Şimdi Ara

SAMSUNG 2017 TV MODEL NUMARALARI TÜRKİYE KARŞILIKLARI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
2
Favori
4.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yukarıda tartışan arkadaşlarım bence siz bir İstanbul Bilişimin sayfasına bakın sanırsam bütün problemlerinizi çözebilirsiniz. Ayrıca sevgili RNNN isimli arkadaşım gezdiğim her forumda mesajların var ve sürekli birileri ile tartışma halindesin hem de anlamadığım şekilde her marka ve her model üzerine. Ya bu işlere çok zaman ayırabiliyorsun ya da rtings.com dan tanıdığımız cedric sin :). Hep iyi niyetle başlıyorsun ama sonra sana patlıyor. Bırak insanlar yazsın bildiklerini ben burada bir şeyler öğrenmek için varım ve inan senin mesajlarından çok şey öğreniyorum ama sonra bakıyorum buz hokey maçı kavgalarına dönüyor bir anda işler. Tamam öyledir de geç yorma kendini sen sürekli kendini savunmak için fazla bilgiye sahipsin. Unutma varilin içi ne kadar boşsa vurduğunda o kadar ses çıkartır halbuki senin varil ağzına kadar dolu...

    Şimdi gelelim benim meseleme. Arkadaşlar hem ks8500 hem de mu8000 kullanmış ve kullanıyor olan biri olarak bu cihazlara samsung marka hdd taktığımda sadece açmamakla kalmıyor ayrıca tv yi kapattığımda bir daha açılmıyor taa ki cihazları fişten çekip yeniden takana kadar. Bu sıkıntıyı yaşayanınız var mı daha da önemlisi çözüm önerisi olan? Teşekkürler




  • TV alma arifesinde olduğumdan bu konuya dönüp dönüp bakıyorum. Okudukça sinirim bozuldu. Konu kişisel kavgaya dönmüş o yüzden tam anlaşılamamış olabilir.

    Sonradan okuyacaklar için açıklayıcı olması açısından, tartışılan 2 durum var. İkisi de gerçek. Birisi sorun değil, diğeri sorun. Şöyle ki:

    1) Farklı ülkelere FARKLI KODLA AYNI ÜRÜN göndermek (tctstcts'nin söylediği olay)

    Örneğin aynı TV A ülkesine UN49MU8000, B ülkesine UE49MU7000 olarak gönderilmiş.
    Sıkıntı yok çünkü kod farklı, inceleme yapan siteler hangi kodu incelediğini genelde yazıyor, dolayısıyla ayırt etme şansımız var.

    2) Farklı ülkelere AYNI KODLA FARKLI ÜRÜN göndermek (RNNN'nin söylediği olay)
    Örneğin A ve B ülkesinin ikisinde de UE49MU7000 olarak satılıyor (başındaki 2 karakter-UE dahi aynı) , ancak ürünler farklı.

    Bu ciddi bir sorun, çünkü iyi olan ürüne ilişkin incelemeleri okuyup onu aldığımızı sanırken içinden başka bir ürün çıkıyor.

    Bence YASAL da değil.

    1) TÜKETİCİYİ yanıltma ve aldatma var
    2) Rakip firmalar için Haksız REKABET var

    Hukukçu arkadaşlar konuya el atsa keşke, bu konuyu kesinlikle yasal zemine taşımak lazım.

    Tüketici olarak bize düşen ise bu hileli modelleri aldıysak tüketici mahkemesi yoluyla iade etmek ve ilgili kurumlara şikayette bulunmak.


    Bu arada verilmediyse bu videoyu da şuraya bırakayım:
    KU7500'ü sökmüşler




  • alpearl72 A kullanıcısına yanıt
    smart hub ı sıfırlamak sorunu çözebilir.
  • Shaded S kullanıcısına yanıt
    1. Olayı anladım 2. Yi çözemedim göstermek için link varmı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.