Şimdi Ara

Samsung 2018 yılında düşüş trendinde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Samsung belki düşüşler yaşayabilir, zikzak çizebilir ama fikir aşamasından ürünün kutulanıp satılması aşamasına kadar her alanda yüksek yetkinliğinden ve imkanlarından dolayı kolay kolay geçilmez. Samsung un sahip olduğu imkanlara sahip olmak ve işletebilmek kaç firmanın harcıdır bilmiyorum. Bunlar da ister istemez ek avantaj sağlıyor. Ciddi bir hata yapmadığı sürece hep yukarılarda kalacaktır samsung.

  • 80 Milyon telefon satmış ne düşüşü Apple Huawei'yi topla gene etmiyor.



    300 Milyon zor ya nasıl satcaklar yoksa Mobil aksesuarlarla mı kol saati tasarımı veya bükülebilir ekranlarda mı dahil veya tablet vs ??



    Çeyrel başına +25 Milyon yapsa 100 Milyon büyük başarı yalnız Huawei gümbür gümbür geliyor 2018 satışlarını merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung hepsini ezdi geçti düşüşün nedeni dünyadaki teknoloji açlığının azalması olabilir
  • donanımhaber cidden kendini bozmaya başladı böyle lakırdıların burda yayımlanması bile absürt.resmen üçüncü sayfa gazetecileri gelip burda yazı yayımlıyor apple ı bukadar seviyosan git orda işe gir olmadı mağzalarında çalış koyun koyuna yaşa applela.bu haberi yapan kişi unuttumu apple ın wifi antenlerinin çekmediği dönemleri bütün ünlülerin air clouddaki verilerinin çalınıp şahsi dosyalarının tüm dünyayya yayıldığını iphone 8 lerinde patladığı haberlerini ekranlarını samsungdan satın aldığını bir dönem işlemcilerini samsunga yaptırdığını takmışsın kafayı patlayan note 7 ye tr de resmi olarak satılsa aksesuar sorunu yaşamayacağımı bilsem çatlamış patlamış umrumda olmaz bir note 7 almak isterdim hoş bir telefon ama bir eksiği var ekranın ortasında neidüğü belirsiz bir çizik böyle app lerde menüleri kapatacak foto çekerken parmağın ordaymış hissi verecekki telefon telefon olsun dimi.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.