru daha canlı renk var tv seyrederken her tarafta logolaro görmen şerit çizgilerini görmen ne kadar mantıklı. birde bunu kitapçığında logo yapışmasının normal olduğunu yazıp değişim yapılmayacağını belirtmesi. bunu arıza olarak görmemesini nasıl savunabilirsin. EVET OLEDLER GERÇEKTEN GÜZEL AMA BELKİ 10 YIL SONRA ŞU AN LOGO YAPIŞMALARI MEVCUT OLDUĞU SÜRECE BUNU FİRMA ARIZA GÖRMEDİĞİ DEĞİŞTİRMEDİĞİ SÜRECE ÇÖPE ATILACAK YADA SALONDA SÜS OLARAK KULLANILABİLİR. TV YANDAN IŞIK VERİYORMUŞ ORTASINDAN VERİYORMUŞ HEPSİ HİKAYE. ÖNEMLİ OLAN MÜŞTERİ HİZMETLERİ.




  • hzb H kullanıcısına yanıt
    eyvallah hayırlı akşamlar....
  • Arkadaşlar bugün Samsung'dan aradılar, stok gelmiş, yarın (9 Mart) saat 10:00-13:00 arasında yeni TV'yi getirerek evdeki mevcut paneli alacaklar. Yenisinde böyle bir durum olacak mı sizleri bilgilendiriyor olacağım.

    Selamlar.
  • Heyecanla bekliyoruz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bugün servis geldi, yeni televizyonu taktı (ben evde yoktum).

    Akşam film keyfi yapalım dedik yeni TV ile, fakat maalesef, üzülerek söylüyorum ki, bundaki ışık süzmesi, iade olarak aldıkları TV'ye göre kat be kat daha belirgin (sol üst köşe). Ayrıca Digitürk müzik kanallarını bir süre izledikten sonra ve normal kanala geçite, yine ekranda aşırı derecede rahatsız edici titremeler oluyor. Vakit kaybetmeden Samsung'u arayarak TV'yi geri almalarını ve para iadesi için gerekli işlemlerin başlatılması ricasında bulundum.

    Servis gönderecekler yine, yine test edecek, ve yine TV'yi geri alacaklar. Bu süreçte sizlerin de dediği gibi YALNIZ ve YALNIZ, Samsung'un müşteri hizmetlerine 10 üzerinden 10 verebiliyorum, ürün konusunda benim gözümde sınıfta kalmıştır.

    Ekran görüntülerini sizlerle paylaşmak isterim.


    Bu mesaja eklenen görseller:

     Samsung 55JS7200 SUHD LED TV Samsung 55JS7200 SUHD LED TV




  • Tekrardan geçmiş olsun aynı ürünün 50 inç olanını al bi de

    Şaka bi yana alternatif düşünürsen lguf830v ye bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 50" küçük gelebilir, min 55, max 58 olarak bakıyorum tekrar. Valla sorunsuz film izleyebileceğim bi TV istiyorum, 3D olmasın, beni de uğraştırmasın yeter.

    Bu LG 58 UF 830V en ucuza 3,700'e var. Valla 400 küsür liram da cebimde kalır. Nasıl acaba bu TV? Başka bir başlık altında bolca tartışılan TV sanırım bu, buraların en popüleri :)

    Sony nasıldır sizce?
  • @albani hocam herkesin derdine yetişmişsiniz, Samsung 55JS7200'ün bu denli sorunlu olmasına da var mı bir çift sözünüz? :))
  • Başınıza gelen talihsiz olaydan dolayı geçmiş olsun
    Ben de LED TV alma arefesindeyim 3m mesafe için ideal ekran boyutu nedir ? gönlüm 55' den yana ama büyük mü gelir diye de düşünüyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğim lg 58uf830v iyidir bi inceleyin isterseniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scavenger Of Human Sorrow

    Dediğim lg 58uf830v iyidir bi inceleyin isterseniz

    Onda da ışık sızması aşırı derece de 2 tane 58uf830v aldım ikisinde de vardı. işte en son olan.http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=115110871

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omerkarakaya


    quote:

    Orijinalden alıntı: Scavenger Of Human Sorrow

    Dediğim lg 58uf830v iyidir bi inceleyin isterseniz

    Onda da ışık sızması aşırı derece de 2 tane 58uf830v aldım ikisinde de vardı. işte en son olan.http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=115110871

    Siz hangi amaçla alıyorsunuz tv yi ? TV yi mi izliyorsunuz yoksa TV nin verdiği görüntüyü mü önce ona karar verin günümüzde kaba duran bir tv yok philipste harik , sony de , samsungta , en kötü lg ama o bile hiç öyle absürt değil.

    Eğer tv izliyorsanız o fiyata alacağınız şey SONY marka bir tv dir hareketli sahnelerde en iyisidir ( anlam veremediğim şey seneler önce hiç bir tv de böyle titreme diye bir şey olmazdı yani diğer sorunlar neyse olabilir de titreme nasıl bir illet bir şey ya böyle bir şey olabilir mi akla sığıyor mu tv açıcaksın görüntü kasacak sanki bilgisayar altı üstü ekrandaki piksellere ışık geliyor neyse) sony nin modeli aklıma gelmedi ama philipsin 9109 modeli var bulabilirsin kolaylıkla. ben şu sıralar o kadar para vermem o ayrı.Ama güzel televizyon.




  • Arkadaşlar merhaba,

    Az önce Samsung servisten geldiler. Bu süreçte gerçekten gerek Servis gerekse de Çağrı Merkezi çok titiz, anlayışlı ve hızlı çalışıyor, bunu belirtmek ve hakkını vermek isterim.

    Fakat ürünler için aynısını söyleyemeceğim. Yine belirgin bir ışık süzmesi -özellikle karanlık sahnelerde, film izlerken, ve kanal geçişlerindeki siyah arka planda belirginleşen; yine (şömine efektli) Digitürk müzik kanallarını izledikten sonra diğer kanallarda belirgin bir titreşim... Dolayısıyla 15 günde 2. kez gelen 55 JS 7200'ü iade ettim, ve para iadesi işlemini başlattım. Sanırım artık Samsung al(a)mayacağım.

    Yine, yeniden, TV araştırmaya devam :)

    @sxn4 TV ile aramdaki mesafe 3'lü koltukta tam 4,00 metre, ikili yanda duran koltuk için 3,00 metre civarı. 55" gayet normal duruyor bu ölçülerde.
  • benimde bu model kafama yatıyodu ama yorumlar iyice soğuttu tv den ju 6570 nasıldır arkadaşlar
  • Arkadaşlar mart ayındayız ve 2015 model tv ler bitti tekno marketlerde satılan tv ler hep sorunlu ve iade olmuş tv ler 2016 modelleri neklemekte fayda var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gp1460 G kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG müşteri hizmetlerine ve servislerine teşekkür etmek lazım. LG bizi mahkeme kapılarında süründürüyor. malı sattıktan sonra ne müşterisi var nede hizmeti.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bugün maalesef Samsung Türkiye'den oldukça kötü ve mağdur edici bir telefon aldım.

    Televizyonumu ne iade ne de değişim yapma kararı vermişler. Ve bunu söylerken TV'deki LED teknolojisinde bu tarz ışık süzmelerinin DOĞAL olduğunu, bunu gidermek için ise LED arka aydınlatma ayarlarının kısılması söylendi.

    Ben de doğal olarak telefonda cıngar çıkardım, hatta eve gelip DEĞİŞİM ONAYI VEREN servis personelini aradım. O da değişim için onay verdiğini, böyle bir sıkıntı olmaması gerektiğini söyledi. Yani Samsung Türkiye artık çirkefe yatmaya başlamış sanırım.

    Supervisor ile telefonda görüştüm, tekrar inceleyeceklerini ve geri dönüş yapacaklarını söylediler. Rezillik başlıyor anlaşılan, hadi hayırlısı.
  • Tüketici mahkemesi değil direkt avukat tutup manevi tazminat ile iade alacaksın bunlar neyi amaçlıyor. Şikayet vara yaz linkini paylaş destek olalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scavenger Of Human Sorrow kullanıcısına yanıt
    dostum selam, şimdi şikayetvar'a yazdım. yayına alınınca linki paylaşacağım. yarın da Kadıköy tüketici hakem heyetine başvuracağım. çok teşekkür ederim destek için!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.