Şimdi Ara

Samsung 40 D5500 led tv!.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
24.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Artemis bd arkadaşım aynen dediğin gibi marketti şuydu buydu diyerek oyalıyolar. kısacası havada bulut havaleyap sen o 400 tl yi unut
  • Arkadaşlar. Pazar günü (08.05.2011) günü Forum istanbul Satürnden. Samsung 40D5500 cihazı 1.899 TL ye 10 taksitle aldım. Almadan önce baya araştırdım. Başta 40C6000 almayı düşünüyordum son anda vazgeçtim. Cihaz kasa olarak çok güzel gösterişli bir TV. Uydu cihazım Scart girişli olduğu için altın uçlu Scart kullandım. Hd ve diğer yayınlarda oldukça güzel görüntü aldım. Tabiki HDMI çıkışlı bir uydu alıcısıyla daha güzel olacaktır. Ayak olarak 4 ayaklı değil Cam bir ayağı var, ama sağa sola döndürebiliyorsunuz izleme pozisyonunuza göre. 2 Adet USB girişi mevcut 1 TB Harici diskimi taktım mkv ve diğer formatların hepsini açıyor. DTS ses desteği olması süper, HD filmlerde görüntü kalitesi ortaya çıkıyor. Türkçe altyazı desteği mevcut. 2 Tip altyazı desteği var çok büyük olmasa da güzel. Wirelles adaptörünüde aldım. Smart hub ve smart tv özelliği sayesinde samsung uygulamarından faydalanabiliyorsunuz. Oyun, İnternet radyo, Dailiymotion, facebook, twitter, google maps bunlardan bazıları. Ayrıca samsung apps bölümüne bakarak istediğiniz uygulamaları indirip kurabiliyorsunuz. Tek eksiği web browser yok. 40D6000 ve üstü ürünlere göre tek eksiği bu. TV Ses olarak normal bir salon için yeterli. 3D istemiyorsanız ve 2.000 TL. civarında bir TV arıyorsanız şiddetle tavsiye ederim. Bu arada Wirelles adaptörü 300-400 Tl değil 109 TL. bilginiz olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi networkpeace -- 12 Mayıs 2011; 14:43:22 >




  • Arkdaşlar Samsung 40D5500 almaya karar verdim. Mağazalarda genelde D5000 modeli mevcut.

    Avrupa Bilişimin internet sitesinde stokta mevcut var kdv dahil fiyat 1800 Tl olarak görülyor. Avrupa Bilişimden bu tvyi alayım mı sizce?

    Başka önerebileceğiniz mağaza var mı?
  • D5500 ün uzaktan kumantası tam bir rezalet. Adi plastik.
  • şöyle bi resimli vs incelemesi yokmu acaba
  • Arkadaşlar 40D5000 / 40D5500 / 40C6000 / 40C650 / 40C750 modelleri arasında uzun fiyat ve model araştırmalarından sonra Media Saturn'den "40D5500" almaya karar verdim.

    LED Tv almak isteyen arkaşlara eğer bütçelerini biraz daha zorlayabilirlerse 40D5500 almalarını tavsiye ediyorum. 40D5000'den tek farkı arkadaşların diğer başlıklarda açıklamasını rağmen "Smart TV" özelliğidir. Cihaz 50 Hz'dir. Ama yazılım ile 100 Hz'e çıkartılmıştır. Ayrıca fazla Hertz olayınıda takılmayın çünkü ben hiç bir fark göremedim. Ayrıca bazı başlıklarda TV kapandığı zaman bulutlanma yaptığını söylemişler. Darty'de satış danışmanı arkadaşım olduğundan 1 saat çalıştırıp test ettik ve herhangi bir bulutlanma göremedim ki TV'yi test ettiğim ortam özellikle hafif karanlık bir ortamdı. Ayrıca cihazın köşelerinde siyah sahnelerde beyaz parlaklıklar oluştuğundan bahsetmişler öyle bir problemede rastlayamadım. Normal bir 700 MB'lık DivX ve 1080P boyutunda MKV film ile test ettim. DivX filmler de hareketli sahnelerde hafif kaymalar söz konusu oluyor ancak yakından izlendiğinde. 2 metrelik bir mesafeden izlendiğinde herhangi bir problem göremedim. Ayrıca bildiğiniz gibi 700 MB'lık bir DivX filmin normal SD yayından daha da kötü bir görüntüye sahip olduğunu unutmayın. MKV filmde ise hareketli ve geçiş sahnelerine çok dikkat ettim ve görüntü tek kelime ile harika. Siyah background'ta beyaz yazılarda kayma olup olmadığını filmin CAST bölümünde test ettim ve dibine girdiğim halde yazılarda bir blurluk yada kayma durumuna rastlamadım görüntü tamamen net ve keskindi.

    Sizlere tavsiyem bir ürün almadan önce testlerini yapmanız ve yorumları kesinlikle okumanız. İster kendiniz mağazada görsel test yapın ister yaptırtın ama kendiniz yapmanız daha mantıklı. Çünkü media marketler genelde tüm TVlerde Blueray bir film yada tedarikçi firmanın test videosunu oynatarak TVlerin full özelliklerini gösteriyorlar. Tabiiki kalite önemli ancak bizde direkt buna aldanıp ne kadar iyi bir görüntüye sahip olduklarına kanıyoruz. Ancak durum bundan ibaret değil. Sonuçta biz kullanıcıların bazılarında HD yayın mevcut olmadığından, TV elinize ulaştığında supriz yaşamak istemiyorsanız kesinlikle SD yayınla da testlerini yaptırın yada yapın.

    Kimi arkadaşlar fazla kasmayın direkt aklına beğendiğini alın diyorlar ancak sonuçta bu cihaz bir kere alınıyor. Çok para verip sonradan şüpheye düşeceğiniz bir ürün almaktansa araştırmak her zaman daha iyidir. Teknolojiye ayak uydurmak cidden zor ancak ihtiyacınıza göre bir TV alın.

    LCD almak isteyen arkadaşlara ise Samsung 40C650 serisini öneriyorum. PlayStation 3 ve D-Smart HD'de görüntü kalitesi de mükemmel.

    40D5500 için sorusu olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...




  • bugün forum istanbulda 40d5500 led tv 1899 tl idi world card'a 10 taksit ama şöyle bişey var bu tv smart tv özelliği dışında tamamen 40d5000 ile aynı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: garcia1905

    bugün forum istanbulda 40d5500 led tv 1899 tl idi world card'a 10 taksit ama şöyle bişey var bu tv smart tv özelliği dışında tamamen 40d5000 ile aynı.


    evet tek farkı smart tv
  • güzel alet hakat
  • sayın E2yıldız;

    Samsung 40D5500 aldım. Standart digitürk kullanıyorum ve altın uçlu scart kullanmaktayım. Ancak Daha önceden Lg marka kullanıyordum. Aynı performansı bulamadım. Özellikle normal kanalları izlediğimde rahatsız edici karelenme mevcut. Aynı sorun harici diskten izlediğim filmlerin bazılarında da oluyor. Acaba görüntü ayarlarını yapamadım mı diye düşünüyorum.
  • takip..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: astm5404

    sayın E2yıldız;

    Samsung 40D5500 aldım. Standart digitürk kullanıyorum ve altın uçlu scart kullanmaktayım. Ancak Daha önceden Lg marka kullanıyordum. Aynı performansı bulamadım. Özellikle normal kanalları izlediğimde rahatsız edici karelenme mevcut. Aynı sorun harici diskten izlediğim filmlerin bazılarında da oluyor. Acaba görüntü ayarlarını yapamadım mı diye düşünüyorum.


    görüntü kalitesinden oluyor arkadaşım ben flasha full hd video attım cam gibi çıktı valla, kaldı ki bende digi var altın scart bile yok, normal scart ı. Mesela HD kanalları açıyorum, kalite ortada, kaldı ki altın uçlu scart alsam farklı olabilir ama gerek yok, zaten HD izlemeye başlayınca diğer kanallar sarmıyor :) Alt tarafı TV, önemli olan senin internetten indirdiğin filmler, tak usb ya da harici hdd ye izle. Çok kolay




  • teşekkür ederim devilucifer85

    Biglendirme için. Peki birşey daha sorcm. bazı forum sitelerinde okudum. Cihaz 100 Hz diye satılıyor ama normalde 60 Hz görüntü kalitesi var deniliyor. Güncelleme yapmak gerekiyormuş. Okuyunca kafam karıştı. Cidden böyle bir durum söz konusumu????
  • merhaba dün hem kardeşime hem kendime d5500 aldım özelliklerini incelerken bu kulübü gördüm hemen üye oldum tv yi kurdum benim istediğim şeyleri karşılıyor ancak 2 meseleyi çözemedim yardım edebilirmisiniz
    1 si allshare ile pc bağlantısı kurdum dosyaları tv gördü ancak dosyanın içindeki foto videoyu göremedi gerçi pc deki allshare kitaplığındada bunlar gözükmüyordu
    2 si iki tane recevier çalıştırmak istedim sarı 2 kırmızı mavi beyaz uçlar vardı onlara recevier gelen sarı kırmızı beyaz uçları denedim karlı ve siyah beyaz gösterdi 1. recevier daki scartı çıkardım yine aynı hd recevier almayı şuan için düşünmüyorum
    ustalardan yardım teşekkürler
  • Almak İstiyenlere duyrulur bir hafta araştırmam sonucu samsung 40D5500 LED TV yi aldım 2 hafta oldu alalı SD yayınla izliyorum çok memnunum herekesede tavsiye ederim bence güzel tv.ayrıca internete girebiliyor youyube,picasa felan mkv uzantılı dosyaları denedim 100% açıyor denemediğim tek şey oyun konsolu performansı.Ama menülerini karıştırırken Oyun modu diye bir yer gördüm kısmet olurda ps3 alaırsam deneyip buradan size sonucu yazacağım.Umarım bu mmodel tv yi almak istiyenlere biraz yardımcı olmuşumdur.Bu arada ürünün kumandası kullanış ve görüntüsü güzel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozduzen

    Almak İstiyenlere duyrulur bir hafta araştırmam sonucu samsung 40D5500 LED TV yi aldım 2 hafta oldu alalı SD yayınla izliyorum çok memnunum herekesede tavsiye ederim bence güzel tv.ayrıca internete girebiliyor youyube,picasa felan mkv uzantılı dosyaları denedim 100% açıyor denemediğim tek şey oyun konsolu performansı.Ama menülerini karıştırırken Oyun modu diye bir yer gördüm kısmet olurda ps3 alaırsam deneyip buradan size sonucu yazacağım.Umarım bu mmodel tv yi almak istiyenlere biraz yardımcı olmuşumdur.Bu arada ürünün kumandası kullanış ve görüntüsü güzel.


    Bu arada youyube yazınca bi site çıkıyo :)
  • Biz bu ürünü alırken Ankara'da çaplı bir araştırma yaptık. D5500'ün tek Media Markt'ta olduğunu söylediler. (Teknosa, Vatan Bilgisayar ...) Şimdi orda bu tv nin 3 boyutlusu 2399 tl full hd v.s.
  • bu televizyonu hiç bir yerde bulamıyorum ankara içi bulabielcegim bir magza varmı mediamarkt stoklarnda yok vatan teknosada ise adı gecmıyo bıle
  • arkadaşlar ben aradığımı bulamadım 1,5 aylık samsung 46d5500 ld tv var...uygun fiyata satıcam...faturası var...teknosadan alındı...sıfır sayılır...0546 265 17 18 akşamları arayabilirsiniz...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.