Şimdi Ara

SAMSUNG 40B650

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • oncelıkle bu tv yi secmemin sebebi 100hz ve USB 2.0 olması. oyun ve hızlı sahnelerde avantaj saglayacagını dusundugum icin bu modelde karar kıldım.


    65x serisi samsung tv fiyatları ortalama 2400-3000+ iken IB de 2000tl ye nakit olarak mevcut. stok sordum elimizde var dediler. IB den almayı dusunuyorum. Sizce bir

    sorun yasarmıyım buradan bir satın alma yaparsam. ayrıca 2000tl ye siz olsaydınız ne alırdınız. (100hz ve 40" olmak kaydıyla.)

    saygılar.


    TV OZELLIKLERI LINKI


     SAMSUNG 40B650



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dartagnan -- 1 Aralık 2009; 16:39:24 >



  • hocam artık bu televizyon forumun demirbaşlarından tabiki al. 2000 tl ye çok iyi. eğer istanbul bilş. elinde varsa al bence. normalde teknosa veya mm da 2.699 civarı. forumda bu televizyonu alma sorun yaşadım diyecek kimse yok. belki alacağın yer konusunda yorum yapan olur. zaten ya B65* serisi,philips 8000 serisi ve lg lh serisi bunlar forumda en çok konuşuln ve tavsiye edilen. seç beğen al.
  • valla ben 5 serisini 2 ay önce izmir den aldım.sd yayınları tatminkar degil.hd yayınlarda ise iyi.ama 6 serisi ni tam bilemiyorum..tabiki 6 sonra çıktıgı için daha iyidir.
  • Istanbul Bilisimi aradım ellerinde oldugunu soylediler. Fakat benim kaygım TV den cok Istanbul Bilisimden yana. Garantiyi kendi bunyelerinde verdiklerini soyledi bir arkadas. Sorun yasarsın diyenler oldu illa alma IB den diyenler var. bende bi forum üyesi olarak sizlere danısayım dedim acıkcası.
  • Okadar para verdikten sonra bu kadar risk alıp İB den mal almak nekadar akıl karı birşey merak ediyorum. Ürün alacaksanız yetkili dist. garantili olmalı. Arıza durumu olduğu zaman kimin nasıl getirdiği belli olmayan ve ne kadar teknik bilgisi olduğu şüpheli eller içini açıp bakmamalı ürünün teknik servisine. Sanayi Bakanlığının garanti şartlarını yerine getirmeli kendi garanti şartlarını sunmamalı müşteriye. Karar sizin. Bunları bir düşünün İB Sanayi bakanlığı Garanti Şartlarını yerine getiriyormu ? Ürünleri nereden bulup getiriyorlar ? Bozuk panelden üretilmiş tamirli fakat sıfırlanmış mallar olabilirlermi bu ürünler? Sonunda Türkiye de Dist. olan SAMSUNG gibi bir firma başkasına müsade edermi bu ürünü Türkiye ye getirmesine? Teknik servisi ni kim eğitmiş? SAMSUNG İZİN VERİR Mİ BUNA ? İYİ DÜŞÜNÜN DE ALIN DERİM İB MALINI.

    Alın O zaman SİZE garantili fiyat Aytel'de 2,350 TL peşin Anadolu Grup garantisinde. Taksit te +4 taksit yapıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oxxoma

    Okadar para verdikten sonra bu kadar risk alıp İB den mal almak nekadar akıl karı birşey merak ediyorum. Ürün alacaksanız yetkili dist. garantili olmalı. Arıza durumu olduğu zaman kimin nasıl getirdiği belli olmayan ve ne kadar teknik bilgisi olduğu şüpheli eller içini açıp bakmamalı ürünün teknik servisine. Sanayi Bakanlığının garanti şartlarını yerine getirmeli kendi garanti şartlarını sunmamalı müşteriye. Karar sizin. Bunları bir düşünün İB Sanayi bakanlığı Garanti Şartlarını yerine getiriyormu ? Ürünleri nereden bulup getiriyorlar ? Bozuk panelden üretilmiş tamirli fakat sıfırlanmış mallar olabilirlermi bu ürünler? Sonunda Türkiye de Dist. olan SAMSUNG gibi bir firma başkasına müsade edermi bu ürünü Türkiye ye getirmesine? Teknik servisi ni kim eğitmiş? SAMSUNG İZİN VERİR Mİ BUNA ? İYİ DÜŞÜNÜN DE ALIN DERİM İB MALINI.

    Alın O zaman SİZE garantili fiyat Aytel'de 2,350 TL peşin Anadolu Grup garantisinde. Taksit te +4 taksit yapıyorlar.

    Öncelikle benimde garanti konusunda İB le soru cevaplarımız oldu fakat bu karşılıklı anlaşamazlık İB çalışanlarının yetersizliginden kaynaklandı.
    Bir kere şunu belirtelim İTHALAT YASASI bellidir yani İB ithal ettiği ürünler ordan burdan toplama olamaz cunki CE işareti görürsünüz (Avrupaya Uygunluk-Conformité Européene) bu tip ürünleri toplu olarak ithal etmek isterseniz ve CE uyumluluk satndartları gecerlidir ve en önemlisi CE işaretli uyumluluk sertirifakısını almak için ithal eden firma üreticisinden ürünleri almak zorundadır İb garantisiz demek doğru olmaz cunki ürünleri İTHALAT yasasına göre satın alır ama ithalatcı firma istege göre GARaNTİ muaffakiyeti alabilir ilgili bakanlık yazısıyla veya başvurusuyla.
    Öncelikle şunu belirtelim CE sertirifakalı ürünlerin bir ülkede geçerli olması için (ordan burdan ucuz mal almakla bu CE sertrifakası gümrüğe takılır yani ithalatı zorlaşır) bu sebeble ithalatcı firmalar kesinlikle ürünün ithalatcısından almak zorundalardır.
    Fakat İB getirdiği ürünler %100 orjinaldir buna emin olabilirsiniz sadece garantiyi kendi olanaklarıyla sağlar.
  • yorumlar icin tesekkurler. istanbul bilisimden garanti olayı yüzünden sogudum ve almayı dusunmuyorum IB den. AnadoluElektronik guvencesiyle almaya karar verdim.

    Birde LG tv ler dikkatimi cekiyor. iyice kafam allak bullak oldu. 2000 in üzerine cıkmakta istemiyorum pek. 650 serisini 2000 e almakta IB dısında mumkun degil. sanırım bekliycem biraz daha.
  • http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=47937

    http://www.alisverisyap.com/urun/samsung-le-40b650-lcd-tv-full-hd-102-cm_674960.aspx?CatID=16055


    aynı ürünü BUROTEKNIK ve ALISVERISYAP ' tabuldum. ANADOLU ELEKTRONIK garantilimidir bu firmaların ürünleri veya firmalar hakkında bilgisi olan arkadas varsa yanıtlayabilir mi? IstanbulBilişimden vazgectim garanti yüzünden bu firmalar nasıldır sizce?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dartagnan -- 3 Aralık 2009; 23:39:10 >
  • ANADOLU ELEKTRONIK garantili 2000 - "MAXIMUM" 2100 e bilen varsa lütfen burada paylaşsın. Buldugum anda alıcam bu tv yi.
  • Arkadaşlar, bugün İB den abime aldığımız (Trabzon'a) 650 serisi 40" lcd tv geldi, Trabzon yetkili servisini adamlar daha kargoya verdikleri anda tel.ile arayp haber verdiler. Kargo geldi, biz de yetkili servisi aradık, geldi kurdu eleman. Garantisi de serviste, yani gönül rahatlığı ile satın alın İB.den. Üstelik tv süper çıktı bana göre. Sd ve dvd uygulamalarına baktık, beklentimin çok üzerindeydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 4 Aralık 2009; 2:47:06 >
  • Selam Wolverine seninle z5500 hakkında da baya konusuyoduk bikac sene once. Servis kurdu geldi demissin , işte ben o gelen servisin servis kapsamından supheliyim o yüzden tereddütteyim. tamam geldi kurdu diyosun gayet guzel fakat yarın öbürgün bir parcası arızalandıgında ücret ister baktı olmuyo kullanıcı hatası der. birde kurması degil ne kadar bilgili bir servis oldugu onemli. ornegin ben sakaryadayım burda takozun birini koymuslardır ilgilensin diye ondan sonra ugrasıp dururuz. samsungdaki gibi belirli bir egitimden gecip yetistirilen elemanlar degil yani resmi denetlenen servisler degil. TV zaten tartısılmaz bana gore 1 numara zaten 40" LCD serilerinde ona diyecek birsey yok. ama sırf servis içinde 700tl fark vermektende yana degilim. anlıycagın asagı tukursen sakal yukarı tukursen bıyık kardesim.
  • istanbul bilisim : bizim garantimiz altında diyor.

    alısverisyap : aktuel bilisim garantisinde diyor.

    hizlial : pc gold garantisinde diyor.

    büroteknik : pek iyi duyumlar almadıgım bir site zaten. telefonlarını arıyorum muhattapta bulamıyorum karsımda garantiyi sorucam edicem. demekki sorun cıksa sürünücez diyerekten direk eliyorum listeden.


    ee ne kaldı simdi geriye. çoğu firmanın kendi garantisinde bu ürünler. bunların arasından saglamını secip tercih etmek mi dogru illa anadolu dan olsun fiyat fazla olsun demek mi?
  • euro biraz düşsün bakalım kaça inecek.
    acele etmemekte yara var.
    düştügü zaman bende bilişimden alacam.
  • dövizin düşmesini beklerseniz çok beklersiniz o zaman

    Kardeş Samsung LCD TV alacaksan ANADOLU ELEKTRONİK olmasına bak çünkü Samsung yetkili teknik servisi onlar diye biliyorum.Sadece bu şekilde biliyorum yanlışta olabilirim bak.Samsung Digital Plaza mağazaları var bak o yerlerden almaya çalış.izmirde var mesela.
  • ben 40B650'yi geçen cumartesi İB'den bütün riskleri bilerek 2004TL'ye peşin sipariş verdim. (Teknosa'da 2819TL; Electroworld'de yaklaşık 2600TL civarında yanlış hatırlamıyorsam). salı günü elime ulaştı ve aynı gün servis gelip kurdu. ilk önce ölü pixel testlerini yaptım, sorun yok. İB ölü pixel varsa hemen kendilerini aramamı ve ürünü değiştireceklerini belirtmişti.
    ilk izlenimlerim;
    -SD yayın kalitesi 2 yıllık eski Toshiba 37W67Z LCD TV'imin gerisinde kalıyor, fakat bu durum benim için öncelikli değil.
    -benim için birinci planda, dahili madia player kalitesi ve USB den AVI,MKV gibi formatları oynatması önemliydi. açıkçası bu performansını çok beğendim. 720p ve özellikle 1080p görüntüler bir harika. sanki 3B film izlermiş gibi bir hava veriyor insana. tek eksik yanı DTS ses codeği desteklememesi. bir şekilde DTS sesleri AC3e çevirmek gerekiyor.
    -özellikleri arasında, kurulacak ev ağı üzerinden bilgisayarınızdaki dosyaları oynatabileceği yazıyor, en kısa zamanda bunu da deneyeceğim.
    -model konusunda doğru tercih yaptım kanaatindeyim fakat 40" salonumda biraz küçük kaldı sanki, keşke İB'nin stoğunda 46" olsaydı diyorum.
    geriye tek birşey kalıyor; maşallah diyerek TVye nazarboncuğu asmak :)
  • Merhaba Arkadaşlar
    BU ürün şu anda var IB'de, 651 ve 653 ün alt tarafında bordo bir ışık mevcut, 652 ile arasında ki fark ne fotoğraflardan anlayamadım, paylaşan olursa sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.