Şimdi Ara

Samsung 226BW (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.944
Cevap
0
Favori
166.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: UrBaN

    Beyler bu 226 bw nin yükseklik ayarı varmı eğer yoksa baya zorluk çıkartıcak masanın üstünün kitaplık olması itibariyle çünkü yüksekliği toplam standıyla 63 cm miş.

    Malesef yükseklik ayarı yok.Eğer 63cm ise yüksekmiş ya.Güzel bir sandalye almak lazım yükseklik ayarlı
  • hakkatten güsel 2ms 1000:1 harika bişe ya umarım 500-600ytl bişe olur.
  • yükseklik ayarı olmaması tam bi saçmalık
  • Mecburen masamın üstündeki kitaplığı boyundan 10 cm kestireceğim eninden de 53 cm fln kestireceğim işe bakın ya iş çıktı bize ...
  • Valla ben de 226'yı beleyenlerdenim. Haftasonu kadıköyde EXA'ya, Gold'a ve Eksen'e sordum. Exa 1 hafta sonra gelecek dedi. Diğerleri bilmiyor bile ürünü.
  • Arkadaşlar duyduğuma göre bu Samsung 226BW , 1 hafta 2 hafta hikaye, ürün şuan koyuncunun elinde ama sırf 225BW leri tüketmek için 226 ları piyasaya sürmüyolar, sakın 225 almayın hatta koyuncuyu arayı samsung ürün müdürünü isteyip protesto edin, milleti böle bekletip savsaklamaları resmen hakarettir, hatta kore samsung firmasına mail atıp koyuncu bilgisayar ı şikayet edin, benden sölemesi, yoksa daha çoook beklersiniz.
    BÖLE yamuk distibritöre
  • ya arkadaşlar yapmayın etmeyin, hangi monitörünüzde yükseklik ayarı vardı ya? mikrofon mu bu abi neyi ayarlıyorsun? masalar 70-85 cm arası genelde standart olarak üretilir bu hep böyleydi, sizin masanızda muhtemelen bu yüksekliktedir, yani monitör oturdugunuz zaman tam karşınıza gelecek, ne yüksekliği nereye kaldırıyorsunuz monitörü beyler? tabureye koyup ordan yukarımı çıkartacaksınız yükseklik ayarı ile? Bırakın allahnıızı severseniz, burada yaygara yapan insanların şimdiye kadar %90 ı daha önce YÜSEKLİK ayarlı monitör kullanmamışlardır bundan eminim. lafolsun diye konuşuyorsnuz ya. bişey demiyim diyorum ama dayanamıyorum kusura bakmayın parlamak istemezdim ama lütfen bırakın şu yükseklik ayarı muhabbetini ya.

    quote:

    Orjinalden alıntı: Alfredo Pacino

    yükseklik ayarı olmaması tam bi saçmalık



    Arkadaşım senin ne işin olur zaten yükseklik ayarı ile? verilen ölçüler zaten ayak açıkken fln olmaz yükseklik ayarı olsa bile, sen yükseklik ayarı olsa monitörün içinemi sokacaksın ayğını daha alçak olsun diye anlamıyorum ki? yani gözden kaçırdıgım bişey varsa söyle lütfen ben mi yanlış oluyorum? yükseklik ayarı yükseltmek için istenir hani bazıları aşaşğı dogru eğmek için falan filan da sen alçaltmak için istiyorsun, çok ilginç.

    quote:

    Orjinalden alıntı: UrBaN

    Beyler bu 226 bw nin yükseklik ayarı varmı eğer yoksa baya zorluk çıkartıcak masanın üstünün kitaplık olması itibariyle çünkü yüksekliği toplam standıyla 63 cm miş.





  • serhan tek sorun uş insanların sürekli sorun ve eksik yön aramsı..yani illaki bişey bulunucak bi sorun çıakrtılıp olur olmadık yorumlarla göze batılcak yaa..ben 225 ide viewsonicte kullandım ikisindede yukseklik ayarı var ama hiç işim olmadı onula yukselt alçalt falan :)


  • serhan sonuna kadar arkandayım (manevi olarak ) :) ben yıllardır crt monitörlerimin bile hiçbirinin doğru düzgün bırakın yükseklik olayını sağa sola bile cevirmedim ki benim günde 15 saatim felan bilgisayar başında geçiyor işim icabı
    hehehehee komik yaaaa.. He olsa güzel olmazmıydı olurdu bi extra olurdu sadece okadar onuda zaten kullanmıyacan dersinki boyum 2,20 ozaman belki hitiyacın olabiilir onun içinde altına güzel acrylicden bir ayak yaparsın 25_30 ytl ye bittti gitti ehehehee




  • arkadaşlar 63 cm çok yüksek bir uzunluk bende 19 inç var o bile 42 cm yüksekliği sığmıyo işte monitör masaya tabiki olacak yükseklik ayarı standart en fazla 45 cm dir lcd lerde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UrBaN -- 20 Şubat 2007; 23:07:14 >
  • Arkadaşlar, ekranın alt kısmı ile tabanı arasındaki fark kaç cm? Ben monitörün altına logitech'in orta kolonunu koyuyorum. Aşağı yukarı 11-12 cm boşluk lazım.




  • @ rueta @ grafiker

    çok saolun arkadaşlar, böyle düşünen insanların oldugunu görmek çok güzel yaw, bi an düşündüm çünkü ben mi polyanayım yoksa gerçekten bu kadar önemli bişeymi diye bu yükseklik ayarı

    grafiker biz nerdeyse aynı işi yapıyoruz, daha dogrusu amaç aynı değil ama araç aynı bende iç mimarım saatlerce max te fln çizim yapıyorum, bu ekran benim için muhteşem olacak, 19" crt artık baydı beni bende wide screen moduna girmek istiyorum :))


    bu arada @Urban, arkadaşım düşünme al, sığar bi türlü sığmazsa sığdırırsın bi şekil, bu monitöriçin değer yani uğraşmaya

    @Msari hoparlörlerini monitörün yanına koymanı tavsiye etmem, görünüş ve duruş açısından iyi olabilir ama hoparlörlerin monitörlere zarar verdiği bilinen bi gerçek ve en az 15 20 cm uzağına koyumanda fayda var manyetik alanı açısından. (hoparlörlerinin manyetik korumasıydı falan bi özel bi şekli varsa bilemem ama masa üstü setlerinin hepsi manyetik alanı ile monitörlere zarar veriyor)




  • Kardeş, 4 senedir LCD kullanıyorum. Böyle bir problem yaşamadım. Yaşayan var mı ki?
  • bir mıknatısı ekranına yaklaştrıp renklerde bi bozulma yapıp yapmadıgına bakarmısın, eğer yapmıyorsa sorun yok o zaman demek ki, yapıyorsa hoparlörlerinde zararlı demektir, şahsen bende de Cambridge Soundworks var ve farketmemiştim benimde uzun zaman hemen yanında ve üstünde durdu hoparlörler, bir bulanma bir renk solması fln farekettim, hoparlörleri çektim hemen etrafından, monitör biraz kendine geldi.

    (bu arada şu Cırlayan mıknatısları geçen gün minik kardeşim monitörün altına koymuş, bi geldim monitör mosmor, çok trsmıştım bişe oldu die :D ama düzeldi.)
  • serhan kardeş alıcam sipariş verdim de günlerdir düşünüyorum,gerçekten 63 cm mi bu monitöre sahip olan kişi dikine uzunluğunu söylerse sevinirim.
  • siparişi verdiysen ilk yüksekliğini gören insanlardan birisi olacaksın demek ki şimdiden hayırlı olsun arkadaşım darısı bizim başımıza
  • buda mı TN? NEC 20WGX2 ayarında bir 22 inch monitör yokmudur yahu?
  • Ya beyler geçende sormuştumda sadece bir arkadaş cevap verdiğinden tam güvenememiştim,benim ekran kartı geforce4 mx440 agp 4x 64mb,ben bu ekran kartında bu monitörü çalıştırabilirmiyim?
  • çalışır, ama sadace uygulama ve desktop... oyun oynayan biri isen (ki değilsin muhtemelen) yetmicektir.

    quote:

    Orjinalden alıntı: kelli felli

    Ya beyler geçende sormuştumda sadece bir arkadaş cevap verdiğinden tam güvenememiştim,benim ekran kartı geforce4 mx440 agp 4x 64mb,ben bu ekran kartında bu monitörü çalıştırabilirmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.