Forumda es8000 serisinin ışık sızması hakkında bir çok şey okudum, ancak bundan birtanede kendim edindim:-).
Sorum ise, bugün tv monte edildiği gibi, bir adet 3 boyutlu Bluray film aldım izledim-Çizmeli Kedi-. Ancak film esnasında ekranın 4 bir köşesinden yaklaşık 2-3 cm gibi ekranın ortasına doğru bir ışık sızması olduğunu gördüm. Film bittikten sonra, elimde bulunan 4-5 adet mkv filmleri denedim ve bunlarda herhangi bir ışık sızması olmadığını gözlemledim. Bu durumda bu ışık sızması, filme özelmi oluyor. Şimdiden teşekkürler,
İyi Geceler.
Merhabalar,
Resimlerden net seçilemiyor ancak, sorun resimdeki gibidir. Buarada daha sonra playstation 3 de pes2013 oynadım onda da hafif ışık sızması var ama tekrardan laptopdan mkv oynattığımda hiçbir sıkıntı görmüyorum. Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
Resimdeki ışık sızmasından her 4 köşede bulunmaktadır.
kronik samsung sorunu resimde gördüğüm kadarı ile fazla yok gibi yinede konunun erbebı olanlar yanıtlayacaktır
Forumlardan çok daha fazlasınıda gördüm, dediğiniz gibi çok değil, eşim farketmedi zaten ben söyleyene kadar:-).
Takıldığım konulardan biri, neden laptopdan mkv oynattığımda bir sıkıntı yok, ps3 üzerinden bluray oyun yada film oynattığımda bu sıkıntı oluşmakta.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme