Şimdi Ara

Samsung 55d6000 kipa da 2149 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bitmeden alın diye üzerine yazmışlar bu ürüne ozel diyor çalışan. Türkcesi teşhir :) Ama büyük ekran düşünenler için firsat olabilir. Pırıl pırıl görüntüsü vardı. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tosoon

Bitmeden alın diye üzerine yazmışlar bu ürüne ozel diyor çalışan. Türkcesi teşhir :) Ama büyük ekran düşünenler için firsat olabilir. Pırıl pırıl görüntüsü vardı. :)

Gebze center da demeyi unutmuşum.

• Teşhir olunca insan değer mi diye düşünüyor. TV 2011 ilkbaharında sürülmüş piyasaya. 5 ay boyunca reyonda dursa, günde 12 saat çalışmadan 1800 saat çalışmış demektir. TV kalitesini ekranı elleyerek anlamaya çalışan :) müşterileri de hesaba katmak lazım ayrıca. Lakin Samsungun güzel bir serisi, hem de 55" fiyat da güzel. Alacak arkadaşlar TV'nin ne kadar süre reyonda kaldığını öğrenmeye çalışsınlar. Az bir süreyse kesinlikle değer.
    Amd Ryzen5 9600x (ThermalRight Hyper Vision 360), GIGABYTE X870E AORUS Elite, XPG 32GB DDR5 6000mhz CL30, SAPPHIRE 9070 XT NITRO+, GIGABYTE M32U 4K 144hz, WD BLACK SN8100 2 TB, PNY CS3040 2TB, Montech King95 PRO, NZXT C1200, Adata XPG Summoner Red switch, Asus Rog Pugio II.
  • ViaPort Kipa' da var mı?
    Telefona anahtarcının biri çıkıyor

Orijinalden alıntı: mtolgae

Teşhir olunca insan değer mi diye düşünüyor. TV 2011 ilkbaharında sürülmüş piyasaya. 5 ay boyunca reyonda dursa, günde 12 saat çalışmadan 1800 saat çalışmış demektir. TV kalitesini ekranı elleyerek anlamaya çalışan :) müşterileri de hesaba katmak lazım ayrıca. Lakin Samsungun güzel bir serisi, hem de 55" fiyat da güzel. Alacak arkadaşlar TV'nin ne kadar süre reyonda kaldığını öğrenmeye çalışsınlar. Az bir süreyse kesinlikle değer.

Yok o kadar süre olduğunu zannetmiyorum çünkü en son 1 ay önce falan gitmiştim o zaman teşhirde degildi. Başka bir mağazadan da getirmezler herhalde.

Daha Fazla Göster
  • Sadece Gebze' de varmış o da bir adet teşhir.
    Gidip gitmeme konusunda kararsızım.

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Sadece Gebze' de varmış o da bir adet teşhir.
    Gidip gitmeme konusunda kararsızım.

Senin sıcak fırsat iştahın beni de hep gaza getiriyor hocam :D
    istanbulda olsam yarın sabah beylikdüzünden gebzeye sabah erkenden gidiş planlarını yapmaya başlardım yeminle, yarışırdık artık

fiyat gerçekten iyi 55 inch lcd tv için (led?), d6000 serisindeki panel ile d7000 çok farklı mıdır sizce? çerçeve farkı var sanırım ama resimişleme ve panel farkı ne oranda değişir?
    evdeki 47 inch gözüme küçük görünmeye başladı artık
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.